current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját

Munkavédelmi mérnök képzés

Munkavédelmi mérnök tanfolyam | TÜV Rheinland

Egy jól képzett munkavédelmi szakember javítja az egészség és biztonság területén elért eredményeket

Sok országban jogszabály írja elő a cégek számára munkavédelmi szakember foglalkoztatását, akár teljes munkaidőben, vagy olyan formában, hogy a szélesebb munkaterülettel rendelkező szakember munkakörének a munkavédelem is részét képezze. Ezek az alkalmazottak a vállalati személyi állomány egészségével és biztonságával kapcsolatos tanácsadási tevékenységet végeznek.

Munkavédelmi mérnököknek szóló modulrendszerű tanfolyamunk azokkal a jogszabályokkal és előírásokkal foglalkozik, melyeket ismerni kell ennek az összetett feladatnak az elvégzéséhez. A szemináriumok során megtárgyalják a munkahelyi biztonság alapelveit, így a tanfolyamot elvégzők pozitívan tudnak hozzájárulni egy biztonságosabb munkahely kialakításához, ahol stressz, betegség vagy balesetek ritkán fordulnak elő.

Szakterületünk a biztonság, és a területen szerzett évtizedes tapasztalatokra építkezve alakítottuk ki ezt a tanfolyamot. Olyan szakértőket választunk ki a tanfolyamok vezetésére, akik már elismert múlttal rendelkeznek a munkavédelem területén, és tudásukat hatékonyan, hangsúlyos gyakorlati tartalommal tudják megosztani.

Lépjen velünk kapcsolatba, és ismerje meg alaposabban munkavédelmi mérnök képzésünket!

Egy munkavédelmi szakember előtérbe helyezi a biztonságot

A munkavédelmi mérnökök jelentős mértékben hozzájárulnak cégeik sikeréhez, szakképzett tanácsadói tevékenységüknek köszönhetően a vezetőség hatékony egészségi és biztonsági politikák alkalmazásával tudja biztosítani a jogszabályi kötelezettségeiknek való megfelelést. Képzésünk révén a munkavédelmi szakemberek felkészülten tudják támogatni a munkahelyi biztonság összes vetületét, a vállalat minden részlegében és osztályában. Olyan szakembereket képzünk, akik a munkavállalói egészség és biztonság érdekeit szolgáló rendszerek és folyamatok kialakításában tevékenykedő kollégáikkal működnek együtt, és végső soron egy hatékonyabban működő munkahely létrehozásában működnek közre.

Modulrendszerű, átfogó munkavédelmi mérnök képzés

Munkavédelmi mérnök képzésünk három szakaszból áll. A résztvevők személyes jelenlétét igénylő. szemináriumok és önálló tanórák, valamint az elméleti és a gyakorlati képzés váltják egymást.

Az első szakasz két egyenként kilencnapos, személyes jelenlétet igénylő szemináriumból, valamint önálló tanulásból áll, és a résztvevők a következő témákat lefedő vizsgát tesznek:

  • A munkahelyi biztonság alapelvei
  • A munkavédelmi mérnök feladatai
  • A munkavállalók egészségéhez hozzájáruló tényezők, és a kapcsolódó kockázatok
  • A biztonságot és egészséget elősegítő foglalkoztatási rendszerek

A második szakasz két személyes jelenlétet igénylő, összesen 12 napos szemináriumból áll, amely gyakorlati képzést is tartalmaz. Az első szakaszban megtárgyalt témák mélyebb megismerésén túlmenően a szemináriumok az alábbiakkal foglalkoznak:

  • A veszélyforrások azonosítása és értékelése
  • Biztonsággal és egészséggel kapcsolatos célok meghatározása a foglalkoztatási rendszerek számára
  • Biztonságos, egészség-központú foglalkoztatási rendszer megtervezése

A harmadik szakasz a végső egyhetes tanfolyamból áll, amit követően a résztvevők írásbeli vizsgát tesznek. A résztvevők a tanfolyam során elmélyítik a megelőző szakaszokban ismertetett témákkal kapcsolatos tudásanyagot.

Az egyik munkavédelmi mérnök képzésünk folyamata

Munkavédelmi mérnök képzés a biztonsági szakterületet legjobban ismerő cégtől

Jól ismerjük a biztonsági szakterületet, ezt világszerte különböző iparágakban tevékenykedő vállalatok is tanúsítják. Az évtizedek alatt megszerzett tapasztalat és szaktudás alapján alakítottuk ki a biztonságos gyakorlatokat és a foglalkoztatási egészségügyet támogató tanfolyamot. A szemináriumainkon való részvétellel és az általunk biztosított tanúsítás megszerzésével gyakorlaton és megbízható elméleten alapuló bőséges szakismerethez juthat hozzá. Komolyan vesszük a biztonságot.

Többet is szeretne megtudni munkavédelmi mérnök képzésünkről? Beszéljen az egyik szakértőnkkel még ma!

További szolgáltatások

Vállalkozók Biztonsági Tanúsítványa (SCC) tanfolyam

SCC képzés | TÜV Rheinland

SCC képzésünk elősegíti a magas színvonalú egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi (HSE) szabványokat.

Több

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal