current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját

Üzem közbeni ellenőrzés

Üzem közbeni ellenőrzés - TÜV Rheinland

Legyen naprakész értékes eszközeinek állapotát illetően üzem közbeni ellenőrzéseink által

Egy létesítmény tulajdonosaként vagy üzemeltetőjeként az Ön számára az egyik legfontosabb szempont az eszközei biztonságának és integritásának biztosítása, valamint az eszköz teljes kapacitásának kihasználhatósága. Alapvető fontosságú, hogy az adott létesítmény állapotáról naprakész információkat gyűjtsön időszakos ellenőrzési szolgáltatások igénybe vétele által.

A helyszínen működő szakértőink támogatásával Ön még az alkatrészek meghibásodása előtt foglalkozhat a minőségi problémákkal, csökkentve ezzel a meghibásodások és a nem tervezett állásidők kockázatát. Segítünk Önnek abban, hogy létesítménye megfeleljen a követelményeknek, és biztonságosan, hibás alkatrészektől mentesen üzemeltethető legyen.

Vegye fel a kapcsolatot szakembereinkkel. Tanácsot adhatunk arra vonatkozóan, hogy mely szolgáltatások a megfelelőek az Ön létesítménye számára.

Rendszeres üzemi ellenőrzés révén biztosítsa a létesítmények biztonságos működését

Ipari létesítménye részére nyújtott időszakos ellenőrzési szolgáltatásaink segítenek megelőzni az eseményeket és elkerülni a környezeti veszélyeket. Széles körű szolgáltatásokat kínálunk annak biztosítása érdekében, hogy az Ön üzeme biztonságosan működjön, és a rendszer rendelkezésre állása javítható legyen, azaz kevesebb hiba és leállás fordulhasson elő. Ennek eredményeként csökkenthetők a működési költségek és növelhető a profit.

Időszakos üzem közbeni ellenőrzések és átfogó jelentések az Ön eszközei számára

Üzem közbeni ellenőrzés - TÜV Rheinland
További részletek az Ön eszközére vonatkozó átfogó időszakos ellenőrzési szolgáltatásokról

Időszakos ellenőrzéseket kínálunk olyan üzemelő eszközökre, mint például erőművek, finomítók vagy csővezetékek, azok üzemideje alatt annak érdekében, hogy felmérjük az alkatrészek és komponensek állapotát, és meghatározzuk, hogy szükség van-e javításra. A berendezéstől vagy üzemtől, annak korától, állapotától és az értékelhető kockázati profiltól függően eltérő ellenőrzési módszereket alkalmazunk.

Az ellenőrzés befejezése után átfogó jelentéseket bocsátunk rendelkezésre, dokumentáljuk a fontos megállapításokat, és adatbázisban tároljuk azokat az egyszerű visszakeresés és elemzés céljából.

Szakembereink szemrevételezéses ellenőrzéseket végeznek, amelyeket jellemzően még korszerűbb szolgáltatásokkal egészítünk ki bizonyos területeken, roncsolásmentes vizsgálati eljárások alkalmazásával.

Ezen túlmenően, üzem közbeni ellenőrzéseink képezik az eszköz integritáskezelési (AIM) szolgáltatások nyújtásának alapját, hogy elősegítsük a rendszer még nagyobb rendelkezésre állásának biztosítását.

Széles körű ismeretek és tapasztalatok a személyre szabott eszköz-ellenőrzési szolgáltatásokhoz

Széles körű szolgáltatásainkkal az ipari eszközök tulajdonosai és üzemeltetői számára nyújtunk segítséget, elsősorban az olaj-, gáz- és energiaágazatban, létesítményeik működtetése terén. Egyesítjük szakértelmünket és tudásunkat az anyagvizsgálatot, a kockázatot és a biztonságot érintő korszerű technikák alkalmazásánál, hogy optimalizált és testreszabott létesítmény-ellenőrzési szolgáltatásokat kínálhassunk Önnek. Erős globális hálózattal és helyi jelenléttel rendelkezünk a legfontosabb olaj- és földgázpiacokon.

Tudja meg, hogyan hasznosíthatja üzem közbeni ellenőrzési szolgáltatásainkat, és kérjen árajánlatot a projektjéhez.

További szolgáltatások

Ipari projektekkel kapcsolatos expediálási szolgáltatások

Ipari projektekkel kapcsolatos expediálási szolgáltatások

Gondoskodjon arról, hogy a berendezések, anyagok és az alkatrészek a megfelelő helyre, a megfelelő időben érkezzenek meg és megfelelően működjenek.

Több

Szállítók ellenőrzése

Szállítók ellenőrzése

Győződjön meg arról, hogy az Ön által vásárolt berendezés megfelel az alkalmazandó előírásoknak és a minőségi előírásoknak.

Több

Építkezés-felügyelet a kivitelezés során

Építkezés-felügyelet

Óvja a projekt értékét azáltal, hogy biztosítja a minőséget és megakadályozza a késéseket építkezés-felügyeleti szolgáltatásaink révén

Több

Olaj- és Gázipari Szolgáltatások

Olaj- és Gázipari Szolgáltatások

Olaj- és gázprojektek egész életciklusra szóló szolgáltatásai.

Több

Asset Integrity Management

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal