current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
TÜV Rheinland Akadémia: A partneri együttműködés különböző formái közül választhat. Kérjen további információt elköteleződés nélkül.

Növekedjünk együtt! Legyen Ön is a TÜV Rheinland partnere.

Maximalizálja sikereit a gazdaságban, legyen a TÜV Rheinland partnere! Vállalatunkkal együttműködve elsajátíthatja az aktuális és jövőbeli kihívások kezelésének új alternatíváit, tovább növelheti portfólióját, valamint felkészülve állhat a jövő versenypiaci elvárásaival szemben.

Nem kell újra feltalálnia a kereket! Tárgyaljunk egy partneri viszony lehetőségeiről.

Kinek szól partneri ajánlatunk?

 • Lokálisan jól működő vállalkozása van, de nehézségekbe ütközik külföldi ügyfélkörök elérésében?
 • Olyan partnert keres, aki a legújabb technológiákat alkalmazza személy tanúsítási programjában?
 • Szeretne ügyfélkör növekedést elérni egy új piaci szegmensben?
 • Része kíván lenni egy nemzetközi hálózatnak?
 • Tovább bővítené ajánlatait?

Ha a kérdések legalább egyikére igennel válaszolt, a TÜV Rheinland az Ön ideális partnere.

Ki válhat partnerré?

 • Szakoktatás és képzés szolgáltatók
 • Képzési tartalomfejlesztők
 • Felsőoktatási és más, hasonló intézmények
 • Szakértői szervezetek
 • Új tanulási módszereket és koncepciókat alkalmazó vállalatok és startupok

Milyen szolgáltatásokat kínál a TÜV Rheinland?

A műszaki képesítések területén a világ vezető partnerei vagyunk, így sokoldalúan tudjuk támogatni vállalata működését. Tovább erősítjük vállalata piaci helyzetét, hozzájárulva a következőkhöz:

 • A műszaki képzések területén új ajánlatok kidolgozása, azok piaci elhelyezése.
 • Vállalata portfóliójának kibővítése.
 • Innovatív tanulási módszerek és tartalmak bevezetése.

A TÜV Rheinland partnere lehet abban, hogy segítse elérni szervezete jelenlegi kihívásait: Mi lehetünk vállalata számára a technológia engedélyezői, a vállalati arculat része, piac- és ügyfél irányban is, a tartalom szolgáltatói, a minőségellenőrei, a személy tanúsítói és vállalatának támogatói.

Használja ki maradéktalanul a velünk való partnerség előnyeit vállalata jövőbeni sikereihez:

 • A TÜV Rheinland jó hírnevét: vállalatunk a minőség és a biztonság képviselőjre világszerte
 • Vállalatunk elsőrangú nemzetközi szakember-, és közreműködő partneri hálózatát
 • Az elsőrendű erőforrásokhoz való hozzáférést:
 • Technológiai és műszaki aktualitások alapos, naprakész ismerete
 • Hagyományos és innovatív tanulási módszerek kiterjedt választéka
 • Professzionális szakképzési dokumentációk és bevált marketing-stratégiai anyagok
 • Hozzáférést az ISO 17024 PersCert előírásaival összhangban lévő, nemzetközileg elismert személytanúsítási rendszerekhez

Érdeklődöm a partneri kapcsolat iránt. – Kérem, küldjenek további információt a TÜV Rheinland partnerprogramról (nem jár elköteleződéssel).

Áttekintés

Áttekintés

Tekintse meg azokat a szervezeteket, amelyek már a TÜV Rheinland Akadémia hivatalos partnerei.

„Miért fontos az együttműködés?" - Markus Dohm, a TÜV Rheinland Academy & Life Care Ügyvezető alelnöke

Az összes eredmény mutatása Az összes elrejtése

Köztudott, hogy Ön a vállalatok közötti partnerség és a kapcsolatok támogatója. Miért?

Markus Dohm: A digitális átalakulás próbára teszi a hagyományos tudást, de ezzel együtt új perspektívákat is megnyit. Egyre nagyobb komplexitás jellemzi a bennünket körülvevő világot. A digitalizáción, flexibilizáción és individualizáción keresztül olyan új csoportok jönnek létre, melyeket egyedüli vállalatként vagy kisebb szervezetként véleményem szerint nehéz megszólítani és elérni. A növekvő innovációs nyomás és a globalizáció előbb vagy utóbb arra kényszerít bennünket, hogy elhagyjuk komfortzónánkat és partneri kapcsolatba lépjünk másokkal. Nagyon sok kiváló példa bizonyítja, hogy az együttműködve versenyzés és az együttműködés egész egyszerűen erősebbé tesz bennünket a kor kihívásaival szemben.

Egyes vállalatok meglehetősen vonakodnak attól, hogy üzleti hálózatokba lépjenek, vagy akár partneri kapcsolatokat szerezzenek.

Markus Dohm: A hálózati gazdaságban azonban az elszigetelődés egy idejétmúlt magatartás. Az önérdek helyett a közösség megerősítése eredményezhet igazi nyereséget. Vessünk egy pillantást a tudásra: a tudás ma dinamikusabb és változóbb, mint korábban bármikor; a tempó, amellyel folyamatosan naprakészen kell tartanunk magunkat, különösen a műszaki foglalkozások területén igényelt szakértelem vonatkozásában páratlan, korábban soha nem tapasztalt iramú – miért? Mert ma sokkal könnyebben lehet megosztani a tudást, mint korábban bármikor. Képzési szolgáltatóként ajánlatainkat és értékesítési módszereinket ezekkel összhangban pozícionáljuk. De nem egyértelmű magának a szervezetnek is, hogy levonja a megfelelő következtetéseket ebből?

Bármely vállalkozásnak, amelynek ahhoz, hogy a piacon sikeres tudjon lenni, a humán kompetenciákat és a műszaki képzettséget kell optimálisan összehangolnia, saját üzleti modelljeivel kell elkezdenie és ragaszkodnia kell egyéni szervezeti koncepciójához.

Ha egy ilyen nagy vállalattal lépek partneri kapcsolatba, nem kell attól tartanom, hogy eltűnök a piacról?

Markus Dohm: Nem. Sőt, ellenkezőleg! Célunk az, hogy egy mindenkinek előnyös, win-win helyzetet hozzunk létre a partner erősítésével. Különböző formátumú és formájú együttműködési lehetőségeket kínálunk, a legkülönbözőbb igényeknek megfelelően. Ha még nem partnerünk, és már ismeri eredményeinket, mire vár még? A kipróbálással járó kockázat nagyon alacsony. Természetesen ehhez az Ön vállalatának is szüksége van fejlesztésekre, de mi Henry Forddal értünk egyet: Ha összejövünk, az a kezdet. Ha összetartunk, az a haladás. Ha összefogunk, az a siker.

Mikor dolgozhatunk együtt?

Konzultációink ingyenesek.

Konzultációink ingyenesek.