current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
A személytanúsítás a vállalatok számára is nagyon értékes. Ismerje meg, miért választották ügyfeleink a PersCert TÜV-öt.

PersCert TÜV – egy igazi partner az Ön oldalán: Büszkék vagyunk ügyfeleink sikereire

Szakértelmének és pártatlanságának köszönhetően a PersCert TÜV tanúsítványok kimagaslóan jó hírnévnek örvendenek világszerte. A vállalatok, szervezetek és oktatási intézmények számára tanúsítványaink igazolják a megszerzett tudást, növelve ezáltal a bizalmat és az esélyeket az új lehetőségekre.

Ezért növekszik folyamatosan a tanúsítványaink iránti igény. Tudta Ön, hogy minden évben nem kevesebb, mint 30 000 személy kapja meg a PersCert által kiállított munkaerő-tanúsítványát világszerte? Ne mondjon le álmairól! Tudja meg, hogyan sikerült másoknak megvalósítani az álmaikat.

Ne mondjon le álmairól!

„Már gyerekkorom óra sokat álmodoztam arról, milyen jó lenne ha felnőttkoromban darukezelő lehetnék… Órákig képes voltam a játékdarummal játszani ide-oda tologatva. Fiatal koromban sikerült ezt az álmot megvalósítani és most ez a hivatásom. A TÜV Rheinland PersCert nemzetközileg elismert szaktanúsítványának megszerzésével megvalósíthattam az álmomat.”
John M., darukezelő

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Személyi tanúsítványok – a fenntartható sikeres menedzsment stratégiai eszköze

A személyi-tanúsítványok a cégek számára is nagyon értékesek. Íme néhány példa arra, hogy miért döntöttek ügyfeleink a PersCert TÜV mellett és hogyan használják ezeket a tanúsítványokat a cégen belül a legkülönbözőbb módokon és szinteken.

 • Az oktatók felkészültségének egységes nemzetközi szabványa
  A Jungheinrich AG vállalat munkaerő-tanúsítványokon keresztül biztosítja oktatói minőségi képzésének egységes szabványait világszerte, ami a dolgozói szakképzéseik magas szintjének garanciája.
  Tudjon meg többet
 • Minőségbiztosítás az építőiparban
  A PCT Performance Chemicals vállalat óriási keresletű, egyedi termék értékesítsésével betonsimító szakemberek és speciális építkezési technikákban jártas építésfelügyelők részére. A vegyianyag-gyártó cégnél a munkaerő-tanúsítványoknak a fiatal, tehetséges munkaerő toborzásában van rendkívül fontos szerepe.
  Tudjon meg többet
 • Akadémiai képzettség független státusszal
  Az Universidad Internacional de La Rioja (UNIR) felsőoktatási intézmény kiemelt státuszú képzésein a PersCert TÜV tanúsítvánnyal ellátott oktatók tanítanak.
  Tudjon meg többet

Kapcsolat