Certification and Auditing disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Sisteme integrate de management al sustenabilității

Sisteme integrate de management al sustenabilității

Cele mai bune dovezi ale măsurilor de sustenabilitate: Sisteme integrate de management al sustenabilității

Beneficiați de certificarea combinată a trei standarde definitive: ISO 14001, ISO 45001 și ISO 50001

Trăim într-o perioadă în care societatea, autoritățile de reglementare și situația economică globală impun cerințe din ce în ce mai mari întreprinderilor. Pentru a asigura un viitor sigur, aceste schimbări profunde necesită o poziționare durabilă – nu numai cu probleme energetice și de mediu, ci și cu probleme financiare, tehnologice și de personal. De aceea, este mai important ca niciodată să consolidați procesele de Mediu, Sociale și de Guvernanță (MSG) ale companiei dvs. și să demonstrați clienților, partenerilor de afaceri și societății eficacitatea acestora. Acționați acum – cu certificarea integrată eficientă din partea unei organizații de renume mondial: TÜV Rheinland.

Gestionarea costurilor și a riscurilor nu a fost niciodată atât de importantă. În același timp, trebuie să vă asigurați că sunteți în fruntea liniei de start în cursa pentru inovație și avantaj competitiv. Aceasta nu este o sarcină ușoară, având în vedere creșterea costurilor cu energia și blocajele din lanțul de aprovizionare la nivel mondial. Pentru a vă ajuta să faceți față acestor provocări, vă sprijinim cu o gamă largă de certificări care să vă ghideze compania către un viitor sustenabil și sigur.

Un punct de plecare cheie este sistemul nostru integrat de management al sustenabilității. Acesta combină mai multe sisteme de management într-un cadru comun. O astfel de certificare este extrem de productivă pentru afacerea dvs. și extrem de pozitivă pentru reputația companiei dvs. Mai presus de toate, demonstrează că măsurile dvs. de sustenabilitate sunt coerente, corelate și reciproce, atât pe plan intern, cât și extern. Aceasta, la rândul său, este o condiție esențială pentru succesul economic de durată. Cu ajutorul sistemului nostru, puteți utiliza în mod optim sinergiile, puteți simplifica documentația, puteți crea mai multă transparență și puteți economisi timp și efort. Profitați de această oportunitate pentru a crea procese eficiente, pentru a vă crește competitivitatea și pentru a reduce costurile!

Sistemul integrat de management al sustenabilității oferă avantaje pe mai multe niveluri. În primul rând, oferă un instrument eficient care susține conformitatea companiei dvs. cu cerințele legale. În plus, îmbunătățește semnificativ performanța companiei dvs. și va contribui chiar la depășirea obiectivelor de afaceri.

Sistemul integrat de Management al sustenabilității include certificarea integrată în conformitate cu trei standarde cheie: ISO 14001, ISO 45001 și ISO 50001. O singură certificare – dintr-o singură sursă – cu un singur punct de contact. Cu această abordare, economisiți timp și bani și beneficiați de know-how-ul profesioniștilor cu experiență internațională, cu reputație excelentă.

5 motive pentru un sistem integrat de management al sustenabilității

Avantajele certificărilor ISO combinate

Beneficiați de certificarea combinată a trei standarde definitive: ISO 14001, ISO 45001 și ISO 50001

Prin obținerea certificării ISO 14001 pentru managementul durabil al mediului, demonstrați angajamentul dvs. de a minimiza amprenta de mediu a companiei dvs. atât față de părțile interesate interne, cât și față de cele externe. Procesul de certificare identifică, de asemenea, posibilități de îmbunătățire și riscuri, astfel încât efectele negative pentru compania dvs. să poată fi evitate în mod fiabil.

ISO 45001 prezintă cerințele pentru un sistem de management al sănătății și securității în muncă (SSM) și oferă un cadru de implementare. Certificarea arată că firma dvs. protejează și promovează sănătatea fizică și mentală a tuturor angajaților. Prin măsurile rezultate, reduceți, de asemenea, numărul de zile de boală, accidente la locul de muncă și absențele rezultate.

Cu ajutorul ISO 50001 și stabilirea unui sistem sistematic de management al energiei, compania dvs. este capabilă, de exemplu, să monitorizeze și să reducă astfel consumul de energie. Acest lucru, la rândul său, reduce riscurile creșterii costurilor cu energia, cerințele mai stricte privind emisiile, precum și impozitele și taxele pe energie. Prin managementul profesional al energiei, puteți identifica cele mai importante surse de consum de energie și puteți implementa oportunități de economisire a energiei.

Experiența și sprijinul experților noștri vă permit să obțineți o certificare fără probleme și de succes prin următorii pași:

Acționați acum și gestionați riscurile prin implementarea și certificarea unui sistem integrat de management al sustenabilității! Veți beneficia astfel de consumuri reduse de energie și de reducerea zilelor incapacitate de lucru. Comunicați partenerilor de afaceri și autorităților conformitatea cu standardele de mediu, de sănătate și securitate în muncă și de management al energiei și utilizați procesul de certificare pentru a vă asigura afacerea în viitor.

Soluțiile noastre de certificare pentru

Subiect Managementul energiei

Creșterea eficienței energetice

Subiect Managementul reglementărilor de sănătate și securitate

Să permită performanța și succesul

Subiect Managementul mediului

Fii sustenabil

Contactați-ne pentru mai multe informații privind soluțiile noastre de certificare

Contactați-ne pentru mai multe informații privind soluțiile noastre de certificare

Subiecte de interes

ISO 9001

ISO 9001 – TÜV Rheinland

Creșteți eficiența și construiți încredere cu un sistem de management al calităţii conform cu ISO 9001.

mai mult

ISO 14001

Sistem de management de mediu în conformitate cu ISO 14001 | TÜV Rheinland

Certificați-vă sistemul de management de mediu în conformitate cu ISO 14001

mai mult

ISO 27001 Securitatea informației

Securitatea informațiilor ISO 27001

Obțineți un sistem integrat de management al securității informatice cu certificarea noastră ISO 27001.

mai mult

ISO 50001 Sistem de management al energiei

Certificarea în conformitate cu ISO 50001 | TÜV Rheinland

Costuri reduse cu energia și eficiență energetică crescută cu certificarea ISO 50001.

mai mult

Sănătatea și securitatea în muncă în conformitate cu ISO 45001

Sănătatea și securitatea în muncă în conformitate cu ISO 45001 | TÜV Rheinland

Noul standard de calitate ISO 45001 pentru sănătate și securitate în muncă.

mai mult