Carrière

Laboratorium manager Electrical - fulltime

TÜV Rheinland is één van de belangrijkste internationale leveranciers van technische services voor kwaliteit en veiligheid. TÜV Rheinland Nederland is onderdeel van de wereldwijde TÜV Rheinland-groep. Opererend vanuit verschillende locaties in Nederland in Arnhem en Leek biedt de groep een breed assortiment diensten aan haar lokale klanten.

Een van de speerpunten van TÜV Rheinland is internationale markttoelating en certificering van elektronische en draadloze producten, om ons team Electrical in Leek te versterken zijn wij op zoek naar:

Technician (M/V) Fulltime

Wat ga je doen?

Je support het team van de technicians, engineers en projectmanagers bij hun dagelijkse werkzaamheden in de test laboratoria. Je bereidt testmonster voor nadat ze door jou zijn geregistreerd, je assisteert bij het voorbereiden van testen en metingen op allerlei elektrische en elektronische apparatuur, installaties en systemen volgens relevante normen en regelgeving.

Je wordt ook opgeleid om zelfstandig testen te uitvoeren en te documenteren. Indien nodig kun je ook assisteren bij het testen op de locatie van de klant. Je taken omvatten het beheer van de testapparatuur d.w.z. de organisatie en controle van de kalibratie van de meetinstrumenten en het onderhoud van de laboratoriuminfrastructuur.

Vereisten

Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een MBO opleiding elektrotechniek/elektronica.

Je hebt technisch inzicht wat onder meer blijkt uit je interesse in het sleutelen aan elektrische en elektronische apparatuur.

Profiel

Je bent zelfstandig, enthousiast, secuur en een teamspeler die graag samen met collega’s de handen uit de mouwen wil steken. Vanwege de internationale focus van het bedrijf beheers je naast Nederlands ook Engels in woord en geschrift. Je bent bereid om indien nodig buiten kantoortijden te werken. Je bent bij voorkeur woonachtig in de buurt van Leek (Groningen).

Wij bieden

  • Een uitdagende functie in een internationale organisatie met meer dan 20.000 collega’s.

  • Ruimte om jezelf en onze producten verder te ontwikkelen.

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 13e maand, pensioenregeling, 28 vakantiedagen en 5 ATV dagen en de mogelijkheid van arbeidsvoorwaarden a la carte.

Daarnaast bieden wij

  • Ruimte voor eigen initiatief.

  • Opleiding (zowel intern als extern).

  • Doorgroeimogelijkheden in een internationale organisatie die behoort tot de top 10 van de Global TIC (Testen, Inspecteren en Certificeren) organisaties.

  • Een gedreven, enthousiast en collegiaal team.

Interesse?

Heb je interesse, mail dan je motivatie en cv naar Hanneke Eygenraam, HR manager, hanneke.eygenraam@nl.tuv.com, Tel. 088 8887874.

Voor meer informatie over TÜV Rheinland zie onze website: www.tuv.com/nl.

Wilt u uw carrière bij TÜV Rheinland starten?

Wilt u uw carrière bij TÜV Rheinland starten?

Stuur ons dan uw sollicitatie via ons online-formulier.