current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
Professzionális képzések a jövő kihívásaiért: Vállalati és állami szektorból is használják az Akadémia digitális tanulási megoldásait.

Digitális tanulás – párbeszéd a jövővel

A műszaki szakterület vezető kompetenciafejlesztő vállalataként a TÜV Rheinland az oktatásmódszertan és technológiák területén szerzett alapos szakmai tapasztalatát társítva kínál vállalatoknak és privát személyeknek hatékony továbbtanulási szakképzést a jövő munkaerőpiacára.

A testre szabott kompetenciafejlesztéshez alkalmazott digitális tanulás-menedzsment rendszereinkkel modern, egyszerű felhasználói tapasztalatot, gyors menedzsment-funkciókat és a tanulási folyamatok és eredmények egyértelmű nyilvántartását és igazolását biztosítjuk minden felhasználónknak – a nemzetközi szabványokkal való könnyű skálázhatóság előnyeivel.

Mi több, digitális tanulási megoldásaink tökéletesen illeszkednek napjaink felhasználói magatartásához: rugalmasság, intuitív értelmezhetőség és földrajzi semlegesség jellemzi őket. A digitális tanulás másik nagy erőssége az interaktivitásban - társas megoszthatóságban – és, a formátumtól függően, az elmerülésben rejlik. Majdnem szó szerint, a felhasználó virtuális valóságban való elmerülésében. Az összes fenti aspektus igazolható módon élénk és fokozottan hatékony tanulást eredményez.

Ne mondjon le álmairól!

Ne adja fel álmait! Fejlődjön velünk!

„Minden az első gameboy játékkal kezdődött, majd később a játékkonzolok és számítógépes játékok felfedezésével folytatódott. Azt hiszem mindig is digitális beállítottságú voltam. Ez az ismeretszerzéssel kapcsolatos preferenciáimban is egyértelműen megmutatkozott. Folyamatosan tanulni szerettem volna valahányszor kedvem lett hozzá – ideális esetben online úton. Az adatvédelemről szóló, a TÜV Rheinland Akadémia által rendelkezésemre bocsátott élő online tanfolyam abszolút passzolt hozzám.

Amikor a részlegemen felmerült egy kiber-biztonsági képzés követelménye, egyszerűen meg tudtuk oldani digitális tanulással. A TÜV Rheinland Akadémia tanácsot adott a megfelelő képzésformátum kiválasztásában, majd olyan tartalmat szállított, amely teljes mértékben megfelelt követelményeinknek. Annyira sikeres volt, hogy más helyszíneken dolgozó kollégáinkat is lenyűgözte tanulási élményünk eredményessége és sikere.”

Jane P., Belső ellenőr

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Műszaki know-how – gyakorló szakemberektől gyakorló szakembereknek

A vállalatok olyan digitális tanulási ajánlatokból profitálnak, amelyek formátumát és tartalmát teljes mértékben a célhallgatóság speciális igényeihez tudjuk illeszteni, és amelyek, a továbbtanulást egy teljesen új dimenzióba mozdítják elő. Íme néhány példa arra, hogy miként használhatók digitális tanulási megoldásaink ügyfeleink által világszerte a továbbtanulás sikeres megvalósításához:

 • Hatékony szakemberképzés VR headset-tekkel
  Az RWE Power AG alkalmazottai a kanalas kotrógép működtetését bárhol, bármikor gyakorolhatják – nehéz felszerelés nélkül. Mindez annak a digitális gépkezelői fülkének köszönhető, amelyet a TÜV Rheinland Akadémia fejlesztett ki VR headset-ekre.
  Tudjon meg többet
 • Ügyfelekkel való találkozás szimulálása dedikált tanulási környezetben
  A TÜV Rheinland Akadémia egy játékalapú tanulási környezetet fejlesztett ki a Beiersdorf AG vállalatnak, hogy alkalmazottaik hatékonyan elsajátíthassák a szükséges műszaki tudást. A virtuális ügyfelekkel való találkozások során a tudás tovább fejleszthető és megerősíthető.
  Tudjon meg többet
 • Tudás továbbítása online videón keresztül
  A BPM&O a folyamatmenedzsment és szervezeti fejlesztés területén kínál szaktudást. A TÜV Rheinland-dal közösen létrehozott video-alapú online szemináriumokon professzionális módon tudják szolgáltatásaikat bemutatni potenciális ügyfeleiknek.
  Tudjon meg többet
 • Szaktudás továbbítása egy e-tanulási felületen és a TÜV Rheinland tanulás-menedzsment rendszerén keresztül
  Az információbiztonság és adatvédelem témaköreivel kapcsolatos tudatosság növeléséhez a CLAAS a TÜV Rheinland Akadémia e-tanulási megoldását és tanulás-menedzsment rendszerét használta a szükséges tartalom megosztásához és tanításához.
  Tudjon meg többet
 • A németországi munka világának megismeréséhez készített virtuális utazás integrálása
  A németországi munkaerőpiac megértésének megkönnyítéséhez a TÜV Rheinland Akadémia egy virtuális felfedező sétát készített, ahol a munkavégzés mindennapjaiba és a szakmunkásképzésbe lehet betekintést nyerni. A Goethe Institute projektjében a célcsoportot a harmadik országbeli bevándorlók képzik.
  Tudjon meg többet

Mikor dolgozhatunk együtt?

Konzultációink ingyenesek.

Konzultációink ingyenesek.