current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

Károsodás és korróziós meghibásodás elemzése

Károsodás és korróziós meghibásodások elemzése

Működőképes, biztonságos és jövedelmező: károsodás és korróziós hibák elemzésével

A különféle környezetekben a megbízható komplex rendszerekért felelős műszaki szakemberek, szervizmérnökök és minőségügyi vezetők azon munkálkodnak, hogy minimalizálják a hibás, sérült vagy korrodált alkatrészek mechanikai meghibásodásával járó kockázatokat. A későbbi váratlan és költséges rendszerleállítások elkerülése, és az általános biztonsági előírások biztosítása szempontjából alapvető fontosságú az átfogó kárelemzés.

Tapasztalt szakértőink átfogó károk- és korrózióelemzési szolgáltatásokat nyújtanak a korrekciós intézkedések kidolgozása és végrehajtása, valamint a jövőbeli meghibásodások megakadályozása érdekében. Igazságügyi műszaki vizsgálatot végzünk az anyag-, alkatrész- és rendszerkárosodások azonosítása érdekében, és felderítjük annak alapvető okait. Világos és megbízható elemzéseket nyújtunk Önnek, hogy hatékony stratégiákat dolgozzon ki berendezései védelme, és a jövedelmező termelékenység biztosítása érdekében.

Az egész világon akkreditált vizsgáló laboratóriumokkal, sokéves tapasztalattal és know-how-val rendelkezünk a sérülések és korrózió vizsgálatok terén, valamint a kriminalisztikai mérnöki vizsgálatok minden műszaki területen.

További információkért kérjük keresse szakértőinket!

Részletes elemzés a károsodásokról vagy a korróziós hibákról a funkcionalitás és a biztonság garantálása érdekében

Gondoskodunk róla, hogy objektíven és szisztematikusan kivizsgáljuk a károsodásait és a korróziós hibákat. A roncsolásos és a roncsolásmentes vizsgálati szolgáltatások átfogó portfóliója meghatározhatja a sérülés vagy a korrózió meghibásodásának jellegét és lehetséges okait.

Tapasztalt mérnökeink megbízható és részletes információkat nyújtanak a hatékony karbantartási és megelőzési stratégiák kidolgozásához, a folyamatos termelékenység és a jövedelmező befektetések érdekében. Arra törekszünk, hogy megbizonyosodjon arról, hogy berendezéseinek működése és biztonsága helyreálljon.

A TÜV Rheinland által végzett kárelemzés

A kárelemzés sok szempontból előnyös

A károsodások és korróziós hibák átfogó vizsgálata és elemzése

Roncsolásos és roncsolásmentes vizsgálati módszerek széles skáláját tudjuk biztosítani, hogy meghatározzuk a károsodás ill. a korrózió típusát, mértékét és lehetséges okait. Ezek a fejlett technológiák lehetővé teszik számunkra, hogy azonosítsuk a különféle károsodások lehetséges okait annak érdekében, hogy továbbfejlesszenek hatékony karbantartási és megelőzési stratégiákat.

A helyszíni ellenőrzés és a mintavétel mellett szakértőink széles tapasztalattal rendelkeznek számos, a hibák és a károk elemzéséhez használt fejlett tesztelési módszerek területén:

  • A minták szemrevételezése és fényképészeti dokumentációja
  • Metallográfiai elemzés
  • Ütő- vagy szakítóvizsgálat az anyagok mechanikai tulajdonságainak meghatározására
  • Roncsolásmentes ultrahangos vagy radiográfiai vizsgálatok a sérülések felderítésére
  • Kémiai elemzés (optikai szikra emissziós spektroszkópia)
  • Anyagok és alkatrészek keménységi tesztjei (Brinell, Vickers, Rockwell)
  • Korróziós vizsgálatok

Ezen felül a legmodernebb pásztázó elektronmikroszkópot (SEM) használjuk integrált energiaszóró spektroszkópia (EDS) elemzéssel, hogy kiegészítő információkat nyújtson nekünk a törés szerkezetéről és a lerakódások, korróziós termékek és részecskék elemi összetételéről.

Az Ön számára a kárelemzés befejezése után összefoglaló értékelést nyújtunk a vizsgálati eredményekről, és lehetőség szerint ajánlásokat fogalmazunk meg az egyéni igényeknek megfelelően.

Szolgálatában álló globális szakértői hálózat

A károsodások és korróziós elváltozások elemzésének világszerte vezető szolgáltatója, akkreditált laboratóriumok és szakértők globális hálózata segíti Önt abban, hogy megtalálják, azonosítsák és kezeljék azokat a károkat és korróziós hibákat, amelyek az alkatrészek, berendezések és rendszerek meghibásodását okozhatják. Átfogó vizsgálati módszer-portfóliónk csúcstechnológiákat vezet be, hogy a leggyorsabb, költséghatékony és legpontosabb ellenőrzéseket biztosítsák egyetlen forrásból. Sok éves tapasztalatunk révén különféle ügyfelek kiszolgálása szerte a világon, megbízható partnerré tesz minket.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy többet megtudjon a károsodás és korróziós meghibásodás vizsgálati szolgáltatásaink előnyeiről, melyet vállalata számára nyújtunk.

Downloads

pdf LRUT vizsgálat olaj és gázipari illetve petrolkémiai üzemek csővezetékein. Csak angol nyelven érhető el. 791 KB Letöltés

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További szolgáltatások

Karbantartáshoz kapcsolódó anyagvizsgálat

Karbantartáshoz kapcsolódó anyagvizsgálat

Üzemek és alkatrészek vizsgálata.

Több

Damage and Value Assessments for Vehicles (Private Customers)

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal