current language
Netherlands beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land
translation missing: core_choose_country

Verrassend transparant. Het TÜV Rheinland-testkeurmerk

Certipedia | TÜV Rheinland

Profiteer van ons testkeurmerk en onze certificeringsdatabase

Onderzoeken hebben aangetoond dat één op de twee consumenten op testkeurmerken bij het kopen van producten let. Dit is van toepassing op bijna alle detailhandel sectoren. Productcertificering speelt een doorslaggevende rol voor de aankoopbeslissingen van consumenten, voornamelijk op het gebied van speelgoed, huishouden, kinderen, sport & vrije tijd en gereedschappen. Consumenten eisen neutrale, onafhankelijke en duidelijke testkeurmerken, die snel en transparant uitgebreide testcriteria en -resultaten weergeven.

Ons testkeurmerk is een waardevolle tool die gebruikt kan worden om vertrouwen in een merk te verhogen en het marktaandeel te versterken. Met individuele testkeurmerk-identificatienummers (ID-nummers), een geïntegreerde QR-code en een neutrale, eenvoudig te vinden referentie geeft ons testkeurmerk op elk moment toegang tot uw testinformatie. Neutraal, onafhankelijk en betrouwbaar.

Samen met de digitale certificaatdatabase Certipedia vormt het een betrouwbaar systeem van testkeurmerk-validiteit, referentie en bewijs van certificering.

Volgens uitspraak van het Duitse hooggerechtshof, op 21 juli 2016, moeten testkeurmerken die worden gebruikt in advertenties altijd een referentie weergeven. Deze referentie moet een samenvatting van de toegepaste testcriteria bevatten die de consument gemakkelijk kan begrijpen. Bovendien moet het altijd mogelijk zijn om het merk nauwkeurig aan het overeenkomstige product toe te wijzen.

Het TÜV Rheinland-testkeurmerk voldoet aan deze criteria en Certipedia is een ideale referentie. Het geeft certificaten, testinformatie en producten op een neutrale en onafhankelijke manier weer aan consumenten.

Onze experts vertellen u graag meer over ons TÜV Rheinland-testkeurmerk en onze Certipedia-certificaatdatabase. Neem contact met ons op!

Ons TÜV Rheinland-testkeurmerk - Verrassend flexibel en veelzijdig

TÜV Rheinland-certificaat
Adverteren met het testkeurmerk

Uw testkeurmerk kan eenvoudig en effectief in uw bedrijf worden geïntrigeerd.

communicatie.

Voor productcertificeringen:

 • Op producten en verpakkingen
 • Labels
 • Op internetpagina's en -banners
 • In klassieke printreclame

Voor systeemcertificeringen:

 • Op zakelijk drukwerk en in presentaties
 • Op vlaggen en roll-ups
 • Op beursstanden
 • In e-mails
 • Op internetpagina's en -banners
 • Op voertuigen

Goed uitgedacht: onze individuele ID's

TÜV Rheinland-testkeurmerk
Functies van het testkeurmerk

Elk testkeurmerk krijgt een individueel ID-nummer. Door het nummer in te voeren op www.certipedia.com kunnen consumenten direct de testinformatie van het certificaat bekijken.

Bij succesvolle certificering wordt de vermelding automatisch in Certipedia gepubliceerd. Naast het weergegeven testkeurmerk bevat het een uitgebreide samenvatting van de criteria die voor het testen zijn gebruikt.

Voor het geval dat een enkele licentiehouder meerdere certificaten heeft, kunnen testkeurmerken worden gecombineerd.

Een zogenaamd "Parent ID" kan worden toegewezen als...

 • Meerdere certificaten met een verschillende reikwijdte zijn afgegeven voor een bepaald product en deze moeten gegroepeerd worden (bijvoorbeeld getest op schadelijke stoffen en kwaliteit).
 • Of als voor verschillende soortgelijke producten soortgelijke certificaten zijn afgegeven (bijvoorbeeld een speelgoedreeks met alleen GS-geteste onderdelen).

Parent ID's krijgen ook een vermelding in Certipedia waarin alle toegewezen producten en certificaten worden gepubliceerd.

Profiteer van meer transparantie

Ons TÜV Rheinland-testkeurmerk staat al meer dan 140 jaar voor kwaliteit en veiligheid. Dat betekent meer vertrouwen en consistentie voor uw bedrijf.

Met onze online Certipedia-database hebben uw klanten en partners eenvoudig en transparant toegang tot uw individuele vermelding, waarbij wordt weergegeven welke van uw producten getest en gecertificeerd zijn. Door het koppelen van het testkeurmerk aan Certipedia kunnen gebruikers uw testprestaties op elk moment en op elke plek snel bekijken.

Een afzonderlijk ID-nummer is toegewezen om de authenticiteit van uw certificering te beschermen. Op uw verzoek kunnen wij het ontwerp van uw Certipedia-vermelding ook aanpassen aan uw specifieke behoeften, zoals met uw logo en andere klantrelevante informatie.

Uw vermelding in Certipedia is altijd up-to-date, wat het beste bewijs is dat uw certificaat geldig is. Koppel het aan uw website!

