current language
AIM disponibil în următoarele limbi:
sau selectați site-ul dvs. TÜV Rheinland
Managementul integrității activelor (AIM) | TÜV Rheinland

AIM - Managementul integrității activelor pentru afacerea dumneavoastră: Reducerea riscului. Creșterea valorii

Vedeți AIM-ul dvs.: Identificarea clară a provocărilor

Proprietarii și operatorii de active industriale mari operează pe piețe complexe și volatile, precum petrol și gaze naturale, industria petrochimică, energia regenerabilă sau industria nucleară. Adesea bazate pe resurse naturale, investiții financiare substanțiale și procese complexe, aceste industrii și în special piața petrolului și gazelor naturale sunt, de asemenea, expuse riscului de accidente care afectează sănătatea umană, siguranța și mediul. Acest lucru face ca operațiunile sigure și fiabile din această industrie să fie o prioritate absolută.

Pe piața de petrol și gaze naturale, precum și în industria petrochimică, operatorii se confruntă cu un număr tot mai mare de noi provocări strategice, tehnice și economice.

Asistență de specialitate privind provocările pe piața petrolului și gazelor naturale

Motivele sunt evidente: echipamentele îmbătrânesc, cerințele tehnologice sunt în continuă expansiune, piețele sunt volatile, gradul de conștientizare publică față de mediu este acut, iar amenințările grave la adresa securității generate de atacurile cibernetice sunt în creștere. Pentru proprietari și operatori, aceasta înseamnă concentrarea asupra următoarelor elemente:

  • Siguranță îmbunătățită a proceselor, protecția mediului și a securității
  • Înțelegerea Parametrilor de funcționare în siguranță (SOE)
  • Operarea optimizată a activelor: reducerea riscurilor și îmbunătățirea inspecției și gestionării mentenanței integrității activelor
  • Personal calificat

Pentru a face față acestor provocări, este esențial un serviciu de Management al integrității activelor (AIM) din partea unor experți profesioniști de încredere - pentru reducerea la maximum a riscurilor cu crearea simultană de valoare imediată și dincolo de durata de funcționare proiectată a activelor.

Definiți AIM-ul dvs.: Să găsim împreună soluții personalizate

Soluțiile durabile, eficiente din punct de vedere economic, trebuie să fie cuprinzătoare în domeniul lor de aplicare. Aceasta înseamnă că ele includ componente tehnice și digitale selectate cu atenție, siguranță îmbunătățită, managementul inspecției și mentenanței, teste de rezistență tehnică și digitală și sisteme de management eficiente. Experții noștri colaborează îndeaproape cu dvs. la planificarea și implementarea integrității activelor, proiectând măsuri care răspund cu precizie nevoilor dvs. și care sunt coordonate și sincronizate pentru a crea un sistem armonios, extrem de funcțional, de management al integrității activelor. Numai prin abordarea întregului ciclu de viață al instalației în toată complexitatea sa - de la specificații, proiectare, fabricație, instalare și funcționare până la modificare, mentenanță, dezafectare și eliminare - puteți adăuga valoare activelor dvs.

Faceți echipă cu experții noștri pentru implementarea și îmbunătățirea managementului integrității activelor.

Related Services

Contactați-ne pentru mai multe informații.

Contactați-ne pentru mai multe informații.