current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
Globális szintű helyi megoldások: A továbbtanulás minden területén fejlesztheti potenciálját | TÜV Rheinland Akadémia

TÜV Rheinland Akadémia – Felülmúljuk az elvárásait! Ott, ahol épp szüksége van ránk!

Az „Internet of Things” és az „Ipar 4.0” országhatárokon átnyúló, globális jelenségek. Az információs társadalom dinamikus fejlődésével korábban soha nem tapasztalt szükség van arra, hogy mobilisak és rugalmasak legyünk. Ez vonatkozik az emberekre, ismeretekre, technológiákra, és természeten ránk is a műszaki szakképesítések területén.

Ennek tudható be, hogy az általunk kínált műszaki szolgáltatások is pontosan olyan változatosak, mint azok a sokoldalú kompetenciák, amelyekre most világszerte szükség van.

A legapróbb részleteiben is sokoldalú és innovatív módszertannal dolgozunk, ahogyan ez egy magasan képzett cégtől elvárható, hogy megfeleljünk a velünk dolgozó vállalatok és egyének igényeinek.

26 országban vagyunk jelen, hogy üzleti és szakmai vonatkozásban is új horizontokat nyissunk az emberek számára világszerte. Összesen 150 helyszínen segítünk a helyi szakembereknek és csapatoknak eljutni a személyes, illetve a szervezeti fejlődés következő mérföldkövéig.

Minden szükséges eszközt bevetünk annak érdekében, hogy előmozdítsuk céljai elérésében: akár a hagyományos tanulási módszereket (például helyszíni képzéseken való személyes részvételt), akár a különböző tudásátadási stratégiákat (például „Gamification”, Kiterjesztett valóság (AR) vagy HoloLens technológiákat) részesíti előnyben: Ön dönti el, hogy milyen utat választ a sikeres fejlődéshez, és hogy melyik módszer illeszkedik a legjobban vállalatához, vállalati kultúrájához és munkavállalói habitusához. Választhat szabványosított megoldásaink, vállalaton belüli képzéseink vagy a testreszabott, konkrét vállalati célkitűzéshez illeszkedő, összetett személyzetfejlesztési koncepcióink közül.

Mivel ezzel egy időben a szervezetnek jó külső megítéléssel is kell rendelkeznie: A TÜV Rheinland nemzetközileg elismert, független tanúsítványaival részvényesei, partnerei és ügyfelei számára is bizonyítani tudja, hogy szervezete és csapata alkalmas és bármilyen jövőbeni kihívásnak meg tud felelni. Ha a TÜV Rheinland Akadémiát választja, magabiztosabban haladhat előre kompetenciafejlesztési céljainak eléréséhez.

Ne mondjon le álmairól!

Ne adja fel álmait! Fejlődjön velünk!

„Már gyerekként lenyűgözött, hogy mi történik, ha különböző áramköröket összekapcsolnak. Az egyetlen dolog ami hiányzott a tanulmányaim során ahhoz, hogy igazi energiarendszerek villamosmérnöke legyek, az a releváns gyakorlat hiánya volt. A TÜV Rheinland Akadémia továbbképzésén mindezt megtaláltam. A szakképesítés folyamata és módszertana annyira motivált, hogy úgy döntöttem, én magam is a TÜV Rheinland Akadémia kihelyezett szakoktatója leszek. Ez lehetővé teszi számomra, hogy aktívan részt vegyek számos olyan kutatási területen, ahol kulcsfontosságú a folyamatos tanulás, miközben hozzájárulhatok mások professzionális kompetenciáinak fejlesztéséhez is. És ez fantasztikus!”

Paul Q., szakoktató és nemzetközi karrier-tanácsadó

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Mikor dolgozhatunk együtt?

Konzultációink ingyenesek.

Konzultációink ingyenesek.