Onze Certipedia-certificaatdatabase

Met één klik laat de online certificaatdatabase uw gecertificeerde producten, processen en kwalificaties op internet zien. Exclusief voor onze klanten zorgt Certipedia voor een gemarkeerde vermelding zodat uw klanten altijd en overal meer te weten kunnen komen over uw certificeringen.

Wilt u de weergave van uw testkeurmerk in Certipedia verbeteren?

Als het testkeurmerk automatisch wordt gepubliceerd, wordt tegelijkertijd een overeenkomstige Certipedia-vermelding aangemaakt. Deze bevat een eenvoudig te begrijpen samenvatting van de criteria die gebruikt zijn tijdens de testen. Elke vermelding bevat een eenvoudig te begrijpen samenvatting van alle criteria die gebruikt zijn bij de betreffende testen.

Certipedia geeft drie weergaveopties:

 • Basisversie:
  Deze basisversie dekt de betreffende wettelijke vereisten en kan op elk moment worden uitgebreid.

De Certipedia-vermelding

 • Is exclusief voor TÜV Rheinland klanten
 • Dient voor de validatie van uw certificering
 • Geeft al uw TÜV Rheinland-gecertificeerde producten en diensten direct toegankelijk weer
 • Zorgt voor transparantie en vertrouwen bij klanten en partners via neutrale en onafhankelijke beoordeling en presentatie
 • Ondersteunt aankoopbesluiten door de consument inzicht te geven in de neutrale test en het resultaat ervan

Elke vermelding bevat:

 • Het testkeurmerk met ID-nummer
 • Een overzicht van uw geldige TÜV Rheinland-certificaten
 • Het adres van de certificaathouder
 • Een korte beschrijving van het certificaat en het testkeurmerk

De basisversie kan op elk moment op aanvraag worden uitgebreid.

 • Plusversie:
  Door te upgraden van de basisversie naar "Plus" wordt meer dan alleen de vereiste informatie opgenomen, zoals toegevoegde productafbeeldingen, klantlogo, contactinformatie en weblinks.

 • Premiumversie:
  De "Premium"-versie heeft nog meer toegevoegde functies, zoals links naar andere gecertificeerde producten, uitgebreide beschrijvingen van gecertificeerde diensten, klantfeedback en bedrijfsportretten.

Consumenten helpen om een besluit te maken: Ons TÜV Rheinland-testkeurmerk

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Gebruik het neutrale Certipedia-platform om de gecertificeerde karakteristieken van uw product uit te lichten! Lees verder!

FAQ – Veelgestelde vragen

Toon alle antwoorden Verberg alle antwoorden

Welke marketingvoordelen en toegevoegde waarde krijgen klanten door het individuele testkeurmerk?

Het staat voor veiligheid en kwaliteit - voor fabrikanten, winkeliers en consumenten. Het is effectief bij reclame. En het zorgt voor een waardevol oriëntatiehulpmiddel voor consumenten en partners. Het zorgt voor duidelijkheid, wat het vertrouwen in merken en markten versterkt.

Hoe ontvang ik mijn testkeurmerk?

Het testkeurmerk met individueel ID-nummer wordt in de regel automatisch naar de certificaathouder gestuurd via een beveiligde downloadlink nadat de certificering is afgerond. Wij kunnen de bestanden ook direct via e-mail naar u sturen. Neem contact met ons op als u wil dat het testkeurmerk vroegtijdig wordt gestuurd of als u een Certipedia Parent ID wil creëren.

Hoe weet ik of het testkeurmerk authentiek en origineel is?

Elk testkeurmerk krijgt een individueel ID-nummer. Door dit nummer in te voeren in de Certipedia certificaatdatabase op www.certipedia.com of door de QR-code te scannen, kunt u verifiëren of het testkeurmerk authentiek is, omdat u altijd de naam van het product en een uittreksel van het certificaat in de Certipedia-vermelding vindt.

Mag de lay-out of de ID van het testkeurmerk worden gewijzigd?

Het TÜV Rheinland-testkeurmerk mag niet worden gewijzigd. Het moet worden gebruikt zoals afgegeven met het testkeurmerk-certificaat door TÜV Rheinland.

Mag het individuele ID in het testkeurmerk worden verwijderd?

Nee, het individuele ID is een integraal onderdeel van het testkeurmerk. Het testkeurmerk moet altijd worden gebruikt zoals afgegeven met het testkeurmerk-certificaat door TÜV Rheinland.

Hier vindt u meer informatie over de Certipedia-certificaatdatabase en het TÜV Rheinland-testkeurmerk

pdf Reclamerichtlijn TÜV Rheinland-testkeurmerk (English) 5 MB Download
pdf Brochure: "Transparantie zorgt voor vertrouwen" (English) 9 MB Download
pdf Licentieovereenkomst voor testkeurmerk (English) 314 KB Download
pdf Flyer over belangrijke wijzigingen met betrekking tot TÜV Rheinland-certificeringen (English) 878 KB Download

Gerelateerde onderwerpen

Onze testkeurmerken voor producten

Contact

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!

Dit is wellicht ook interessant voor u

CE-merk

CE-merk

Transparantie en veiligheid op Europese markten

meer

Certificering

Certificering

Bewijs van kwaliteit van uw producten

meer

GS-markering

GS-markering

Geteste veiligheid – uw klanten gemoedrust geven

meer

Laatst bezochte servicepagina's