current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját

Miért válassza a TÜV Rheinland InterCert Kft-t ?

A TÜV Rheinland az üzlet és az élet lényegében valamennyi területén a biztonságot és a minőséget jelenti. A több mint 150 éve alapított, 56 országban aktív vállalat az egyik legnagyobb TIC (vizsgáló, ellenőrző és tanúsító) cégek egyike, amely 56 országban aktív és világszerte több mint 21,000 magasan képzett munkavállalót foglalkoztat. A vállalat magyarországi leányvállalatát TÜV Rheinland InterCert Kft. néven 1989-ben alapította.

2020-ban a TÜV Rheinland InterCert Kft. két helyszínről egy új létesítménybe költöztette át irodáit és laboratóriumait. Most a több mint 5000 m²-es, legmodernebb laboratóriumi és vizsgálati létesítményünket mutatjuk be.

Az új helyszínen a következő területek laboratóriumait működtetjük: mechanikai termékek, elektromos biztonság, világítótestek és környezeti szimulációs vizsgálatok, valamint különleges erősáramú és zárlati laboratórium alkatrészek számára, továbbá orvostechnikai eszközök laboratóriuma.

Célunk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást biztosítsuk helyi és nemzetközi ügyfeleinknek világszerte.

Az alábbi körben állunk rendelkezésére:

  • Átfogó alkatrészvizsgálati és -tanúsítási szolgáltatási portfólió (CB, ENEC, TÜV jel)
  • Komplex termékvizsgálat és -tanúsítás egyetlen helyszínről (többek között biztonsági, EMC, környezeti és tartóssági vizsgálatok)
  • Független és akkreditált harmadik-fél laboratórium
  • Tapasztalt műszaki szakértő munkatársak

Csatlakozzon hozzánk egy túrára a legmodernebb laboratóriumainkba és irodáinkba

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Budapesti laboratóriumaink – Áttekintés

A TÜV Rheinland InterCert Kft. újonnan felépített budapesti termékvizsgáló laboratórium komplexumában a legkülönbözőbb termékvizsgálati szolgáltatásokat nyújtja ügyfelei számára, többek között Mechanikai- és Villamos biztonságtechnikai vizsgálatok, Világítástechnikai és Környezetállósági szimulációs tesztek, továbbá villamos alkatrészek vizsgálatához kapcsolódó Erősáramú és Zárlati tesztek, nem utolsó sorban Orvostechnikai készülékek biztonságtechnikai és EMC vizsgálatai.

Mi hajt minket: A TÜV Rheinland munkatársait a biztonság iránti szenvedélyük köti össze. A világ legjobb fenntartható és független vizsgálati és ellenőrzési szolgáltatójává akarunk válni. Vállalati értékeink: Integritás, Kiválóság, Ügyfélközpontúság, Teljesítmény és Agilitás.

Célpiacaink

A széleskörű terméktesztelési tevékenységünk lehetővé teszi számunkra, hogy termékvizsgálati szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleink számára a világ minden tájáról. Ügyfeleink elsősorban gyártók, termékfejlesztők és kiskereskedők, akik termékeiket az Európai Unióban, az Egyesült Államokban és Kanadában, valamint Ausztráliában vagy az Ázsiában szeretnék értékesíteni.

Aktiválja globális üzleti tevékenységét velünk - A digitális kommunikáció, a felgyorsult közlekedés és az infrastruktúra fejlődése megsokszorozta az üzleti tevékenység kiterjesztésének lehetőségét a világ minden tájára. Ugyanakkor még mindig nagyon sok nemzeti szabályozás és előírás van, amelyek gyakran megnehezítik a különböző piacokra való bejutást.

Az ipar, a kereskedelem, az ICT, akár a modern mobilitás és tudásmegosztás területén, Market Access Services (MAS) szakembereink átfogó műszaki know-how-val rendelkeznek a technológia valamennyi területén, ezzel támogatva ügyfeleinket a nemzetközi célpiacokra való bejutásban. Tevékenységünk részeként hatékony, teljes MAS szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek a világ szinte valamennyi régiójához, beleértve az iparilag fejlett országoktól kezdve a feltörekvő piacokat, valamint a fejlődő országokat.

Laboratóriumaink:

Akkumulátor vizsgáló laboratórium

Kábel és szigetelőanyag vizsgáló labororatórium

Környezetállósági szimulációs laboratórium

Erősáramú és zárlati laboratórium

Háztartási készülékek laboratórium

Háztartási szerelési alkatrészek vizsgáló laboratórium

Világítástechnikai laboratórium

Mechanikai laboratórium

Orvostechnikai készülékek biztonságtechnikai laboratórium

Erőátviteli rendszerek és Inverter vizsgáló laboratórium

Elektromágneses kompatibilitás (EMC) vizsgáló laboratórium

Kapcsolat