current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

Szállítók értékelése

Szállítói értékelési szolgáltatások

A minőség és a megfelelés szűrése szállítói értékelési szolgáltatásaink révén

A beszerzett áruk vagy berendezések biztonságának és megbízhatóságának ellenőrzése érdekében a vásárlóknak meg kell győződniük arról, hogy a gyártók betartják-e a minőségi követelményeket, és hogy a gyártási folyamatok összhangban vannak-e az alkalmazandó előírásokkal és szabványokkal.

A mai globálisan összekapcsolt világban a nemzetközi szállítók és alvállalkozók több ezer mérföldnyi távolságban kínálnak termékeket az ügyfelek részére, így a külföldi vásárlók számára a különböző kontinenseken zajló gyártási folyamatok értékelése nehézségekbe ütközik. Támogatást nyújtunk Önnek szállítói és alvállalkozói ellenőrzések révén, amelyek célja a potenciális és a jelenlegi beszállítók megbízhatóságának megerősítése. Helyszíni szállítói értékelési szolgáltatásaink segítenek garantálni azt, hogy a minőségi elvárások és a megfelelőségi követelmények globális szinten teljesüljenek és a teljes ellátási lánc mentén.

Használja ki kiterjedt szállítói ellenőrzési eljárásainkat és szállítói minőségirányítási szolgáltatásainkat annak érdekében, hogy a megrendelés előtt az Ön által megvásárolni kívánt termékek minősége biztosítható legyen.

Kérjen árajánlatot még ma!

Óvja jó hírnevét, korlátozza a felelősséget és növelje versenyképességét

Független ellenőreink megvizsgálják az Ön potenciális szállítóinak és azok alvállalkozóinak gyártási folyamatait a teljes ellátási lánc mentén. Ez hozzájárul az ipari berendezések, gépek, alkatrészek, anyagok vagy a megvásárolni kívánt termékek minőségének biztosításához.

A helyszínen összegyűjtött részletes információk mind a jelenlegi áruszállító cégek, mind a tervezett szállítók esetében javíthatják az Ön üzleti teljesítményét azáltal, hogy segítenek elkerülni a szűk keresztmetszeteket és a gyártásban rejlő gyengeségeket, ami késésekhez vezethet és növelheti a projekt költségeit.

Kérjen időpontot most, hogy élvezhesse kiterjedt gyártói értékelési szolgáltatásaink előnyeit!

Szállítók és alvállalkozók értékelése a kompetencia és a megfelelés biztosítása érdekében

Szállítói értékelési szolgáltatások - TÜV Rheinland
4 egyszerű lépésben értékeljük és ellenőrizzük a szállítókat és alvállalkozókat

Szállítói ellenőrzésünket az Ön vállalat- vagy projekt-specifikus követelményeinek figyelembevételével és/vagy saját értékelési rendszerünk alapján végezzük. Továbbá kibővített ellenőrzési opciót kínálunk Önnek, amely magában foglalja a szállítói minőségirányítás értékelését. Az ellenőrzést általában a következő négy szakaszban végezzük:

 1. Előkészítés
  A vevővel közösen kitöltünk egy technikai kérdőívet az egyes szállítók profilja, referenciái és a sajátos jellemzők listája alapján.
 2. Felmérés
  Alapos tervezést és koordinációt követően auditoraink helyszíni vizsgálatokat, ellenőrzéseket és felméréseket végeznek a szállítók és alvállalkozók vonatkozásában.
 3. Értékelés
  A szállítói ellenőrzések eredményeinek megfelelően egy nyomon követhető és megkülönböztetéstől mentes modell alapján testreszabott értékelési mátrixot biztosítunk annak érdekében, hogy a szállítókat teljesítményük szerint felsoroljuk, és a potenciális hiányosságokat és szűk keresztmetszeteket felvázoljuk.
 4. Következtetés
  Szakembereink az értékelési mátrix alapján előzetesen minősítik a globális beszállítókat, és a beszerzés előtt elkészítik a kompetens beszállítók szűkített ajánlattevői listáját. Ezenkívül a normáknak nem megfelelő szállítók beazonosíthatók és ajánlások tehetők feléjük a minőség elfogadható szintre történő emelése érdekében.

TÜV Rheinland, amely az Ön szállítóit a teljes ellátási lánc mentén ellenőrzi

Szakembereink minden iparágban megvalósított és mindenféle méretű nemzetközi projektekből nyert széles tapasztalatokra támaszkodnak, hogy átfogó szolgáltatásokat nyújthassanak az Ön számára. A lehető legjobb eredmények biztosítása érdekében a gyártói ellenőrzést mind az ügyfél-, mind a projekt-specifikus követelményeknek, valamint a saját értékelési rendszerünknek megfelelően végezzük.

Használja ki több éves tapasztalatunkat és kérjen további információt testreszabott szállítói értékelési szolgáltatásainkról még ma!

pdf Szállítók értékelése 1 MB Letöltés
pdf Ipari ellenőrzések 876 KB Letöltés
pdf Ipari szolgáltatások 4 MB Letöltés

Referenciáink szállítói értékelésekhez

pdf Alumínium-kohóra és erőmű projektre vonatkozó ellenőrzési szolgáltatások Abu-Dzabiban 100 KB Letöltés
pdf Globális szállító-ellenőrzési szolgáltatások Irak szuperóriás olajmezőjének fejlesztéséhez 95 KB Letöltés

További szolgáltatások

Gyári átvételi vizsgálat

Gyári átvételi vizsgálat

Leszállítás előtt biztosítjuk a vásárolt berendezés minőségét és megfelelőségét.

Több

Szállítás előtti ellenőrzés

Szállítási előtti (PSI) ellenőrzési szolgáltatások

Szállítás előtt ellenőrizze, hogy a megrendelt berendezés megfelel-e a specifikációknak.

Több

Szállítók ellenőrzése

Szállítók ellenőrzése

Győződjön meg arról, hogy az Ön által vásárolt berendezés megfelel az alkalmazandó előírásoknak és a minőségi előírásoknak.

Több

Olaj- és Gázipari Szolgáltatások

Olaj- és Gázipari Szolgáltatások

Olaj- és gázprojektek egész életciklusra szóló szolgáltatásai.

Több

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal