current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
Tudjon meg többet megoldásainkról, amelyek sikeressé teszik ügyfeleinket: 26 országban és 150 helyszínen elérhető képzésközpontjainkban.

Szakmai továbbképzések – A műszaki tudás partnere egyenesen Németországból

A TÜV Rheinland Akadémia egyike a vezető kompetenciafejlesztéssel foglalkozó szervezeteknek, kulcsfontosságú műszaki témakörökben. Fiókjainkban a világ minden pontján, jövőorientált, valós tapasztalatokon alapuló tudást és szakértelmet adunk át ügyfeleinknek. Innovatív, folyamatos tanulást támogató képzési megoldásainkat az egyéni tanfolyamoktól a testre szabott személyfejlesztési tervekig több, mint 300 000 ember és szervezet használja évente, hogy felkészüljön a jövő kihívásaira. Minden második percben a TÜV Rheinland Akadémia egy új végzőse folytatja karrierjét műszaki szakemberként.

Ne mondjon le álmairól!

Ne adja fel álmait! Fejlődjön velünk!

"Legelső robotjaimat 6 évesen építettem Lego kockákból. Később a számítógépek világa kezdett érdekelni. Egyetemi tanulmányaimon kívül tudásomat folyamatosan tudtam bővíteni internetes tanulással, valamint különböző kurzusokon vettem részt a TÜV Rheinland Akadémián. Ezzel a szellemi tőkével képes voltam megvalósítani álmomat, hogy technológiai vezető lehessek a saját cégemben. Cégtulajdonosként elmondhatom, a TÜV Rheinland Akadémia abban is tökéletes partner, hogy csapatom is a szükséges szaktudással rendelkezzen."

Sophia N., Műszaki vezérigazgató, saját vállalatában

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Műszaki szakértelem – Gyakorlatban megszerzett gyakorlati felhasználás

A vállalatoknak olyan testre szabott képzéseket kínálunk, melyekben a képzés tartalmát a szervezet pontos szükségletei alapján állítjuk össze. Az alábbiakban néhány példán keresztül bemutatjuk, hogy helyi képzéseink tartalma milyen lehetséges körökre terjed ki, amelyeket akár a cége telephelyén, vagy világszerte 26 országban elérhető 150 szakképző központunk egyikében tarthatunk meg.

 • Szüntesse meg ismereti hiányosságait az adatvédelem témakörében
  Az Enchanted Kingdom Inc. a Fülöp-szigetek első és egyetlen vidámparkja. A TÜV Rheinland Akadémia kihelyezett képzéseivel a vállalkozásnak sikerült szisztematikusan megszüntetnie az adatvédelem területén tapasztalt szakmai hiányosságokat.
  Tudjon meg többet
 • Műszaki csapat személyvédelme
  A Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) németországi fejlesztési hivatal Tunéziában végzett infrastrukturális fejlesztéseket.Az ügynökség a TÜV Rheinland Akadémiát választotta képzési partnerének és közösen szerveztek helyszíni tanfolyamokat a fotovoltaikus berendezések telepítéséről.
  Tudjon meg többet
 • Alapvető ismeretek továbbfejlesztése a teljes személyzet körében
  Mit jelent a minőség és hogyan működik egy minőségirányítási rendszer? A Shanghaiban működő VW gyár nagy számú alkalmazottjainak kellett ebben a témakörben képzést szervezni. Ismerje meg, hogyan tudott a TÜV Rheinland sikeresen alkalmazni egy E-Learning tanfolyamból és helyszíni gyakorlatokból összeállított képzést.
  Tudjon meg többet
 • ISO szabványoknak való megfelelőség hatékony alkalmazása
  Számos romániai felsőoktatási intézmény tervezett munkaerőpiaci vonatkozású mesterképzést indítani ipari vállalatok számára. A TÜV Rheinland Akadémia szakértői a PersCert TÜV szakértőivel együtt nyújtottak segítséget ehhez, többek között a műszaki tematikájú továbbképzési programok és az országban érvényes törvényes előírások harmonizációjában.
  Tudjon meg többet
 • Oktatók képzése
  A Kolumbiában működő Országos Oktatási Szolgáltatás (Servicio Nacional de Aprendizaje – SENA) egyik célja, hogy növelje az ország foglalkoztatottsági rátáját és versenyképességét. Az optimális képzések érdekében, az oktatók továbbképzéseken és speciális tanfolyamokon vettek részt. Ismerje meg, hogyan biztosította a TÜV Rheinland Akadémia az oktatók magas szintű, minőségi felkészítését.
  Tudjon meg többet
 • Országos munkahely biztonsági képzés
  A Portugáliában működő, országos szinten kiépített hálózattal rendelkező Mosqueteiros áruházlánc a munkahelyi biztonság területén szakismereti hiányosságokkal küzdött. Olvassa el, hogyan tudta a TÜV Rheinland Akadémia országos szintű képzésével javítani az áruraktári műveletek biztonságát.
  Tudjon meg többet
 • Termékminőségi védelem
  Az Empresas Carozzi SA egy vezető chilei élelmiszergyártó vállalat. A TÜV Rheinland Akadémia a helyi menedzsmentcsapatot képezte ki az élelmiszer előállításra vonatkozó legújabb BRC Global élelmiszerbiztonsági szabvány alkalmazására.
  Tudjon meg többet
 • IT környezet harmonizációja
  A műveletek hatékonyságának növeléséhez a világ egyik legnagyobb építőanyag gyártója a CEMEX, minden irodájában Office 365 szoftverkörnyezetre váltott. A TÜV Rheinland 440 000 alkalmazottnak biztosított 50 különböző helyszínen szoftverfelhasználói tanfolyamot és támogatást.
  Tudjon meg többet

Mikor dolgozhatunk együtt?

Konzultációink ingyenesek.

Konzultációink ingyenesek.

Kapcsolat