current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
TVET szolgáltatások a TÜV Rheinland Akadémiától: Együtt megtervezzük azt a tanfolyamot, amely leginkább megfelel a modern elvárásoknak.

TVET szolgáltatások: Ügyfeleinknek biztosított szakképzés több, egy egyszerű elméleti képzésnél

A TÜV Rheinland Akadémia amellett, hogy a műszaki kompetencia-fejlesztés egyik vezető szolgáltatója, egyben a TVET (Műszaki és szakmai oktatás és képzés) szolgáltatások területén is vezető tanácsadó és kivitelező. Szervezetünk az állami oktatás és felsőfokú oktatás valamint a különböző iparágak szakmai követelményei közötti szakadékot hidalja át szolgáltatásaival. Világszerte biztosítjuk ügyfeleinknek – beleértve a közigazgatási és állami oktatási intézményeket és vállalatokat is –, hogy szakmai továbbképzéseink amellett, hogy megfelelnek a német minőségi kritériumoknak, a helyi iparágak professzionális követelményrendszerét is abszolút szem előtt tartják.

Ne mondjon le álmairól!

Ne adja fel álmait! Fejlődjön velünk!

"A gépjárművek már kisgyerekkorom óta lenyűgöztek, és mindig az volt az álmom, hogy a gépjárműgyártásban dolgozhassak. Ugyanakkor egy olyan indiai család gyermekeként, amely nem igazán élt jómódban, az álom nehezen kivitelezhetőnek tűnt. De a sors kegyes volt hozzám. Jelentkeztem a TÜV Rheinland Akadémia támogatott szakmai képzési programjára, ahol elkezdhettem szaktanulmányaimat járműelektronikai és -gépészeti specialistaként. A tanfolyam soha nem volt unalmas vagy egyhangú és végig gyakorlatközpontú volt. A legújabb fejlesztésű műszaki berendezéseken gyakoroltunk, ami azt jelentette, hogy a munkahelyemen már a legelső naptól tudtam végezni a munkámat, így nem volt szükség egy hosszú betanulási időszakra sem. Ha nem vettem volna részt azon az alapos, az iparágra összpontosító szaktanfolyam, ma biztosan nem dolgozhatnék a világ egyik legnagyobb járműgyártójánál.”

Mohammed M., mechatronikai specialista

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Oktatási intézmények, szervezetek és állami közigazgatási intézmények bíznak meg vállalatunk széles körű TVET szolgáltatásaiban.

 • Szaúd-Arábia – Kapacitásépítési műveletek
  A szaúd-arábiai szakmai oktatás és képzési rendszer egy korszerűsítésen esik át, mivel a szakképesített műszaki szakemberek iránti kereslet növekedőben van. A TÜV Rheinland Akadémiát választották ki arra a feladatra, hogy folytasson le egy műszaki képzéssorozatot a szaúdi középiskolák végzősei között, hogy az olaj- és gázipar területén tudjanak elhelyezkedni.
  Tudjon meg többet
 • Tunézia - Egy kettős szakmai oktatási koncepció kifejlesztése és szakmai tanácsadás
  A TÜV Rheinland Akadémia részt vesz egy Tunéziában bevezetésre kerülő szakmai oktatási képzés kísérleti alkalmazásában. A projekt a helyi vállalkozói szervezetekkel való szoros együttműködésen alapul.
  Tudjon meg többet
 • Kazahsztán – Oktatási központ létrehozásának megtervezése és tanácsadás
  A „Német Szövetségi Oktatási és Kutatási Minisztérium” elsődleges célja volt, hogy németországi vállalatok Kazahsztánba való letelepedését szorgalmazza. Ennek eléréséhez a németországi modell alapján megtervezett szakképzési programokat fejlesztettek ki a logisztika, mechatronika és megújuló energiák szakterületein Kazahsztánban. A TÜV Rheinland Akadémia szakemberei jelenleg is tanácsadók ebben a programban és segítik annak gyakorlatba ültetését.
  Tudjon meg többet
 • Marokkó – Szektor-specifikus szakképzési programok fejlesztése
  Marokkó népessége fiatal, ennek ellenére a vállalatok folyamatosan keresik a képzett munkaerőt. A gazdasági növekedés és stabilitás előmozdításához, valamint ezzel együtt a munkanélküliség és szegénység megszüntetésének elősegítéséhez fontos, hogy a fiatal generáció jobb képzésben részesüljön. A TÜV Rheinland Akadémia olyan szektor-specifikus szakképzési programokat fejleszt, amelyek jobb lehetőségeket kínálnak a végzősöknek a munkaerőpiacon.
  Tudjon meg többet
 • India - Tanácsadás egy képzési ütemterv elkészítésében és megtervezésében
  India legnagyobb szövetségi államában, Rádzsasztánban is fokozott népességnövekedés van. A lakosság átlagéletkora alacsony, sok a nagyon fiatal lakos, ami nagy kihívást jelent a megfelelő képzési infrastruktúra kialakításához. Mit terveznek pontosan és milyen feladatok hárulnak a TÜV Rheinland Akadémiára?
  Tudjon meg többet
 • Kína – Egy szakmai továbbképző iskola digitalizálódik
  Az Ipar 4.0 elméletének gyakorlatba ültetését elősegítendő, a TÜV Rheinland Akadémia támogatta a 3. sz. szakmai továbbképző oktatási központot Shenzenben a tanterve korszerűsítésében és oktatói megfelelő továbbképzésében.
  Tudjon meg többet

Mikor dolgozhatunk együtt?

Konzultációink ingyenesek.

Konzultációink ingyenesek.