Carrière

Expert Bouwproducten

TÜV Rheinland is één van de belangrijkste internationale leveranciers van technische services voor kwaliteit en veiligheid. TÜV Rheinland Nederland B.V. is onderdeel van de wereldwijde TÜV Rheinland-groep. Opererend vanuit verschillende locaties in Nederland (in Arnhem en Leek) biedt de groep een breed assortiment diensten aan haar lokale klanten. Momenteel werken 70 specialisten in Nederland voor TÜV Rheinland.

TÜV Rheinland Nederland B.V. zoekt ter uitbreiding van ons team Products in Arnhem een:

Expert Bouwproducten - fulltime

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

Als expert Bouwproducten ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten op het gebied van bouwproducten. Het verrichten of begeleiden van de testopdrachten, deze vinden plaats aan de hand van vastgestelde normen. Je onderhoudt en bouwt de relatie met opdrachtgevers verder uit. In voorkomende gevallen vertegenwoordig je TÜV Rheinland als expertdeskundige in (inter)nationaal overleg. Samen met de collega’s vorm je een team om samen het expertisegebied bouwproducten inhoudelijk verder te kunnen ontwikkelen en uit te bouwen.

Het uitvoeren van inspecties op locatie kan op termijn ook tot de mogelijkheden behoren.

Wat wordt van jou verwacht?

Voor deze functie zoeken wij iemand met een technische opleiding op HBO niveau. Je hebt relevante werkervaring met bouwproducten en je heb affiniteit met (Europese) bouwregelgeving. Je hebt goede analytische en rapportage vaardigheden. Vanwege de internationale focus van het bedrijf beheers je naast Nederlands ook Engels in woord en geschrift. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Arnhem, (internationaal) reizen kan tot de functie behoren.

Vereisten

Profiel

Je bent ondernemend, denkt en handelt marktgericht, met een gevoel voor prioriteiten in een projectmatige omgeving. Je hebt een resultaat gerichte dienstverlenende instelling. Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken en bent conceptueel, analytisch, met aandacht voor detail, communicatief, nauwkeurig, leergierig en enthousiast en hebt de bereidheid tot verdere ontwikkeling en/of verdieping in het vakgebied.

Wij bieden

  • Een uitdagende functie in een internationale organisatie met meer dan 20.000 collega’s
  • Ruimte om jezelf en onze producten verder te ontwikkelen
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris, 13e maand, pensioenregeling, 28 vakantiedagen en 5 ATV-dagen en de mogelijkheid van arbeidsvoorwaarden a la carte

Daarnaast bieden wij

  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Opleiding (zowel intern als extern)
  • Doorgroeimogelijkheden in een internationale organisatie die behoort tot de top 10 van de Global TIC (Testen, Inspecteren en Certificeren) organisaties
  • Een gedreven, enthousiast en collegiaal team

Voor meer informatie over TÜV Rheinland zie onze website: www.tuv.com/nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jaring de Wolff, tel. 088-8887888.

Je motivatie, voorzien van cv, kun je sturen naar Hanneke Eygenraam, HR manager, tel 088-8887888, hanneke.eygenraam@nl.tuv.com.

Wilt u uw carrière bij TÜV Rheinland starten?

Wilt u uw carrière bij TÜV Rheinland starten?

Stuur ons dan uw sollicitatie via ons online-formulier.