current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját

Elektrotechnikai tanfolyamok

Villamos végzettségű szakemberek képzése | TÜV Rheinland

A villamossági képzések elősegítik a biztonságot és szavatolják a megfelelést.

A munkahelyi elektrotechnikára Németországban, az EU-ban és a világ sok más részén szabályozási és jogi keret vonatkozik. A megfelelés biztosítása és a magas biztonsági előírások támogatása érdekében az elektrotechnikával foglalkozó dolgozóknak elismert képesítéssel kell rendelkezniük.

Elektrotechnikai tanfolyamaink lehetővé teszik a vonatkozó szabályozási követelmények végrehajtását és a szükséges elektrotechnikai tanúsítvány megszerzését. Tartunk szemináriumokat villamos és nem villamos képzettségű szakembereknek, valamint vezető pozícióban lévő villamossági szakembereknek.

Általunk hozzáférhet a piacon elérhető legmagasabb szintű oktatáshoz és szakértelemhez. Hírnevünknek köszönhetően a nálunk megszerzett képesítések elismertségnek és nagyrabecsülésnek örvendenek az elektrotechnika területén, és azon túl is.

Regisztráljon képzésünkre még ma!!

Garantálja a biztonságot az elektrotechnikai képzéssel

Hasznosítsa a szakképzett villamossági képzéseinken szerzett tudását! | TÜV Rheinland

A fokozott biztonság az első és legfontosabb dolog, amit az elektrotechnikai képzésünkön való részvétel során Ön és szervezete megszerezhet. Ez egyszerre befektetés és olyan felelősségvállalás, amellyel tartozik vállalkozásának és munkatársainak. Jelentőségét nemzeti és nemzetközi szinten különféle hatályos törvények és rendeletek is hangsúlyozzák, ennek célja a balesetek és kockázatok csökkentése és kiküszöbölése. Az elektrotechnikai képzéseken az alkalmazottak megtanulják, hogyan lehet ezeket a követelményeket hatékonyan végrehajtani, emellett értékes képesítést szereznek az elektrotechnika területén.

Elektrotechnikai tanfolyamok kiegyensúlyozott kínálata

Elektrotechnikai képzéseink három kategóriába sorolhatók:

  • Képzések vezető pozícióban lévő villamossági szakembereknek: a vállalat elektromos létesítményeiért felelős villamossági szakemberei számára tartott szemináriumok a feladatkörhöz kapcsolódó jogi követelményekkel és biztonsági előírásokkal foglalkoznak. A villamos biztonságirányítás minden területét lefedjük, a munkavállalók alkalmazásától és a dokumentálástól a létesítmény ellenőrzésén, a biztonság értékelésén keresztül a személy-, vagyon és környezetvédelemig.
  • Tanfolyamok villamos szakembereknek: a képzések az elektromos létesítmények üzemeltetését és telepítését, a mozgatható és a rögzített berendezések tesztelését és az elektrotechnika biztonságát szabályozó normákra összpontosítanak.
  • Tanfolyamok nem villamos képzettségű szakemberek számára: A szemináriumok biztosítják a további képesítésekhez szükséges ismereteket, amelyek lehetővé teszik a villamos képzettséggel nem rendelkező szakemberek számára, hogy elektromos létesítményekben bizonyos munkálatokat elvégezhessenek

Szerezzen elektrotechnikai képesítést szakértőktől!

A leghatékonyabban úgy érheti el a biztonsággal, megfelelőséggel kapcsolatos céljait, és szerezhet élenjáró tudást, ha az elektrotechnika területén elismertségnek örvendő szakértőktől tanul. Mi ilyen szakértők vagyunk, és tanfolyamainkat úgy alakítottuk ki, hogy Ön képessé váljon biztonsági intézkedések végrehajtására, és segíthesse a kiváló munkavállalói teljesítményt ezen a területen. A nyílt szemináriumokon kívül a vállalata igényeihez igazodó kiszervezett képzéseket is kínálunk.

Lépjen kapcsolatba munkatársunkkal, és tudjon meg többet.

További szolgáltatások

Elektromágneses összeférhetőség (EMC)

Elektromágneses összeférhetőség vizsgálat és tanúsítás szolgáltatások | TÜV Rheinland

Az orvosi termékektől a vezetéknélküli eszközökig és azokon túl EMC szolgáltatásaink fenntartják az Ön termékeinek megfelelőségét.

Több

Villamos alkatrészek

Villamos alkatrészek

Villamossági és elektronikus termékek vizsgálata és tanúsítása.

Több

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal