current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját

A vírushelyzet alatt is töltse idejét a home office-ban hasznosan: vegyen részt online képzéseinken, és szerezzen nálunk tanúsítványt!

A vírushelyzet alatt is töltse idejét a home office-ban hasznosan: vegyen részt online képzéseinken, és szerezzen nálunk tanúsítványt!

Válasszon az online képzéseink és vizsgáink közül, hogy a virtuális interaktív képzéseink segítségével eredményesen hozzájáruljunk ahhoz, hogy gazdagíthassa a tudását a szakterületén.

TÜV Rheinland Akadémia – Élen járunk a műszaki kompetenciák fejlesztésében

Fejlessze műszaki szaktudását a legjobb szakértők segítségével!

Műszaki szakemberek nélkül a világ ma már elképzelhetetlen. A megfelelő szakemberek munkája nélkül ezt a honlapot se tudná megnyitni. Sem a böngészést lehetővé tevő internetes csatlakozás, sem a számítógép nem létezne amit a mindennapok során használ. Egyszerűen le kellene mondanunk azokról a dolgokról, amelyek életünket kényelmessé, izgalmassá és biztonságossá teszik.

Az üzleti világ rendkívül dinamikus változáson megy keresztül. Hagyományos foglalkozások tűnnek el, miközben újak jelennek meg. A technikai tudás és a jól képzett szakemberek iránti igény nagyobb mint eddig bármikor, és ez folyamatosan növekszik világszerte.

Ezért segíti Önt a TÜV Akadémia, a kompetenciafejlesztésben vezető partnerként, hogy megkapja a megfelelő a műszaki képesítéseket. A műszaki know-how elsajátítását segítő innovatív tanulási megoldásokkal és több évtizedes tapasztalattal. Elindítjuk a siker útján!

Minden második percben valaki megkapja a TÜV Rheinland tanúsítványát, és teljes erőbedobással folytathatja munkáját műszaki szakemberként.

Fedezze fel képzési szolgáltatásainkat/lehetőségeinket

 1. Vegyes és virtuális valóság

 2. Játék alapú tanulás

 3. E-learning megoldások

 4. Tanulási koncepciók és tanácsadás

 5. Felhő utasítások kezelése

...

 1. Munkaerő fejlesztése

 2. Képzési központok üzemeltetése

 3. TVET minőségbiztosítása

 4. Duális képzés - Németországból

...

 1. Személytanúsítás

 2. Szabványosított tesztfejlesztés

 3. ISO 17024 akkreditációk

 4. Független vizsgálat

...

Tanuljon szakmai oktatóinktól! Találja meg az Önnek legmegfelelőbb képzési kategóriát!

Váljon műszaki szakemberré képzéseinkkel. Szakmai képzéseket kínálunk különböző témákban, melyekkel bővítheti tudását! Válassza ki a megfelelő témát az aktuális ajánlatainkból!

71.686 elégedett képzésben résztvevő ebben az évben.

Hírek

Koronavírus
Téma Koronavírus

Aktuális tájékoztatónk ügyfeleink számára

Testreszabott, helyszíni szemináriumok

Összeállítjuk egyedi követelményeit, majd elkészítjük a leginkább megfelelő oktatási tartalmat. Kéjen bátran tanácsot tőlünk.

Élvezze a vállalaton belüli szemináriumok előnyeit, a legkülönbözőbb témakörökben nyújtott, az Ön igényeihez pontosan illeszkedő szolgáltatásainkkal. Ön határozhatja meg a követelményeket, mi pedig vállalata egyedi szükségleteinek megfelelően állítjuk össze a képzési tartalmat, legyen szó egyéni képzésről, szemináriumról vagy csoportos kurzusról. Kiemelkedő szakoktatóink nyújtanak segítséget Önnek a megfelelő képzés pontos megtervezésében. Annak érdekében, hogy az alapvető kompetenciákra tudjon összpontosítani, szükség esetén vállaljuk vállalatának további képzéseinek tervezését, fejlesztését és értékelését. Igényelje személyre szabott, professzionális tanácsadásunkat.

Élenjáró információ

Tudjon meg többet a jövő nagy témaköreiről, mint a Leadership 4.0 vagy kompetencia-menedzsmentről.

Érdeklik olyan jövőbeni témakörök mint a digitális transzformáció, Leadership 4.0 vagy a kompetenciamenedzsment? Motivációt és inspirációt keres, netán átfogó információt szereztne kapni a foglalkoztathatóság és személyi fejlesztés témaköreiben? Ha igen, a legjobb helyen jár. Amellett, hogy naprakész információval rendelkezünk a legújabb trendekről, stratégiákról és szolgáltatásokról, első kézből juthat szakmai érdekességekhez és elemzésekhez. A tartalmat rendszeresen frissítjük és érdemes folyamatosan figyelemmel kísérni.

A kreativitás, az vitalitás és az innováció előmozdítása érdekében az embereknek egyre inkább ágazatokat átfogóan kell megjelenniük.

Ahhoz, hogy ezt valóban el lehessen érni, a vállalatoknak támogatniuk kell a dolgozóikat, például a műszaki kompetenciáik erősítésével. Ennek része az élethosszig tartó tanulás lehetővé tétele, ami célzott vállalati kompetenciakezelést igényel. Azon vállalatoknál, ahol nincsenek meg a kompetenciafejlesztéshez szükséges belső erőforrások, a külső támogatás a legkézenfekvőbb megoldás.

A TÜV Rheinland Akadémia a kompetenciafejlesztéssel foglalkozó szervezetek közül az egyik vezető szereplő a magasszintű műszaki képesítések területén, a műszaki know-how elsajátítását segítő innovatív tanulási megoldásokkal és több évtizedes tapasztalattal.

Markus Dohm, a TÜV Rheinland Academy & Life Care Ügyvezető alelnöke

Mikor dolgozhatunk együtt?

Konzultációink ingyenesek.

Konzultációink ingyenesek.