Carrière

Laboratorium manager Electrical - fulltime

Functieomschrijving

Je stuurt het team van engineers en technicians operationeel aan en bent verantwoordelijk voor de samenhang binnen het team en voor de uitvoering van de elektrische industriële en consumenten product testwerkzaamheden.

Je vervult de rol van projectleider van de expertise overstijgende projecten en zorgt voor de juiste uitvoering van projecten. Bent verantwoordelijk voor de projectresultaten en voor de capaciteitsinzet- en verantwoording van medewerkers en de kwalificaties van de medewerkers. Draagt ervoor zorg dat de uitvoering van de activiteiten in het team in overeenstemming zijn met relevante wet- en regelgeving, voorschriften van externe toezichthouders, kwaliteitssysteem en interne richtlijnen.

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen, coachen en inspireren van de medewerkers van het team en het bevorderen van open communicatie, prettige samenwerking. Creëert teamgeest en maakt teamleden breed inzetbaar. Stuurt op zelfstandigheid/eigen verantwoordelijkheid nemen binnen (vastgestelde) grenzen en signaleert bijtijds de behoefte aan in-, door- en uitstroom.

Vereisten

 • Je hebt HBO niveau aangevuld met een opleiding elektrotechniek of een soortgelijke opleiding en met relevante werkervaring bijvoorbeeld in een commerciële (productie) omgeving en in de operationele aansturing.

 • Affiniteit met het ontwikkelen en uitvoeren van producttesten op het gebied van EMC, RF techniek en/of Electrical Safety.

 • Aantoonbare ervaring met kwaliteitssystemen, met name ISO 17025 en minimaal ISO 9001.

 • Kennis van accreditatienormen, standards, richtlijnen, directives en/of certificatieschema’s.

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Groningen.

Profiel

Je bent ondernemend, klantgericht, resultaatgericht, een teamplayer, gedreven. Je creëert draagvlak, je bent integer en je durft initiatief te tonen. Je kunt plannen en organiseren, denkt en handelt oplossingsgericht, hands-on en is een voorbeeld voor de bedrijfscultuur.

Vanwege de internationale focus van het bedrijf beheers je naast Nederlands ook Engels in woord en geschrift (Duits is een pré).

Wij bieden

 • Een uitdagende functie in een internationale organisatie met meer dan 20.000 collega’s

 • Ruimte om jezelf en onze producten verder te ontwikkelen

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 13e maand, pensioenregeling, 28 vakantiedagen en 5 ATV dagen en de mogelijkheid van arbeidsvoorwaarden a la carte

Daarnaast bieden wij

 • Ruimte voor eigen initiatief

 • Opleiding (zowel intern als extern)

 • Doorgroeimogelijkheden in een internationale organisatie die behoort tot de top 10 van de Global TIC (Testen, Inspecteren en Certificeren) organisaties

 • Een gedreven, enthousiast en collegiaal team

Interesse?

Heb je interesse, mail dan je motivatie en cv naar Hanneke Eygenraam, HR manager, hanneke.eygenraam@nl.tuv.com, Tel. 088 8887874.

Voor meer informatie over TÜV Rheinland zie onze website: www.tuv.com/nl.

Wilt u uw carrière bij TÜV Rheinland starten?

Wilt u uw carrière bij TÜV Rheinland starten?

Stuur ons dan uw sollicitatie via ons online-formulier.