current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

Munkahelyi biztonsági képzés

ISO 45001 szerinti munkahelyi biztonsági képzés | TÜV Rheinland

A munkahelyi biztonság optimalizálása speciális képzéssel

A jogi követelmények teljesítése, a hatékony munkahelyi biztonsági irányítási rendszer létrehozása és a már meglévő intézkedések optimalizálása, biztonságosabb és hatékonyabban működő munkahelyet teremt. Mivel nemzetközi szinten egyre nagyobb hangsúlyt kap a sikeres munkahelyi biztonság menedzsment, Önnek előnyére válik, ha egy lépéssel előbbre jár.

A munkahelyi biztonsági szemináriumokat az ISO 45001 szerint terveztük, amelyek lehetővé teszik a biztonsági célok elérését. A tanfolyamok figyelembe veszik a nemzetközi szabványokat, és tanúsítvány megszerzésével végződnek.

Számunkra messzemenően a biztonság a legfontosabb, és a tanfolyamok tükrözik ezt az értéket. Világszerte jó hírnévre tettünk szert azzal, hogy szinte minden iparágban a kockázatok csökkentésére és a biztonságos gyakorlatok előmozdítására törekszünk, és várjuk, hogy megoszthassuk Önökkel a munkahelyi biztonsággal kapcsolatos szakértelmünket.

Lépjen velünk kapcsolatba és regisztráljon képzésünkre!

A munkabiztonsági képzés több mint megfelelőség

A cél lehet a munkahelyi biztonságra vonatkozó elvárásoknak és előírásoknak való megfelelés, de a szakértelemhez való hozzáférés jelentős járulékos előnyökkel jár. A folyamatok biztonságosabbá válásával például csökkennek a munkahelyi kockázatok és nő a termelékenység. Az alkalmazottak egészsége és elégedettsége növekedni fog, és az Ön szervezete tapasztalni fogja az átláthatóság és a felelősség által biztosított előnyöket.

Ismerje meg a munkahelyi biztonság kihívásait, és szerezzen előnyt az ISO 45001 alapú képzésből | TÜV Rheinland

Átfogó munkahelyi biztonsági képzés

A munkabiztonsági (OS) képzések tükrözik a terület legújabb fejlesztéseit és szabványait. Többek között a következő témaköröket foglalják magukba:

  • Munkahelyi biztonsági auditor az ISO 45001 alapján
  • Jelenlegi munkahelyi biztonság felsővezetőknek
  • Munkahelyi biztonság a vállalati képviselők számára
  • Az új munkahelyi biztonsági szabvány DIN ISO 45001
  • Munkahelyi biztonsági szakember: ez a téma hat különböző kurzus középpontjában áll
  • Munkahelyi biztonság kockázatértékelési szakértő
  • Munkahelyi biztonság koordinálása külső partnerekkel

Belső- és külső szakértőkkel dolgozunk, annak érdekében, hogy érdekes és informatív képzéseket hozzunk létre. Nyílt és kihelyezett tanfolyamokat egyaránt kínálunk.

Tanulás vezetőkkel a munkahelyi biztonság területén

A TÜV Rheinland 1872-es megalapítása óta az ember, a technológia és a környezet biztonsága és biztosítása áll a középpontban. A közel 150 éves tapasztalatnak köszönhetően magabiztosan követelhetünk vezető szerepet a munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányításában nemzetközi szinten. Nincs nálunk több szakértelemmel rendelkező, tapasztaltabb partner, aki segítheti Önt a munkavállalók és a munkahely biztonságának megőrzésében.

Ha többet szeretne megtudnia képzésről, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal