current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

Ipari projektekkel kapcsolatos expediálási szolgáltatások

Ipari projektekkel kapcsolatos expediálási szolgáltatások

A kézbesítési ütemtervet expediálási szolgáltatásaink révén biztosítjuk

Expediálási szolgáltatások - Főbb előnyök
A TÜV Rheinland által nyújtott expediálási szolgáltatások fő előnyei

Ahogy a gyártási és az ellátási lánc folyamata összetettebbé és versenyképesebbé válik, a nemzetközi projektekkel kapcsolatos beszerzések, azok irányítása és összehangolása egyre nagyobb kihívásokkal jár. Expediálási szolgáltatásunk hozzáadott értéket képvisel az Ön projektjei számára a gyártók ellenőrzése, valamint a gyártás és gyártástervezés és a kapacitás felmérése révén.

Átfogó expediálási szolgáltatásaink segítenek Önnek elkerülni a késedelmeket, és biztosítják a szerződéses feltételek és előírások, valamint a vonatkozó nemzetközi szabályok és szabványok betartását.

Szakembereink globális tapasztalatokkal rendelkeznek, és szoros együttműködést tudnak biztosítani a műszaki és tudományos intézményekkel az Ön ipari projektjének támogatásához - bármikor, bárhol.

Kérdezze meg tőlünk, hogy miként élvezheti a teljes ellátási lánc mentén nyújtott zavartalan, expediálási szolgáltatások előnyeit. Foglaljon időpontot most!

A projekt mérföldköveinek elérése és a megbízhatóság megerősítése

Szakembereink aktívan figyelemmel kísérik a határidőket és a gyártási ütemtervet, hogy segítséget nyújthassanak Önnek a meghatározott projekt mérföldkövek elérésében és annak biztosításában, hogy a berendezések, anyagok és alkatrészek a megfelelő helyre, a megfelelő időben megérkezzenek. Segítünk Önnek az állóeszközök hosszú-távú felhalmozódásának megakadályozása, és a vállalat megbízhatóságának és integritásának megőrzése terén.

Szakembereink együttműködnek Önnel a határidők meghatározásában, a fizetési és szállítási határidők betartásában. A költséges késedelmek és a kötelezettségeket generáló szankciók elkerülése érdekében haladéktalanul azonosítjuk a lehetséges szűk keresztmetszeteket és veszélyeket.

Az Önt támogató szakértőink segítségével elérheti expediálási céljait és megfelelően betarthatja a határidőket

Helyszíni expediálás és irodai expediálás
A célok elérését és a határidők betartását szolgáló, átfogó expediálási szolgáltatásaink áttekintése

A projekt céljainak elérése érdekében a helyszíni és az irodai expediálási szolgáltatásoknak nagy szerepet kell játszaniuk a szakmai projekt tervezésben és irányításban.

Megvizsgáljuk a gyártókat, és felmérjük a gyártást és gyártástervezést és a kapacitást globális hálózatunk igénybe vételével. Az expediálási szolgáltatások teljes választéka segítséget nyújt Önnek abban, hogy a végső kiszállítás időben megtörténjen. A szolgáltatások többek között magukban foglalják a következőket:

 • Projekt támogatás és nyomon követés
  Átfogó támogatás a teljes ellátási lánc mentén, ideértve a projekt fő mérföldköveinek és a határidőknek a nyomon követését.
 • Minőségügyi auditok
  A beszállító gyártási potenciáljának és minőségének értékelése a megrendelés előtt.
 • Gyártásellenőrzés
  A gyártás előrehaladásának, a gyártási ütemtervnek, a beszállítói munkaterhelésnek a nyomon követése és az aggályokra okot adó területek azonosítása.
 • Jelentéstétel az előrehaladásról
  A szerződéses feltételek és a tényleges projektstátusz ellenőrzése.
 • Helyszíni expediálás
  Helyszíni harmadik fél általi ellenőrzés, projekt-támogatás és a megrendelés tényleges státuszának a közvetítő általi felülvizsgálata.
 • Irodai expediálás
  A megrendelés előrehaladásának telephelyen kívüli ellenőrzése bizonyos mérföldkövek elérése szerint.

TÜV Rheinland, az Ön partnere a projektek expediálása terén

A TÜV Rheinland több mint fél évszázada biztosítja az ipari berendezések, gépek és alkatrészek minőségi és időben történő szállítását. Ma több mint 65 országban támogatunk globális projekteket.

Globális tapasztalataink és a műszaki és tudományos intézményekkel fennálló folyamatos együttműködésünk révén szakembereink rendkívüli tapasztalattal és műszaki ismeretekkel rendelkeznek számos iparágban.

Lépjen velünk kapcsolatba, hogy informálódhasson expediálási szolgáltatásainkról és kérjen árajánlatot ipari projektjéhez.

Bővebben expediálási szolgáltatásainkról

pdf Expediálási szolgáltatások 2 MB Letöltés
pdf Ipari ellenőrzések 4 MB Letöltés
pdf Ipari szolgáltatások 876 KB Letöltés

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További szolgáltatások

Szállítók ellenőrzése

Szállítók ellenőrzése

Győződjön meg arról, hogy az Ön által vásárolt berendezés megfelel az alkalmazandó előírásoknak és a minőségi előírásoknak.

Több

Szállítók értékelése

Szállítói értékelési szolgáltatások

A szállítóértékelési szolgáltatások segítenek Önnek a kompetens és megbízható szállítók kiválasztásában a világ bármely pontján.

Több

Építkezés-felügyelet a kivitelezés során

Építkezés-felügyelet

Óvja a projekt értékét azáltal, hogy biztosítja a minőséget és megakadályozza a késéseket építkezés-felügyeleti szolgáltatásaink révén

Több

Olaj- és Gázipari Szolgáltatások

Olaj- és Gázipari Szolgáltatások

Olaj- és gázprojektek egész életciklusra szóló szolgáltatásai.

Több

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal