current language
Supply Chain Inspections disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Servicii de inspecţie a lanţului de aprovizionare | TÜV Rheinland

Gestionând complexitatea. Întotdeauna la timp.

Gestionând complexitatea. Întotdeauna la timp. Lanţul industrial de aprovizionare

Lumea devine din ce în ce mai complexă, mai digitală şi mai rapidă. Acest lucru este evident mai ales în cadrul proiectelor industriale mari, întrucât globalizarea tot mai mare face ca lanţurile de aprovizionare să fie multi-stratificate şi internaţionale, o dezvoltare care are implicaţii în fiecare etapă a proiectului: achiziţie, fabricaţie şi construcţie. O inspecţie a lanţului de aprovizionare (SCI) poate avea un impact uriaş asupra capacităţii unei companii de a asigura gestionarea cu succes a unul lanţ optim de aprovizionare.

De cele mai multe ori alegerea furnizorului potrivit este dificilă. Comenzile sunt transmise subcontractanţilor care, de obicei, nu sunt cunoscuţi clientului. Aceste tipuri de lanţuri de aprovizionare au ca rezultat calitatea scăzută, raportarea lentă şi întârzieri. Acest lucru poate fi frustrant pentru managerii de proiect care deja se confruntă cu provocări interne atunci când vine vorba de gestionarea lanțului de aprovizionare. Tendinţele digitalizării şi automatizării impun companiilor să abordeze noi tehnologii pentru a face faţă competiţiei la nivel mondial. Acestea presupun o investiţie semnificativă, mai ales dacă luăm în considerare faptul că există un deficit de personal calificat, ceea ce are ca rezultat nevoia de instruire şi educaţie suplimentare pentru angajaţi.

Identificarea neîntârziată a provocărilor

Lanţul industrial de aprovizionare necesită o gestionare extrem de profesionistă. Dacă interacţiunea tuturor părţilor implicate nu funcţionează continuu sau dacă sincronizarea acestora nu este calculată corect, pot aparea întârzieri nedorite şi costuri suplimentare. Pentru evitarea acestor riscuri, este necesară o inspecţie completă a întregului lanţ de aprovizionare. Măsuri adecvate și corecte trebuie apoi adoptate și implementate în fiecare etapă, pentru a reduce riscul operațional, pentru a identifica problemele din timp şi pentru a preveni acumularea acestora. 

Gestionați complexitatea lanţului dumneavoastră de aprovizionare. Întotdeauna la timp. Luați legătura cu experții noștri.

Gestionați complexitatea lanţului dumneavoastră de aprovizionare. Întotdeauna la timp. Luați legătura cu experții noștri.