current language
Netherlands beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land
translation missing: core_choose_country

Testen en certificeren van PV-omvormers

Testdiensten voor PV-omvormers

Veilige PV-omvormers van hoge kwaliteit die voldoen aan normen en regelgeving dankzij onze test- en certificeringsdiensten

Omvormers en converters zijn het belangrijkste onderdeel van conventionele energiesystemen en systemen voor het opwekken van hernieuwbare energie, zoals zonne-energie, brandstofcellen, elektrische energieopslagsystemen, windenergiecentrales en gasturbinesystemen. Nu de concurrentie in de hernieuwbare energiebranche steeds groter wordt, willen bedrijven waarborgen dat hun fotovoltaïsche omvormers en converters veilig en functioneel zijn en voldoen aan relevante normen. Door met ons te gaan samenwerken, zet u de eerste stap naar het bereiken van deze doelstellingen. We bieden het breedste scala aan markttoegangsdiensten voor PV-omvormers, zodat u toegang krijgt tot alle PV-installatiemarkten gebaseerd op uw focusvereisten.

Om de veiligheid, kwaliteit en compliance te waarborgen, testen en certificeren we uw omvormers en converters met wisselstroomoutput, gekoppeld aan het net of stand-alone, aan de hand van lokale en internationale specificaties en normen. Succesvolle testresultaten kunnen leiden tot certificering en het recht ons internationaal erkende testkeurmerk te gebruiken. Daarnaast bieden onze experts componentevaluatie-diensten voor bepaalde niet-geregistreerde of niet-goedgekeurde componenten die gebruikt worden in omvormers of converters.

Onze experts zorgen ervoor dat u toegang krijgt tot betrouwbare erkende testdiensten voor uw fotovoltaïsche omvormers, ongeacht de locatie van uw bedrijf. We beschikken over meer dan 35 jaar ervaring in de PV-branche. Via ons PV-netwerk met acht eigen PV-omvormerlaboratoria in alle grote productielanden verspreid over de wereld volgen we de producttrends op de voet en zijn we expert op het gebied van lokale vereisten. Hiermee kunnen we u ondersteunen tijdens de gehele levenscyclus van uw PV-omvormerproducten.

Bel ons vandaag nog en laat u informeren over de manier waarop u kunt profiteren van onze diensten en decennialange ervaring met het testen van PV-omvormers.

Krijg toegang tot wereldmarkten met PV-omvormer-certificering

Testen van PV-omvormers
Waarborg de hoge kwaliteit en veiligheid van uw fotovoltaïsche omvormers.

Over de hele wereld is er vraag naar zonne-energie en PV-systemen. U wil iedere kans aangrijpen om uw zakelijke activiteiten uit te breiden en nieuwe markten te bereiken. We bieden de breedste markttoegang voor PV-omvormers met diensten voor alle beoogde landen en kunnen u adviseren en begeleiden zodat u kunt voldoen aan vereisten die per land verschillen. Onze uitgebreide, gestroomlijnde processen maken het testen en certificeren efficiënter en bieden transparante, betrouwbare testresultaten. Krijg voorsprong op de concurrentie met ons breed geaccepteerde en wereldwijd erkende testkeurmerk en certificeringen.

PV-omvormerdiensten voor toegang tot de markt

PV-omvormers zijn doorslaggevend voor de lange en stabiele levensduur van PV-energiesystemen. Uw PV-omvormers moeten voldoen aan de desbetreffende normen om veilig, efficiënt en betrouwbaar te functioneren. De one-stop test- en certificeringsdiensten van TÜV Rheinland dragen bij aan de kwaliteit van uw PV-omvormers en uw toegang tot de wereldmarkt.

Wij bieden de volgende diensten aan:

  • Testen elektrische veiligheid: IEC/EN/UL 62109-1/-2, IEC/EN 62477-1, UL 1741, C22.2 nr. 107,1, etc.
  • Testen elektromagnetische compatibiliteit testen: IEC/EN 61000-6-1/-2/-3/-4, FCC, etc.
  • Testen netverbinding: IEC 61727, EN 50438, IEEE 1547.1, UL 1741SA, VDE 0126-1-1, VDE-AR-N4105, VDE 4110/4120/4130, CEI 0-16/21, G83/G59, AS 4777.2, etc.
  • Testen prestaties: efficiëntie, stroomvoorzieningskwaliteit, duur, benchmarking etc.
  • Milieutesten
  • Betrouwbaarheidstesten
  • Penetratie testen en diensten op het gebied van cybersecurity
  • Toeleveringsketendiensten: OEM-beoordeling, lab testen, FAT (fabrieksacceptatietesten), SAT (locatieacceptatietesten), OND/PAN-files, etc.

Leiders op het gebied van omvormertesten

Als onafhankelijke derde beschikt TÜV Rheinland over veel hooggekwalificeerde technici. Haar aanpak bij de beoordeling en ondersteuning tijdens de certificering wordt steeds internationaler.

Dr. Hisayoshi Kobayashi (Toshiba Mitsubishi Electric Industrial Corporation)

Onze gedegen reputatie valt af te lezen aan de lijst van tevreden klanten die onze PV-diensten gebruikt hebben. Doorslaggevend voor deze brancheleiders is de kwaliteit en expertise van ons technisch personeel in combinatie met onze internationale focus als het gaat om de beoordeling van en ondersteuning voor de wereldmarkt.

Praat met een van onze technici over hoe we aan uw behoeften kunnen voldoen!

Kom meer te weten over onze testdiensten voor fotovoltaïsche omvormers

pdf Flyer – Fotovoltaïsche omvormers 6 MB Download

Contact

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Dit is wellicht ook interessant voor u

Certificering van fotovoltaïsche componenten

Testen van fotovoltaïsche componenten

Wees succesvol op de fotovoltaïsche markt met aangetoonde veilige, duurzame en betrouwbare zonne-energietechnologie!

meer

Fotovoltaïsche Modules

Fotovoltaïsche Modules

Kwalificeren en verklarende fotovoltaïsche modules.

meer

Laatst bezochte servicepagina's