current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

Nyílt szemináriumok

Open seminars with TÜV Rheinland

Fejlessze alkalmazottai kompetenciáit a több, mint 2500 minősített oktatónk segítségével

A szakmai készségek és képesítések folyamatos fejlesztése a vállalatán belüli személyes és vállalkozói előrehaladás alapvető lépését jelentik. Ezért ajánlunk témák széles körében nyílt szemináriumokat, workshopokat és tanfolyamokat, melyek lehetőséget kínálnak az alkalmazottak és a vezetői csoportok számára, hogy a vonatkozó területek legújabb fejleményeinek megfelelően szakértelmüket naprakésszé tegyék.

Több, mint 2500 magasan képzett és tapasztalt oktatónk, szakoktatónk és konzulensünk segítségével az Ön iparága számára is releváns szakosodott képzést és szaktudást tudunk nyújtani. Sok tanfolyamunk révén akkreditált okleveleket és tanúsítványokat is szerezhet.

Szemináriumaink és workshopjaink összesen 70 különböző témakörben kínálnak megoldást szakképesítési igényeire.

Képzési helyszíneink áttekintése világszerte

Szeretné egy személyes konzultáció keretében megismerni, hogy melyik az Ön igényei számára leginkább megfelelő szeminárium? Lépjen velünk kapcsolatba!

Változtassa meg kilátásait nyílt szemináriumaink segítségével

Cseréljen ismereteket nyílt szemináriumainkon | TÜV Rheinland
A nyílt szemináriumok előnyei

Nyílt szemináriumainkon és workshopjainkban sűrített formában adjuk elő a gyakorlat-központú képzési anyagot. Rendezvényeinken tapasztalt oktatók ismertetik meg az önök munkavállalóit a vonatkozó területek legújabb fejleményeivel. Rendezvényeink révén gyorsan reagálhatnak az új fejleményekre, szilárd jogi alapokra helyezve vállalkozásukat.

Továbbá, nyílt képzéseink lehetőséget teremtenek az Önök munkavállalói számára, hogy új ösztönzőkhöz jussanak és saját munkájukhoz friss ötletekkel járuljanak hozzá. Munkavállalói megtanulják, hogy a problémákat többféle új szempont alapján közelítsék meg, így hatékony módon képessé válnak arra, hogy a saját szűkebb munkaterületükön túllépve „nagyban gondolkodjanak”.

Úgy alakítottuk ki nyílt szemináriumainkat, hogy tökéletesen szolgálják az összes résztvevő és az oktatók közötti kölcsönös tapasztalat- és információcserét.

Témakörök átfogó palettája: Használja szemináriumainkat tanúsítványok megszerzéséhez

Tapasztalt oktatói hálózatunk révén témák széles körét tudjuk lefedni. Aktuális témájú szemináriumokat kínálunk olyan változatos témákban, mint az építőipar (pl. tűzvédelem és építési technológia); a mérnöki tudományok (pl. villamosmérnöki terület és karbantartás); egészségügy, környezetvédelem és energia; munkahelyi biztonság; minőségbiztosítás; vagy IT-biztonság és adatvédelem.

Képzési központjaink megtalálhatók szerte a világon, országonként különböző témakörökre fókuszálva. Szakértőink a legmodernebb létesítményeket használják, melyek megfelelő tanulási környezetet biztosítanak ahhoz, hogy Ön a legújabb eredmények és ismeretek elsajátítása révén naprakésszé tegye szaktudását.

Változatos szemináriumaunk és workshopjaink révén akkreditált oklevelet és tanúsítványt is szerezhet. Tekintse meg a tanúsítványokat felsoroló Certipedia online adatbázisunkat, és ismerje meg, hogy mely szemináriumok milyen PersCert képesítést nyújtanak.

Rendezvények széles köre gondoskodik az összes képesítési igényéről

Alkalmazottainak optimális képesítése és új kompetenciák kifejlesztése érdekében évente 70 témakörben több mint 30 000 rendezvényt kínálunk. Több, mint 2500 tapasztalt oktatóból, szakoktatóból és szakkonzulensből álló bázisunknak köszönhetően ideális helyzetben vagyunk, hogy megoldást kínáljunk az összes képesítési igényre. Aknázza ki a szakképzés és továbbképzés területén elért sokéves és kiterjedt tapasztalatainkat, és élvezze a korszerű műszaki létesítményeink biztosította előnyöket.

Tudjon meg többet nyílt szemináriumainkról, workshopjainkról, és tanfolyamainkról. Szakértőink szívesen állnak a rendelkezésére!

Szakképesítések listája

Személytanúsítások listája

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További szolgáltatások

Kihelyezett szemináriumok

In-house seminars with TÜV Rheinland

Takarítson meg időt és pénzt a pontosan az ön igényeihez igazított kihelyezett szemináriumainkkal. Tudjon meg többet!

Több

Személyi tanúsítás

Szerezze meg nemzetközileg elismert személyi tanúsítását a segítségünkkel.

Több

Cloud-Based Learning Worlds

Educational Media and Learning Games

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal