beschikbaar in de volgende talen:
...of selecteer uw land
Een revolutie op het gebied van remote audits met onze oplossing voor audits op afstand

Oplossing voor remote audits– een revolutie op het gebied van remote audits

Innovatieve audittool combineert maximale efficiëntie met hoge beveiliging en kwaliteit

Bedrijven die hun prestaties willen verbeteren door middel van professionele audits of die een certificering nastreven, willen audits zo efficiënt mogelijk uitvoeren. Met onze visionaire Remote Audit Solution (RAS) online tool creëren we een nieuwe, remote manier om audits uit te voeren en tegelijkertijd de befaamde hoge kwaliteit van TÜV Rheinland te waarborgen.

RAS is het meest geavanceerde instrument voor remote audits op de markt. Het biedt vele unieke functies die geen van de bekende videoconferentieoplossingen biedt. Speciaal door ons ontwikkeld, gebaseerd op jarenlange ervaring en gedreven door innovatie, voldoet dit platform aan de hoogste normen op het gebied van gegevensbeveiliging, informatieoverdracht en auditkwaliteit.

RAS is zeer eenvoudig en handig in het gebruik voor de geauditeerde organisatie. Met slechts een paar klikken kunt u deelnemers uitnodigen, veilig documenten uitwisselen en nog veel meer. RAS werkt met computers, laptops, tablets en smartphones.

>> Ontdek meer over de voordelen van TÜV Rheinland's Remote Audit Solution! <<

Remote auditing biedt de mogelijkheid om het auditproces aanzienlijk te versnellen en efficiënter uit te voeren, terwijl het even betrouwbaar blijft als audits op locatie. RAS helpt ook om de ecologische voetafdruk van een organisatie te verkleinen, omdat er minder reistijd nodig is tussen de verschillende locaties. Bovendien profiteert u van een zeer flexibele planning, want ons ervaren team staat wereldwijd voor u klaar zonder tijd te verliezen met reizen. RAS staat voor een uitzonderlijke, duurzame, veilige, efficiënte en doelgerichte oplossing voor remote audits.

Gemakkelijk en veilig, doeltreffend en duurzaam: De voordelen van RAS

Met onze innovatieve online tool kunnen al uw locaties over de hele wereld worden geaudit volgens vele erkende normen. Hierdoor kunnen verschillende vestigingen deelnemen aan dezelfde audit op afstand, ongeacht hun geografische locatie. Op basis van onze ervaring die is opgedaan in meer dan 30.000 auditdagen op afstand, kan tot de helft van alle auditactiviteiten in gebieden met een laag risico op afstand worden uitgevoerd.

Uw voordelen van Remote Audit Solution

Toon alle antwoorden Verberg alle antwoorden

Efficiëntie

Auditdeelnemers hoeven niet te reizen als hun werkplek zich op een andere locatie of in een ander land bevindt. Hetzelfde geldt voor onze auditors: ze zijn flexibel met de planning en kunnen hun tijd efficiënter indelen. Door gebruik te maken van het documentbeheer op het digitale platform kunnen auditors dit beoordelen zonder dat uw personeel er tijd aan hoeft te besteden.

Flexibiliteit

Remote Audits hoeven niet op opeenvolgende dagen te worden uitgevoerd; ze kunnen worden opgesplitst in meerdere sessies op basis van uw behoeften. Bovendien kunnen we met RAS meerdere locaties tegelijk auditen.

Duurzaamheid

Door de audit op afstand (of in ieder geval een deel ervan) uit te voeren, kunnen de reisinspanningen en activiteiten ter plaatse worden verminderd, wat een vermindering van de CO2-uitstoot bevordert en leidt tot een kleinere ecologische voetafdruk.

Gebruiksgemak

RAS is DE intuïtieve tool voor auditsessies op afstand. We hebben het voor dit doel en voor uw behoeften aangepast. Zelfs deelnemers zonder enige ervaring met videocall-oplossingen vinden er heel snel hun weg in. Bovendien bevat RAS gemakkelijk te volgen trainingsreeksen.

Parallel werken

Audits worden vaak uitgevoerd door een auditteam, dat bestaat uit meerdere auditors en wordt zo nodig ondersteund door f branchespecialisten. RAS maakt het mogelijk om deze specialisten bij elkaar te brengen en maakt de parallelle auditing van verschillende processen of locaties tegelijkertijd mogelijk.

Vertrouwelijkheid

Audits zijn diensten die een hoge mate van vertrouwelijkheid vereisen, omdat het bedrijf tijdens de audit vaak gevoelige gegevens verstrekt. Dit is nodig om de conformiteit van bijvoorbeeld een managementsysteem of een productieproces integraal aan te tonen. Met een uitgebreide reeks beveiligingsfuncties zorgt RAS ervoor dat alle documenten worden gedeeld in overeenstemming met de hoogste beveiligingsnormen van TÜV Rheinland.

Dataveiligheid

Elke audit die via ons innovatieve RAS-platform wordt uitgevoerd, omvat een ICT-controle (informatie- en communicatietechnologie) om de technische parameters al vóór de audit te testen.

Remote Auditing via RAS is erg handig

Stabiele werking
Start van de auditsessie
De remote audit sessie
Follow Up
voorbereiding
Start van het project
De remote audit sessie
Follow Up
Stabiele werking

Verduidelijking van uw specifieke behoeften op het gebied van informatiebeveiliging, gegevensbescherming en wettelijke voorschriften.

Testen van de internetverbindingen en de stabiliteit daarvan - vooral voor mobiele toestellen.

Aanbieden van opleidingsvideo's om u goed voor te bereiden op de audit via RAS.

Start van de auditsessie

De auditverantwoordelijke van uw bedrijf ontvangt een e-mail met een link naar de betreffende RAS-audit. Deze persoon kan dan deze link gebruiken om deel te nemen aan de auditsessie. Het uitnodigen van extra deelnemers is voor of tijdens de audit altijd mogelijk door dezelfde uitnodigingsbrief met de link door te sturen.

Uw bedrijf en onze auditors kunnen voor, tijdens of zelfs na de eigenlijke audit documenten uploaden en dus uitwisselen via het RAS-platform, zoals auditplan, organigrammen en andere relevante documenten.

De remote audit sessie

De remote audit wordt gestart door de teamleider van het auditteam. Alle deelnemers zien de agenda op hun scherm. Parallelle vergaderingen, alle onderwerpen en uitgenodigde deelnemers van elke vergadering worden getoond.

Tijdens de online sessies auditeren we (productie)sites, vestigingen en andere sites. De auditor faciliteert de interviews en vraagt indien nodig om het delen van beelden via de camera's van de mobiele devices.

De productielijnen worden tijdens de auditsessie op afstand bewaakt door een of meer camera's ter plaatse (met behulp van smartphonecamera's); de videobeelden worden live weergegeven op het scherm van het RAS.

Follow Up

Na afloop van de remote audit blijft RAS nog steeds actief.

Documenten, zoals verslagen over corrigerende maatregelen voor gedocumenteerde afwijkingen, kunnen tijdig worden gedeeld.

Feedback over de technische audit zal rechtstreeks via het onlineplatform worden gedeeld

Een breed scala aan toegevoegde waarden onderscheidt RAS als een klantgerichte oplossing

  • Flexibele planning van de auditdatum(s), geen reizen vereist.
  • Trainingsvideo's om uw personeel voor te bereiden op het gebruik van RAS.
  • Hoge mate transparantie door gedeelde kennis over projectstatus, planning en onderwerpen; zelfs nieuwe deelnemers kunnen intuïtief hun weg vinden in een lopend project.
  • Eenvoudig uploaden en delen van documenten met toekenning van toegangsrechten, definitie van vertrouwelijkheidsniveau, archiveringsvereisten, enz.
  • Schermafbeeldingen die tijdens de audit worden gemaakt, worden automatisch geüpload als geldige documenten.
  • Het is mogelijk om parallelle interviews over verschillende onderwerpen te houden.
  • Productielocaties kunnen via mobiele apparaten worden bezocht om een overzicht te krijgen en om ter plaatse interviews te houden met de medewerkers.
  • Live video's van de lopende productie kunnen gelijktijdig met meerdere interviewpartners worden besproken.

Innovatief documentbeheer: eenvoudig, veilig, transparant en handig

RAS biedt uitstekende functies voor het afhandelen van documenten voor, tijdens en na de audit. Relevante informatie kan op het scherm worden gedeeld of live worden geüpload. Natuurlijk kunt u ook afbeeldingen van uw productie of processen uploaden en de auditor kan desgewenst screenshots maken. Al deze gegevens worden vermeld en zijn voor u beschikbaar.

Aan het einde van de audit zal ons team van auditors bespreken welke documenten zullen worden verwijderd en welke zullen worden gearchiveerd en voor hoe lang. Gedurende het hele proces is geen e-mailcorrespondentie vereist.

Wereldwijde ervaring in vele industriesectoren - RAS biedt oplossingen voor de meeste certificeringsnormen

Wereldwijde ervaring in vele industriesectoren - RAS biedt oplossingen voor de meeste certificeringsnormen

Profiteer van onze ervaring die wij in meer dan 30.000 auditdagen op afstand hebben opgedaan! Als onderdeel van onze Remote Services bieden wij u een scala aan assessments en certificeringen die als remote audits kunnen worden uitgevoerd. RAS maakt het voor u mogelijk om deze audits gedeeltelijk of zelfs volledig digitaal uit te voeren. >> Bekijk het overzicht van Remote Audit Standards <<

Neem contact met ons op!

Neem contact met ons op!