current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

ISO/TS 22163 (IRIS) tanúsítvány

ISO/TS 22163 (IRIS) szerinti tanúsítás

Aktuális információ az IRIS tanúsítványok érvényességi idejéről

A megújított, 2015. szeptember 15-től érvényes ISO 9001:2015 minőségirányítási szabvány hatással van az IRIS Revision 02.1 + Kiegészítés 2015 (IRIS Revision 02) tanúsítványok érvényességi idejére. Az IRIS Revision 02 tanúsítvány legkésőbb 2018. szeptember 14-ig érvényes. Javasoljuk minden, 2015. szeptember 14-e után kiadott tanúsítvány korrigálását ennek megfelelően. Szívesen segítünk Önnek a tanúsítványával kapcsolatban a megfelelő megoldás megtalálásában! Amennyiben további kérdései vannak, szakértőink örömmel állnak rendelkezésére! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Egységes minőségirányítási szabvány az IRIS tanúsítvánnyal

A vágánykezeléstől a fékrendszerig: IRIS / ISO/TS 22163: a Nemzetközi Vasútipari Szabvány (IRIS) egységes nyelvezetet, egységes iránymutatásokat és az ellenőrzések egységes elismerését kínálja. Az IRIS minőségirányítási szabványt az iparág négy legfontosabb gyártója és az „Union des Industries Ferroviaires Européennes”, vagy röviden UNIFE kezdeményezte 2006-ban. Jelenleg történik az IRIS szabvány megújítása, és várhatóan ISO/TS 22163 szabványként kerül majd kiadásra.

Dokumentálja hitelesen minőségirányítását hosszú távon a potenciális ügyfelek számára az UNIFE IRIS adatbázisába történő felvétellel. A nagyhírű gyártócégek felvásárlói ugyanis gyakran használják ezt az adatbázist a beszállítóik kiválasztása során. Az IRIS a nemzetközileg elismert ISO 9001 minőségirányítási szabvány specifikációin alapszik, amelyet kibővítettek a vasútipari követelményekkel.

Használja ki az egységes tanúsítási folyamat előnyeit! Ezt kizárólag csak a felhatalmazással rendelkező tanúsító központok végezhetik el. Szakértőink több éves tapasztalatra tettek szert a logisztikai iparág területén, szakértelmükkel örömmel állnak rendelkezésére. A teljes tanúsítási folyamaton végigkísérjük, és gondoskodunk a tervezett ISO /TS 22163 szabványra történő zökkenőmentes átállás megtervezéséről is. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Lehetőség van csupán a vállalat megfelelő alrészlegének tanúsítására is. Amennyiben további kérdései vannak vagy még több információra van szüksége az IRIS tanúsítvánnyal kapcsolatban, szakértőink örömmel állnak rendelkezésére! Együtt megtaláljuk a legjobb megoldást vállalata tanúsítására.

Stabil versenyelőny és kevesebb kiadás az IRIS tanúsítvánnyal

Az IRIS tanúsítvány számos előnnyel jár vállalata számára: A követelmények teljesítésével hivatalos vasútipari beszállítóvá válhat. Az IRIS adatbázisba történő felvétellel nemzetközi versenyelőnyre tehet szert, és növelheti vállalata színvonalát a teljes ellátási láncban. Az alaposabban elemezhető és irányítható folyamatok hozzájárulnak a vásárlói elégedettség növeléséhez és a felelősségi kockázat csökkentéséhez. Az IRIS tanúsítvány birtokában mindemellett vállalatának nagyobb esélye van tenderek elnyerésére is. Az IRIS szerinti tanúsítvánnyal időt és pénzt spórolhat, mivel ennek segítségével elkerülhetők a költséges, többszörös tanúsítások.

ISO/TS 22163 (IRIS) tanúsítvány előnyei

ISO/TS 22163 (IRIS) tanúsítvány előnyei

Az IRIS Revision 02 megújításra kerül, új elnevezése ISO/TS 22163 szabvány lesz

Az IRIS szabványt jelenleg összevetik az ISO/TS követelményeivel, és várhatóan 2017 májusában kerül kiadásra ISO/TS 22163 néven. Ezáltal az IRIS egy nemzetközileg elismert szabvánnyá válik. Azoknak a vállalatoknak, amelyek jelenleg az IRIS Revision 02 szerinti tanúsítással rendelkeznek, 2018. szeptember 14-ig át kellene állniuk az új ISO/TS 22163 verzióra. A megújítás az IATF 16949 szabványhoz hasonlóan zajlik. Javasoljuk, hogy kezdje el az erre való felkészülést, és minél hamarabb végezze el az új ISO/TS 22163 (IRIS) szabványra való átállást.

Tudjon meg többet a tervben lévő újítások részleteiről tájékoztató kiadványunkból. A linkre kattintva ingyenesen letölthető!

IRIS tanúsítvány megszerzése csupán néhány lépésben

Az IRIS tanúsítás során szakértőink széles körű tapasztalat birtokában végzik vállalata folyamatainak és rendszereinek elemzését és értékelését. Használja ki tanúsításunk előnyeit a Certipedia tanúsítási adatbázis és a„Hirdessen a TÜV Rheinland segítségével” felület használatával.

  1. Tanúsításra való alkalmasság ellenőrzése
  2. Tanúsító audit
  3. Tanúsítvány kiadása és rögzítése az IRIS adatbázisban és a Certipedia online tanúsítási adatbázisunkban.
  4. Éves felügyeleti auditok
  5. Újratanúsítás a hároméves érvényességi idő lejárta előtt

az ISO/TS 22163 (IRIS) szerinti tanúsítási folyamat

Folyamatos fejlődési folyamat az ISO/TS 22163 (IRIS) szabvánnyal

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További szolgáltatások

IATF 16949 tanúsítás / újratanúsítás

IATF 16949 tanúsítás / újratanúsítás

Bevált minőségirányítás az autóiparban az IATF 16949 tanúsítvánnyal

Több

ISO 9001 Tanúsítvány

ISO 9001 – TÜV Rheinland

Hatékonyságnövelés és bizalomépítés egy kiváló, ISO 9001 szerinti minőségirányítási rendszerrel.

Több

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal