current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját

Szállítás előtti ellenőrzés

Szállítási előtti (PSI) ellenőrzési szolgáltatások

Gondoskodjon arról, hogy a megrendelt berendezés megfeleljen az előírásoknak - a szállítás előtti ellenőrzési (PSI) szolgáltatásaink révén

Napjaink ipari világában a siker azt jelenti, hogy képesek vagyunk a megfelelő termékeket a megfelelő időben, versenyképes áron ajánlani. A piaci kereslet kielégítése érdekében az ipari gyártók nyersanyagaikat és beszállítóikat a világ minden tájáról szerzik be, illetve választják ki. A globalizáció terjedésével egyre növekszik annak a kockázata is, hogy a termékeket és anyagokat nem szállítják le kellő időben és/vagy azok nem a megállapodás szerinti minőséget mutatják. A világ különböző részein működő ügyfeleknek általában szükségük van egy garanciára arra nézve, hogy a megrendelt alkatrészek, anyagok és felszerelések megfeleljenek az előírásoknak.

Egy független harmadik fél, például a TÜV Rheinland segíthet a szállítás előtti ellenőrzést illetően annak biztosítása érdekében, hogy a berendezések, alkatrészek és a dokumentáció megfeleljenek a szerződéses követelményeknek.

A globális ellátási lánc projektek terén szerzett széles körű tapasztalataink révén az Ön preferált partnerei lehetünk. Az általunk kínált know-how és testreszabott megoldásaink számos előnyt kínálnak az Ön vállalkozása számára.

Tudjon meg többet arról, hogy a szállítás előtti ellenőrzés milyen előnyöket jelenthet az Ön projektje számára. Számos helyszínen világszerte.

Ipari berendezések terén jártas szakembereinkkel garantáljuk a szállítást megelőző minőséget

Szállítás előtti ellenőrző lista
A minőségtől a dokumentumokig és a berakodásig, a szállítást megelőzően ellenőrizzük megrendeléseit

PSI szakértőink közreműködésével biztos lehet abban, hogy a megrendelt berendezés megfelel a mennyiségi és minőségi követelményeknek, úgy van becsomagolva, hogy ellenálljon a szállításból esetlegesen eredő káros következményeknek, és hogy a szállítási dokumentáció hiánytalan.

Hozzájárulásunk az Ön sikeréhez az Ön által használt nemzetközi ellátási lánc mentén

A szállítás előtti ellenőrzési szolgáltatások többek között a következőket foglalják magukban:

  • Csomagolás ellenőrzése annak érdekében, hogy a szállítás során a megfelelő védelem biztosított legyen, és annak ellenőrzése, hogy az megfelel-e a meghatározott követelményeknek
  • Rakodás ellenőrzése az áruk szállításhoz történő megfelelő rögzítésének biztosítása érdekében
  • A mozgásrögzítő eszközök helyes telepítésének ellenőrzése
  • A szállítási dokumentáció teljességének ellenőrzése
  • Annak ellenőrzése, hogy az összes berendezés a szállítás előtt megfelel-e a megállapodott szerződéses feltételeknek
  • Szállítás előtti ellenőrzési jelentés biztosítása

Ennek eredményeként Ön megkapja a szállítás előtti ellenőrzési jelentést, amely megerősíti, hogy az áruk a megrendelt minőségben és mennyiségben készen állnak a szállításra, és megfelelően dokumentáltak. Ezenkívül az Ön szállított áruinak biztonságáról a csomagolás és a berakodás közben is gondoskodunk, hogy a szállítás során esetlegesen bekövetkező sérülések kockázatát lecsökkentsük.

Egyablakos ügyintézés a nemzetközi ellátási lánc igényeinek kielégítéséhez - a szállítás előtti ellenőrzési szakember

Nem számít, hogy Ön melyik ágazatban vagy melyik országban tevékenykedik, multidiszciplináris csapataink széles szolgáltatási és szakértői portfóliót kínálnak Önnek. Minden igényét kielégítjük a teljes ellátási lánc mentén.

A TÜV Rheinland több mint fél évszázada biztosítja az ipari berendezések, gépek és alkatrészek minőségi és időben történő szállítását. Ma több mint 65 országban támogatunk globális projekteket. Szakértőink auditálást, vizsgálatokat vagy ellenőrzést végeznek - az Ön ellenőrzési vizsgálati tervei, az Ön specifikációi vagy az alkalmazandó nemzetközi előírások és szabványok szerint.

Vegye fel velünk a kapcsolatot – és mi megmutatjuk, hogyan is működik ez!

Referenciáink a szállítás előtti ellenőrzés kapcsán

pdf YPFB Csővezetékek 814 KB Letöltés
pdf RWE Power AG 671 KB Letöltés
pdf Alumínium-kohó Abu-Dzabi 100 KB Letöltés
pdf Szuperóriás olajmező Irakban 95 KB Letöltés

További információk a szállítás előtti ellenőrzési szolgáltatásainkról

pdf Ellátási lánc szolgáltatások 2 MB Letöltés
pdf Ipari szolgáltatások 4 MB Letöltés

További szolgáltatások

Gyári átvételi vizsgálat

Gyári átvételi vizsgálat

Leszállítás előtt biztosítjuk a vásárolt berendezés minőségét és megfelelőségét.

Több

Szállítók ellenőrzése

Szállítók ellenőrzése

Győződjön meg arról, hogy az Ön által vásárolt berendezés megfelel az alkalmazandó előírásoknak és a minőségi előírásoknak.

Több

Szállítók értékelése

Szállítói értékelési szolgáltatások

A szállítóértékelési szolgáltatások segítenek Önnek a kompetens és megbízható szállítók kiválasztásában a világ bármely pontján.

Több

Építkezés-felügyelet a kivitelezés során

Építkezés-felügyelet

Óvja a projekt értékét azáltal, hogy biztosítja a minőséget és megakadályozza a késéseket építkezés-felügyeleti szolgáltatásaink révén

Több

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal