current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
Személytanúsítás a hosszútávú vállalatvezetői sikerekért. Fedezze fel a lehetőségeket, előnyöket és folyamatokat most.

A vírushelyzet alatt is töltse idejét a home office-ban hasznosan: vegyen részt online képzéseinken és szerezzen nálunk tanúsítványt!

A vírushelyzet alatt is töltse idejét a home office-ban hasznosan: vegyen részt online képzéseinken és szerezzen nálunk tanúsítványt!

Válasszon az online képzéseink és vizsgáink közül, hogy a virtuális interaktív képzéseink segítségével eredményesen hozzájáruljunk ahhoz, hogy gazdagíthassa a tudását a szakterületén.

Állítson be referenciaértékeket a teljesítménykapacitáshoz. Bizonyítsa vállalata kompetenciáit.

Az egyre összetettebbé váló üzleti világ gyors fejlődésével nő a műszaki kompetenciák iránti igény is. Számunkra rendkívül fontos, hogy a kiadott tanúsítványok megbízható tudásról és szakértelemről szóljanak. A szolgáltatások és termékek kimagasló minőségének biztosításában ez a legmeghatározóbb cél: joggal várják el ezt egyrészt az ügyfelek a vállalatoktól, másrészt a szervezetek saját alkalmazottaiktól.

A tudás ellenőrizhető a TÜV PersCert szakértői által, akik egy független, több szakterületet, iparágat átfogó testületből kerülnek ki, világszerte több mint 40 országban.

Semleges és független ellenőrző-szervként pontosan és megbízhatóan fel tudjuk mérni a frissen megszerzett és már meglévő szakképesítéseket a nemzetközileg elismert ISO 17024 szabvány előírásainak megfelelően.

Növelje márkája versenyképességét és tegye még vonzóbbá kínálatát, vagy tegye még értékesebbé foglalkoztathatóságát és szélesítse karrierlehetőségeit – kimagasló, üzleti szempontból releváns és független kompetencia-ellenőrzési igazolással és az iparágban általánosan elfogadott tanúsítványokkal – a PersCert TÜV kompetencia-bizonyítványaival.

Központi témakörök:

  • Termelés és technológia
  • Minőségbiztosítás
  • Fenntarthatóság
  • Munkahelyi biztonság és környezetvédelem
  • Energiaipar
  • Információs technológia és adatvédelem
  • Egészségügyi szolgáltatások
  • Biztonság
  • Szolgáltatások és értékesítés

Mutassa be szakértelmét átláthatóan vállalati és egyéni szinten egyaránt, az összehasonlítás és megkülönböztetés érdekében – tartózkodási helyétől függetlenül és a világ minden tájáról.

Az évente körülbelül 30 000 kiállított személyi-tanúsítvánnyal és 750 program-tanúsítvánnyal cégünk a műszaki és szakmai kompetenciák megerősítését biztosítja hosszú távon világszerte. Az egyéni és vállalati kompetenciákkal és teljesítménnyel szembeni bizalmat növeljük, összhangban a nemzetközileg összevethető szakképzési célkitűzésekkel.

Magas szintű kompetenciák hiteles bizonyítéka.
Téma Magas szintű kompetenciák hiteles bizonyítéka.

Tudás, amely igazán számít. A PersCert TÜV szabványosított tesztelési eljárásokkal, vagy a vállalati elvárások alapján testre szabott munkaerő-tanúsítvány programokkal ellenőrzi az alkalmazottak képesítését.

Hosszan tartó elismerés, akkreditált diplomákkal.
Téma Hosszan tartó elismerés, akkreditált diplomákkal.

A nemzetközi piacok globális szinten összevethető szakmai tapasztalatot követelnek – igazolja üzleti partnerének, hogy vállalata és alkalmazottai rendelkeznek a legmagasabb követelményeket kielégítő szaktudással és tapasztalattal.

Ügyfelek a világ minden tájáról bíznak tapasztalatunkban. Szerezzen több információt most!
Téma Referenciáink: Mindig legyen egy lépéssel a versenytársak előtt.

Ügyfelek a világ minden tájáról bíznak meg szakértelmünkben a munkaerő-tanúsítások területén. Tudjon meg többet arról, hogyan használják más vállalatok a szakképzett munkaerő tanúsítását a munkaerő-toborzás és minőségbiztosítás területén vagy a kompetenciák ügyfeleik számára történő igazolása során.

Mikor dolgozhatunk együtt?

Konzultációink ingyenesek.

Konzultációink ingyenesek.