current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját

Karbantartási menedzsment tanfolyamok

Professzionális karbantartás a karbantartási menedzsment tréningjeink segítségével | TÜV Rheinland

Karbantartási képzéseink révén elérhetővé válnak a hatékonyság területén kitűzött céljait

Egy hatékony karbantartási terv által kedvező változást lehet elérni. A létesítmények egyre összetettebbé válnak, ezáltal a karbantartási feladatok időben, pragmatikus módon történő végrehajtása pozitívan befolyásolja a biztonságot és a termelékenységet.

Szemináriumainkon megszerezheti a karbantartási menedzsment területéhez kapcsolódó szakismereteket, erősítve ezzel versenyhelyzetüket a piacon. Rendezvényeink rugalmasan tudnak igazodni az ön igényeihez, részt vehetnek nyílt képzéseken, vagy kihelyezett tanfolyamokon. Moduláris tanfolyamainkat (2-3 nap) karbantartási szakértők, tervezők és a területtel foglalkozó szakemberek, hosszabb (6-8 nap) tanfolyamainkat pedig karbantartási menedzserek vagy vagyonkezelők számára kínáljuk. A biztonság és az ellenőrzés területén elismert globális vezető vállalatként belső és külső szakértőket egyaránt biztosítunk a szemináriumok vezetéséhez. Ez garantálja a résztvevők számára, hogy a témában rendelkezésre álló legfrissebb és professzionális tájékoztatáshoz legyen hozzáférésük. A cégünk által a karbantartási menedzsment területén nyújtott tanúsítványok révén Ön és vállalati szervezete is részesedik magas szintű minőségi standardjainkból, és a hírnevükből származó előnyökből.

Lépjen kapcsolatba velünk és jelentkezzen egy szemináriumunkra még ma!

Tapasztalja meg a karbantartási tanfolyamaink előnyeit

Szervezete a szemináriumainkon szerzett ismeretek eredményeként költségcsökkentést, költség- és folyamat-hatékonyságot és versenytársakkal szembeni előnyöket érhet el.

Átfogó karbantartási menedzsment tanfolyamok

Karbantartási tanfolyamaink áttekintése | TÜV Rheinland
Karbantartási menedzsment tanfolyamaink témái

A tanfolyamok mindegyike releváns ismereteket nyújt a karbantartási folyamatok optimalizálásával, a létesítmények ellenőrzésével és megfelelő karbantartási stratégiák kidolgozásával kapcsolatban. A képzések ideje változó, ez a képzés hosszától, részletességétől, valamint az elérhető képesítésektől függ.

  • Karbantartási menedzser/szakértő mérnök: nyolc napos átfogó kurzus az Ön karrierjének és a karbantartási készségeinek továbbfejlesztéséhez-Üzemi vagyonkezelő: hatnapos kurzus a műszaki vezetők számára; a képzés a hatékonyabb, célorientált vagyonkezelésre összpontosít
  • 1. modul - karbantartó szakember: kétnapos tanfolyam; a képzés a karbantartási feladatok hatékony megvalósítására összpontosít
  • 2. modul - karbantartási tervező: háromnapos tanfolyam; a képzés a megfelelő tervezésre és ütemezésre összpontosít
  • 3. modul - karbantartási szakember: háromnapos tanfolyam; a képzés a hatékony szervezetre összpontosít

A választás az Öné: részt vehet nyílt kurzusainkon, vagy személyre szabott kihelyezett képzéseinken..

Megbízható karbantartási menedzsment tanfolyamok

Megbízható partnerként vagyunk jelen az ipari biztonság és hatékonyság területén, globális szereplőkkel és kisvállalkozásokkal is együttműködünk világszerte. Erre a tapasztalatra támaszkodva alakítottuk ki a gyakorlati szempontokra összpontosító és a terület vezető külső és belső szakembereinek szaktudására építkező karbantartási menedzsment tanfolyamainkat. Ön is hozzáférhet ehhez a felhalmozott tudásanyaghoz, aminek révén előnyt kovácsolhat vállalata, és szakmai előmenetele számára is.

A karbantartási tréningeinkkel kapcsolatos további információkért forduljon szakértőinkhöz.

További szolgáltatások

Elektrotechnikai tanfolyamok

Villamos végzettségű szakemberek képzése | TÜV Rheinland

Az elektrotechnikai képzések szavatolják a munkahelyi biztonságot és a szabályok betartását.

Több

Munkahelyi biztonsági képzés

ISO 45001 szerinti munkahelyi biztonsági képzés | TÜV Rheinland

Célzott képzéssel tesszük lehetővé a magasabb szintű munkahelyi egészségvédelmi- és biztonsági előírások fenntartását.

Több

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal