current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

NDT Tanácsadói Szolgáltatások

Tanácsadási szolgáltatások Roncsolásmentes anyagvizsgálathoz

Válassza ki a megfelelő eljárásokat a roncsolásmentes vizsgálati szolgáltatásaink közül

Annak az ismerete, hogy mit kell ellenőrizni, mikor kell ellenőrizni, és milyen módszertant kell alkalmazni, nem csak segíti az eszköz integritását, hanem hozzájárul a tulajdonos üzemeltetési költségeinek a csökkentéséhez. A 3. szintű NDT tanácsadási szolgáltatás a következőket kínálja: vizsgálatok tervezése, a meglévő ellenőrzési ütemtervek felülvizsgálata, NDT írásbeli vizsgálattechnológia készítése, harmadik fél által történő tanúsítás és az összegyűjtött NDT adatok értékelése.

Támogatjuk Önöket a roncsolásmentes vizsgálatokra vonatkozó átfogó tanácsadási szolgáltatásokkal (NDT), és az ipari szektornak, ill. egyedi eszközök esetén, a várható károsodás típusának és a berendezés életkorának megfelelő tanácsokkal látjuk el Önöket.

Szakembereink felülvizsgálják az NDT írásbeli utasításokat, kiképzik és tanúsítják személyzetét, előkészítik az élettartam meghosszabbítását és az eszköz alkalmasságát.

Ezenkívül egyedi számítástechnikai szolgáltatásaink, valamint különféle szabadalmaztatott mobil alkalmazások és szoftverek, mint például a ScanPlan®, segítenek az ellenőrzési eljárások kidolgozásában, összhangban a nemzetközi szabványokkal. Tanácsadó szolgáltatásaink többek között az ultrahangos eljárás validálásán és az ultrahang technika modellezésén alapulnak.

Arra törekszünk, hogy know-how-t biztosítsunk a speciális tesztelési módszerekről, amelyek széles körű szakértelemre vagy független hitelesítésre szorulnak. Szakembereink ismerik a nemzetközi programokat és előírásokat, sőt, tanácsadóink 3. szintre tanúsítottak a különböző NDT eljárásokból. Képzéseket kínálunk, írásbeli jelentéseket a folyamatokról és eljárásokról, specifikációs tanácsokat és vitarendezést.

Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel és tudjon meg többet tanácsadási szolgáltatásainkról!

Vegye figyelembe a nemzetközi szabványokat a 3. szintű NDT tanácsadó szakértőinkkel

NDT tanácsadói szolgáltatások - TÜV Rheinland
Használja ki a roncsolásmentes tanácsadási szolgáltatásaink előnyeit.

Mérnökcsapatunk kombinálja a magas szintű képesítést a széles körű tapasztalattal, hogy megbízható tanácsot adjon Önnek. Valamennyi mérnökünket az ISO 9712 és az SNT-1A / CP 189 szabvány szerint 3. szintű tanúsítvánnyal látják el. Ezen túlmenően különböző API-szabványokban képzettek, és tapasztalatuk van a nagyon szigorú szabványok, mint például a NADCAP kidolgozásában. Ezzel a know-how-val hozzájárulunk a berendezések, rendszerek és szerkezeti elemek tartósságának, biztonságának és hibamentes működésének biztosításához. Tanácsadási szolgáltatásaink az iparágak széles skáláját fedik le, az ipari eszközök és berendezések gyártásától a szárazföldi és tengeri olaj- és földgázig, a (petro) vegyi, gyógyszeripari, technológiai csövekig, infrastruktúrán, autóiparon, vasúton és még sok más ágazaton át.

Szakértőinkkel az oldalán optimalizálhatja az NDT ellenőrzési terveit, adaptálva azt a várt típusú károsodási mechanizmusokhoz, azok súlyosságához és a beruházások megtérülésére és a környezetre gyakorolt potenciális hatásaihoz.

Időnként viták merülnek fel egy termék szállítója és annak ellenőrző vagy tanúsító hatósága között. Ez gyakran téves kommunikáció vagy félreértés következménye. A 3. szintű tanácsadói szolgáltatásunk részeként közvetítést és választott bírósági eljárást nyújtunk, hogy mindkét fél számára elfogadható eredményt érjünk el. Szilárd támogatást kínálunk, amikor csak szüksége van rá.

Roncsolásmentes vizsgálat tanácsadói szolgáltatásaink

A 3. szintű NDT tanácsadás a következőket garantálja:

 • Testreszabott vizsgálati és ellenőrzési tervek áttekintése
 • Roncsolásmentes anyagvizsgáló tanúsítás
 • NDT vizsgálati tervek kidolgozása komplex műszaki geometriákhoz és helyzetekhez
 • Testreszabott NDT megoldások fejlesztése, pl. vizsgálatok nagyon magas hőmérsékleten , állandó monitoring rendszer kiépítése
 • A vizsgálat számítógépes modellezése a megbízhatóság növelése érdekében
 • Vizsgálati eljárás validálása és a megfelelő ultrahangos technika modellezése
 • A folyamatok harmonizálása és a nemzetközi szabványok és előírások betartása
 • Az összes NDT eljárás adatkezelése, NDT jelentések
 • Exkluzív one-stop-shop szolgáltatások
 • 3. Szintű képesített szakemberek
 • Viták és peres ügyekre szabott megoldások
 • Az ultrahangos eljárás érvényesítésének alapos ismerete
 • Az ultrahang technika modellezésének kiválasztása, amikor és ahol szükséges
 • Tanácsok a roncsolásmentes vizsgálati szabályozásokkal, folyamatokkal és tevékenységekkel kapcsolatban
 • Az NDT ellenőrzési szabványok összeállítása
 • Az írásbeli gyakorlat és az NDT személyzet tanúsításának áttekintése

A fejlett ultrahangkészülékhez házon belül testreszabott elemző szoftvert fejlesztettünk ki, a ScanPlan® néven. Ez lehetővé teszi szakértőink számára, hogy világos vizsgálati terveket készítsenek az ellenőrzés teljesítményének javítása érdekében. A ScanPlan® szoftverünk segítségével a következőket kapja:

 • Az ellenőrzési paraméterek azonnali kiszámítása
 • Azonnali eredmények
 • Automatikusan megoldott ellenőrzési eljárások, összhangban a nemzetközi előírásokkal és szabványokkal
 • ToFD, fázisvezérelt (PA) és a hagyományos impulzus visszhang módszerekkel.
 • Teljes adatkezelés, komplett ellenőrzési projekthez
 • Jelentések integrálása

Válassza ki az NDT tanácsadói szolgáltatásainkat a hitelesség, a megbízhatóság és az elszámoltathatóság szempontjából

Több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezünk mind a fejlett, mind a hagyományos NDT technikák és a speciális alkalmazások területén. Az évek során berendezéseket fejlesztettünk ki, valamint testreszabott NDT vizsgálati megoldásokat. Tanácsadó szolgáltatásaink segítségével hozzáférhet ezekhez a kiváló forrásokhoz és személyzetünkhöz. Akkreditált továbbképző tanfolyamokat is kínálunk, amelyek megmutatják elkötelezettségünket és vezető szerepünket az NDT szektorban.

Kérjen időpontot, hogy Ön is megtapasztalja, hogyan profitálhat az NDT tanácsadói szolgáltatásainból!

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További szolgáltatások

Phased Array (PA)

Corrosion Mapping Services

Time of Flight Diffraction

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal