current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

Építkezés-felügyelet a kivitelezés során

Építkezés-felügyelet

Az építkezés során helyszíni felügyelet segítségével azonosítsa a projekt kockázatait

Az ipari létesítmények kivitelezésének koordinálása nagy erőfeszítést igénylő munka, és számos szempont - például az anyagminőség, a helyszíni biztonság, a megfelelési kérdések és a határidők - figyelembevételét igényli.

Támogatásunk nagy segítséget jelent az Ön projektcsapata számára a kivitelezés helyszínén. Segítséget nyújtunk a komponensek minőségének értékelésében, a telepítési tevékenységek értékelésében és optimalizálásában, valamint a szükséges dokumentáció elkészítésében. Ezenkívül biztosítjuk, hogy a gyártás és a kivitelezés minősége összhangban legyen az energiafelhasználásra, a környezetre és a gazdaságra vonatkozó aktuális irányelvekkel. Ez garantálja a projektek problémamentes és gyors előrehaladását. Hívjon minket helyben, számos különböző helyszínen állunk rendelkezésére szerte a világon.

Tudja meg, hogyan hasznosíthatja speciális építkezés-felügyeleti szolgáltatásainkat, és kérjen árajánlatot a projektjéhez.

Segítünk az átláthatóság és a minőség javításában az Ön építkezésén

Független ellenőreink a teljes építési szakasz folyamán a helyszínen tartózkodnak, hogy megfigyeljék és dokumentálják az új építésű vagy a nagyobb karbantartási és felújítási projektek előrehaladását.

Az alapvető részletes dokumentáció rendelkezésre bocsátása biztosítja a projekt fokozott átláthatóságát és nyomon követhetőségét. Ez a problémák korai azonosításával csökkentheti a kockázatot. Az egyedi értékelések konkrét fejlesztési javaslatokkal segítenek a projekt nyomon követésében, és az elmulasztott határidőkből származó költségek elkerülésében.

Átfogó építkezés-felügyelet a jobb minőségbiztosítás és minőség-ellenőrzés érdekében

Építkezés-felügyelet a kivitelezés során
Egyablakos felügyeleti és monitoring szolgáltatások létesítmény építési területek számára

Az Ön építési projektjéhez független ellenőröket biztosítunk a helyszínen, hogy segítsenek a projekt kockázatainak az idő-ütemtervet és a minőséget érintő azonosításában. Kivitelezési felügyeletünk szakemberei megfigyelik a szállítás, a telepítés és az üzembe helyezés fontos lépéseit, és így alapvető dokumentációt szolgáltatnak az adott projekthez, ami ugyanakkor növeli az átláthatóságot és a nyomon követhetőséget.

Ellenőreink nem csupán a vállalkozók koordinálását, a költségvetés tartását és a megfelelési előírások betartását segítik, hanem egyéni értékelést és konkrét fejlesztési javaslatokat is nyújtanak Önnek.

Globális jelenlét az építkezés-felügyelet tekintetében a kivitelezés során

Globális szakértői hálózatunkon keresztül hosszú évek különféle szakterületeken szerzett tapasztalatait nyújtjuk az Ön projektje számára, és több kiegészítő szolgáltatást kínálunk az építési, szerelési, átalakítási és felújítási projektekhez.

A kivitelezés során nyújtott építés-felügyeleti szolgáltatásokkal kapcsolatos további információkért kérjük, lépjen kapcsolatba szakértőinkkel vagy kérjen testreszabott szolgáltatási ajánlatot.

Mintaprojektek, amelyeket építés-felügyeleti szolgáltatással támogattunk a kivitelezés során

pdf RWE Power AG (Dormagen, Németország) 634 KB Letöltés
pdf RWE Power AG (Dormagen, Németország) 671 KB Letöltés
pdf Vezető energiaipari vállalat (Brazília) 254 KB Letöltés

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További szolgáltatások

Gyári átvételi vizsgálat

Gyári átvételi vizsgálat

Leszállítás előtt biztosítjuk a vásárolt berendezés minőségét és megfelelőségét.

Több

Ipari projektekkel kapcsolatos expediálási szolgáltatások

Ipari projektekkel kapcsolatos expediálási szolgáltatások

Gondoskodjon arról, hogy a berendezések, anyagok és az alkatrészek a megfelelő helyre, a megfelelő időben érkezzenek meg és megfelelően működjenek.

Több

Szállítás előtti ellenőrzés

Szállítási előtti (PSI) ellenőrzési szolgáltatások

Szállítás előtt ellenőrizze, hogy a megrendelt berendezés megfelel-e a specifikációknak.

Több

Szállítók ellenőrzése

Szállítók ellenőrzése

Győződjön meg arról, hogy az Ön által vásárolt berendezés megfelel az alkalmazandó előírásoknak és a minőségi előírásoknak.

Több

Szállítók értékelése

Szállítói értékelési szolgáltatások

A szállítóértékelési szolgáltatások segítenek Önnek a kompetens és megbízható szállítók kiválasztásában a világ bármely pontján.

Több

Olaj- és Gázipari Szolgáltatások

Olaj- és Gázipari Szolgáltatások

Olaj- és gázprojektek egész életciklusra szóló szolgáltatásai.

Több

Asset Integrity Management

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal