current language
Netherlands beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land

Corrosie Mapping

Corrosiemapping – TÜV Rheinland

Bescherm uw investeringen met onze SeeScan®-corrosiemappingoplossing

Effectieve corrosieonderhoudsstrategieën kunnen bijdragen aan het veilig en rendabel functioneren van uw industriële apparatuur en het onverwacht stilleggen van uw fabriek met alle kosten van dien helpen voorkomen. Daarom is het noodzakelijk signalen van agressieve corrosie vroegtijdig te herkennen zodat doelgerichte strategieën op maat kunnen worden ontworpen.

Onze SeeScan®-corrosiemapping--oplossing ondersteunt u bij de ontwikkeling van onderhoudsstrategieën gebaseerd op de feitelijke conditie van uw installaties. SeeScan® kan eenvoudig geïntegreerd worden in bestaande gestructureerde onderhoudsprogramma's en u voorzien van de benodigde informatie om de resterende levensduur van uw industriële installatie te berekenen. SeeScan® helpt u onverwachte stillegging te voorkomen met behulp van visuele resultaten in een begrijpelijke topografische kleurenkaart en uitgebreide rapportages over de desbetreffende plekken. Onze hoogopgeleide specialisten in ultrasone corrosiedetectie staan overal ter wereld paraat om corrosiemappingdiensten uit te voeren.

Onze gekwalificeerde inspecteurs hebben veel ervaring met niet-destructieve testdiensten voor verschillende mondiale klanten. Wij gebruiken zeer geavanceerde technologie om te voldoen aan uw individuele inspectievereisten. Onze gespecialiseerde SeeScan®-corrosiemappingoplossing verhoogt de inspectiekwaliteit, vereenvoudigt processen, versnelt inspecties en levert duidelijke resultaten.

Maak een afspraak en laat SeeScan®-corrosiemapping het werk doen voor u!

Functioneel en rendabel met accurate corrosiemappingdiensten

Corrosiemappingdiensten
Profiteer van de voordelen van onze corrosiemappingdiensten.

SeeScan®-corrosiemapping kan progressieve schade accuraat controleren, zodat u effectieve en kostenefficiënte onderhoudsstrategieën kunt ontwikkelen. Met SeeScan® kunt u online metingen uitvoeren bij hoge temperaturen om de detectiekans van corrosie te verbeteren en de trends nauwkeurig te identificeren. SeeScan® brengt allerlei verschillende en complexe geometrieën in kaart en levert visuele gegevens van een gespecificeerd testgebied. Zo kunnen resultaten van diktemetingen worden weergegeven in een begrijpelijke topografische kleurenkaart.

SeeScan®-corrosiemappingdiensten verlagen de kosten en minimaliseren inspectietijden om u te helpen de operationele functionaliteit en rentabiliteit van uw bezittingen en investeringen op peil te houden.

Corrosiemapping met de inspectie-aanpak van SeeScan®-

Door conventionele ultrasone testprocedures te combineren met mini-videocameratechnologie biedt SeeScan® een eenvoudige maar zeer effectieve manier voor het verzamelen en weergeven van ultrasone gegevens tijdens de corrosie-inspectie.

Met behulp van een kleine videocamera registreert SeeScan® gegevens via een zeer klein ledlichtje dat bovenop de transductor is gemonteerd. Het infraroodlicht genereert een heldere vlek die van een coördinaat voorzien wordt op de X-Y-pixelmatrix van de videoweergave. Ondertussen volgt het systeem een gesynchroniseerd ultrasoon signaal en converteert het de gemeten dikte of omvang in een corresponderende kleur. De gecombineerde informatie wordt dan in realtime op het scherm geprojecteerd als een samengesteld kleurenbeeld: u ontvangt duidelijke en accurate gegevens in een eenvoudig te lezen formaat.

SeeScan® evalueert de conditie van:

  • leidingen en pijpen
  • vaten die om economische of operationele redenen niet kunnen worden geopend
  • systemen die gevoelig zijn voor waterstofschade
  • complexe structuren zoals kleppen, T-stukken en afsluitkappen

Met SeeScan® kunt u niet-invasieve, in-service inspecties uitvoeren bij temperaturen van -25° C tot ruim 300° C.

Uw vertrouwde partner met een beproefd trackrecord

TÜV Rheinland Sonovation is onderdeel van de TÜV Rheinland Group en erkend mondiaal leider op het gebied van geavanceerde, niet-destructieve (NDT) diensten.

TÜV Rheinland Sonovation biedt kwalitatieve oplossingen voor de industrie en exploiteert een competentiecentrum voor geavanceerde NDT met hoofdkantoor in Nederland. Naast het aanbieden van expertdiensten wereldwijd investeert TÜV Rheinland Sonovation intensief in R&D en beheert een geaccrediteerd trainingsinstituut voor geavanceerde NDT. Wij zijn trots op wat we bereikt hebben en spannen ons in voor het aanbieden van veilige, betrouwbare, effectieve en rendabele oplossingen op maat.

Bel vandaag nog om te bespreken hoe u kunt profiteren van onze SeeScan®-oplossing!

Meer informatie over onze corrosiemappingdiensten

pdf Flyer – Corrosiemapping 692 KB Download
pdf Overzicht – Onze NDT-diensten 1 MB Download

Dit is wellicht ook interessant voor u

Opleverings- en Periodieke Inspecties

Opleverings- en Periodieke Inspecties

Integraal Inspectiepakket van Één Enkele Leverancier

meer

Contact

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Laatst bezochte servicepagina's