current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
Műszaki és szakmunkás oktatás állami intézményeknek és magánvállalatoknak világszerte | TÜV Rheinland Akadémia

TVET - kompetenci-fejlesztés, német módra

Vegye igénybe TVET szolgáltatásainkat világszerte.

A TÜV Rheinland Akadémia amellett, hogy a műszaki kompetencia-fejlesztés egyik vezető szolgáltatója, egyben a TVET (TVET szolgáltatások, Műszaki és szakmai oktatás és képzés) szolgáltatások területén is vezető tanácsadó és kivitelező.

Tanácsadás nyújtunk cégek, közigazgatási és oktatási intézmények részére új oktatási programjaik kidolgozásában és a már meglévők továbbfejlesztésében, egészen a legmegfelelőbb tananyag és felszerelés biztosításáig. A tervezés mellett szakképzési programok megvalósítását is ránk bízhatja, beleértve akár az oktatási intézmény teljes körű működtetését is.

Gyakran fordulnak hozzánk olyan megbízásokkal, amelyek a középiskolákban és felsőfokú oktatási intézményekben szerzett szakképesítések és a fejlődő ipar szakember-igényei közötti deficit megszüntetését célozzák meg. Ezekre azért van szükség, mert a műszaki képzések során rendszerint hiányzik a gyakorlati tapasztalat megszerzésének lehetősége, ami az általában azonnal állásba kerülő fiatalok hiányos gyakorlati tudását eredményezi. Ebben a kérdésben vállalatunk megközelítése a Németországban működő kettős oktatási rendszerre alapul, amelynek lényege, hogy az elméleti tanítás mellett rengeteg gyakorlati feladatra is sor kerül. Ez biztosítja ugyanis a helyi munkaerőpiaci igények hatékony kielégítését.

Semleges ellenőrző szervként pontosan és hitelesen mérhetjük fel a megszerzett, valamint meglévő kompetenciákat és képesítéseket. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy a tanfolyamokon résztvevő személyek műszaki kompetenciáinak átfogó megerősítését valósítsuk meg.

Szakmai képzéseink magvát a termelés, autóipar, energiaipar, olaj- és gázipar, továbbá építőipar ágazataiban érvényes tudás megszerzésére irányuló szakképzések teszik ki.

Szolgáltatásaink a TVET és munkaerőfejlesztés területén

TVET-szolgáltatások:

TVET-szolgáltatások:

Akár az oktatási központok tervezésében, akár a tantervek összeállításában, esetleg képzési anyagok és berendezések korszerűsítésében érdekelt, vállalatunk elkíséri Önt a tervezési munka során, garantálva tanfolyamai sikeres felépítését.

TVET megvalósítás és működtetés:

TVET megvalósítás és működtetés:

Szakképzés-programterveit valósággá változtatjuk. Konzultáció után akár a teljes oktatóközpont működtetésével is megbízhat bennünket. Használja ki a gyakorlatban tsztelt TVET-megoldásaink előnyeit állami vagy testületi szinten.

TVET minőségbiztosítás:

TVET minőségbiztosítás:

A minőség mérhető. Biztosítjuk, hogy oktatási központja ténylegesen megfeleljen a „német minőség” eszméjében bennefoglalt minőségi szakképzési normáknak – a trénerektől a hallgatókon keresztül a szükséges berendezésekig.

Referenciák:

Referenciák:

Ügyfeleink célkitűzései a legkülönfélébbek: Az üzlet megerősítése, a munkanélküliség csökkentése, vagy egy helyi munkaerőpiac kompetenciahiányainak megszüntetése. Ez csak néhány azok közül a kihívások közül, amelyek megoldásában segítségére lehetünk. Tudjon meg többet arról, milyen módon támogathatja még TVET-megoldásaival a TÜV Rheinland Akadémia.

Mikor dolgozhatunk együtt?

Konzultációink ingyenesek.

Konzultációink ingyenesek.

Kapcsolat