current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

Adatvédelmi képzések

A TÜV Rheinland adatvédelmi tanfolyamai és adatvédelmi tisztviselő képzései.

Kerülje el a biztonsági károkat adatvédelmi képzéseinkkel

Az érzékeny adatokkal foglalkozó cégek a személyes adatok biztonságos átadása és feldolgozása során a szakképzett adatbiztonsági szakemberekre támaszkodnak. Bármekkora méretű, és bármely iparágban tevékenykedő cégről is legyen szó, kötelesek szavatolni mind vevőik, mind üzleti partnereik adatainak bizalmas kezelését. A biztonsági károk éves összege csak Németországban 51 milliárd eurót tesz ki, vállalatok jó híre, és elképesztő összegű kártérítések forognak kockán.

Adatvédelmi képzéseink segítségével biztosíthatja, hogy naprakész legyen, és igazodni tudjon az elfogadott szabványokhoz és az aktuális előírásokhoz. Elismert képzéseink révén jól megalapozott, átfogó ismeretet szerezhet a korszerű adatvédelmi stratégiákról és megoldásokról. Adatvédelmi képzéseink és tanúsítványunk segítenek Önnek megérteni az összetett előírásokat és a bennük való eligazodást, hogy hatékonyan és eredményesen alkalmazza azokat vállalatának folyamataiban.

A bizalmas adatkezelés területén vezető oktatási cégként elismert tanúsítványt biztosítunk, többek között ilyen a belső és külső adatvédelmi tisztviselő és auditor tanúsításunk. Gondoskodunk róla, hogy Ön és csapata felkészült és alkalmas legyen arra, hogy szavatolni tudják a szigorú vevői és partneri elvárások által megkövetelt biztonságot.

Kezelje és továbbítsa felelős módon a vevőire és partnereire vonatkozó információkat professzionális adatvédelmi képzési programjaink segítségével. Lépjen velünk kapcsolatba most!

Felelősség és elismertség minősített adatvédelmi képzéseink révén

Az adatvédelmi tisztviselő képzésből származó előnyök | TÜV Rheinland
Profitáljon adatvédelmi képzéseinkből

A hatályos jogszabályok a személyes adatok feldolgozási folyamatában kilenc főnél több alkalmazottat foglalkoztató vállalatok esetében megkövetelik adatvédelmi tisztviselők kijelölését. Képzéseinket az ellenőrzött megbízhatóságot és bizonyított szakértelmet igazoló tanúsítással rendelkező adatvédelmi tisztviselők kinevezését előíró 2018. évi EU-DSGVO adatvédelmi rendelet alapján állítottuk össze. Világszerte elismert tanúsítványaink igazolják az Ön szakmai képzettségét, hogy kellő szaktudással rendelkezik a bizalmas adatok kezeléséhez, csökkentve ezáltal a vállalat felelősségi kockázatoknak való kitettségét, védve a befektetéseket és növelve a hasznot.

Adatvédelmi tisztviselő képzéseink és tanúsítványaink

A vállalati politikáknak és a nemzetközi szabályozásnak megfelelő átfogó képzéseket kínálunk a személyes adatok biztonságával foglalkozó szakemberek részére. Moduláris tanfolyamaink az alábbi fokozatok szerint nyújtanak tanúsítványokat:

Adatvédelmi tisztviselő (TÜV)
Szerezze meg a feladatok professzionális és hatékony módon történő elvégzéséhez szükséges szakismereteket.

Adatvédelmi auditor (TÜV)
Sajátítsa el a vállalati politikáknak és a jogi előírásoknak megfelelő adatvédelmi rendszerek kidolgozását és fenntartását szolgáló ismereteket, biztosítsa ezáltal a minőséget és hatékonyságot. Végezzen a bizalmas adatkezelést érintő rendszeres, független auditokat a szervezeten belül.

Külső adatvédelmi tisztviselő (TÜV)
Szerezzen olyan szakismereteket, melyekkel külső személyként megbízható és független szakmai tanácsokat fog tudni nyújtani.

Megismeri az új EU-DSGVO rendelet adatvédelmet szabályozó törvényi rendelkezéseit. Sajátítsa el, hogyan lehet az EU-DSGVO rendeletet hatékonyan és eredményesen végrehajtani egy célorientált vállalati stratégia keretein belül.

Elismert partner az adatvédelmi képzések területén

Jó hírnévnek örvendő és széleskörű és oktatási szolgáltatásokat nyújtó cégként szerzett sokéves tapasztalatunk szavatolja a minőségi képzéseket és az elismert tanúsítványokat. Bármely terület iránt is érdeklődik, világméretű oktatói hálózatunk révén interdiszciplináris szakemberek csoportjához lesz hozzáférése. Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az adatvédelmi tisztviselő képzéseinket sikeresen elvégző résztvevőket világszerte elismert tanúsítványainkkal jutalmazhatjuk. Segítségünkkel példás ajánlólevelet szerezhet, amely szavatolja az Ön integritását a vevők és üzleti partnerek érzékeny adatainak kezelése során.

Éljen tapasztalatainkkal, és kamatoztassa az Ön adatvédelmi kompetenciáját igazoló, világszerte elismert tanúsítványunkat. Lépjen velünk kapcsolatba és tudjon meg többet!

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További szolgáltatások

Adatvédelmi menedzsment felépítése

Adatvédelmi menedzsment felépítése

Érzékeny személyes adatok védelme.

Több

Külső adatvédelmi felelős

Külső adatvédelmi felelős

Az Ön partnere külső adatvédelmi felelősként.

Több

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal