current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
A tudásszerzés soha nem volt ennyire kiterjedt és sokoldalú. Digitális tanulás a TÜV Rheinland Akadémiával - rugalmas, virtuális, hatékony.

Online képzések - A megoldás a koronavírus idején

Ebben a helyzetben a legfontosabb az, hogy minél kevesebb emberrel érintkezzünk, hogy hatásosan lassítani tudjuk a vírus terjedését. Viszont ennek nem feltétlenül kell hátráltatnia a továbbképzését. A digitális képzési lehetőségeinkkel részt vehet a tanfolyamainkon úgy, hogy eközben az előírásokat is maximálisan betartja. Online képzési lehetőségeinket több különböző témában is megtalálhatja.

  • E-learning: Az e-learning, egy olyan online kézési lehetőség, mely bárhonnan elérhető, és amelybe a résztvevők rugalmasan becsatlakozhatnak a nap bármely szakaszában. A tananyagot videók, szövegek és grafikák is színesítik. Emellett a tanulást interaktív részek és feladatok segítik. Az e-learning egyik nagy előnye, hogy mindenki a saját tempójában tanulhatja meg az adott tananyagot.
  • Élőben tartott online képzések: Az élőben tartott online képzéseket webinar-oknak és virtuális tantermeknek is nevezzük. Ezeket a képzéseket fix időpontban tarjuk, de bárhonnan elérhetőek virtuálisan, így nem kötöttek egy helyszínhez. Ennek segítségével a résztvevők és az oktatók összeköttetésben állhatnak egymással a képzés során. Ezekhez a kurzusokhoz egy számítógépre, laptopra vagy okostelefonra, továbbá jó internetkapcsolatra és fül- vagy fejhallgatóra van szükség. Az élőben tartott online képzések egyik nagy előnye az, hogy a képzést tartó oktatók és a résztvevők kapcsolatba léphetnek egymással. Így lehetőség van arra, hogy a tanulók feltegyék a kérdéseiket vagy megbeszéljék azokat a többiekkel, mintha csak egy tantermi képzésen vennének részt.
  • Online vizsgák: Az online vizsgák az értékelés digitális formái. Az online eszköz segítségével, a tanúsítvány megszerzéséhez szükséges vizsgát biztonságosan és helytől függetlenül le lehet tenni. Egy előre megbeszélt időpontban a vizsgáztató és a vizsgázó fel tudják venni a kapcsolatot egymással egy laptopon vagy számítógépen keresztül. A vizsgafeladatok megoldása közben a vizsgáztató figyelemmel tudja kísérni a vizsgáztatás folyamatát, ehhez csak annyi szükséges, hogy mindkét félnek legyen internethozzáférése, kamerája, mikrofonja és külön tudjanak vonulni egy zárt szobába.

Itt találhatja a digitális képzéseink listáját.

An embedded media content from YouTube has been blocked. When loading or playing, a connection to the provider's servers is established and cookies are set. For more information, please see our privacy policy and cookie information.

Load

Hatékony, fejlett szakképzési koncepciók a Working World 4.0 világában

Napjaink fokozottan tudásalapú társadalmában a szakképzett munkaerő a legfontosabb termelékenységi tényező a vállalkozói és közigazgatási szférában. A Working World 4.0 világában ugyanakkor az elburjánzó tudás soha nem látott mértékben veszít az értékéből, ami a folyamatok és munkaterületek szélsőséges dinamikus eltolódását eredményezi. Ahhoz, hogy a jövő elvárásaira felkészülhessenek, a szervezetek számára elkerülhetetlen, hogy fokozottabban figyeljenek a szakképzésben rejlő lehetőségekre.

A professzionális (fejlett) szakképzési koncepcióknak számolniuk kell a hagyományos és innovatív képzési formákkal is, és meg kell határozniuk egy tanulási stratégiát, valamint az adott szervezet szükségleteivel összhangban álló, speciális igényeinek megfelelő intézkedéseket kell megtenniük. A TÜV Rheinland Akadémia kijelölt szakértői az összes elérhető tanulási formában jártasak és tájékozottak, és készséggel végigvezetik Önt a leginkább megfelelő stratégia kifejlesztésében, hogy létrehozzák a célcsoportjának leginkább megfelelő megoldást. Abban is támogathatjuk, hogy saját (fejlett) szakképzési elképzeléseit a gyakorlatba ültesse. Használja ki a képzés- és oktatáspiacon szerzett több, mint 20 éves szakmai tapasztalatunkat.

Műszaki kompetenciával való felvértezés – gyakorlatban dolgozó szakembereknek

Az oktatás különféle digitális formátumai mellett otthonosan mozgunk a kiterjesztett valóság (AR) és a virtuális valóság (VR) területén is.

Egyetlen vállalat sem pontosan olyan, mint a másik, ezért kiemelten fontos számunkra a személyes konzultáció. Képzési szakértőink és projektvezetőink támogatják Önt abban, hogy üzleti céljait egyéni tanulási stratégiákba tudja átültetn. Végigvezetjük Önt a testre szabott megoldások útjánn a koncepciótól a gyakorlatba ültetésig. A célcsoportokra és felhasználási célokra összpontosító stratégiánkkal az ügyfelünk számára leginkább megfelelő, testre szabott megoldást hozzuk létre. Együtt el tudjuk dönteni, hogy az oktatási tartalmat játékon keresztül (játékosítás), lineárisan – pl. webalapú tanfolyamokon –, vagy a kiterjesztett valóság és virtuális valóság technológiának köszönhetően szimulációs tapasztalati tanuláson keresztül kínáljuk.

Ne feledje: Díjmentesen kérhet egy elemzést tőlünk vállalata kezdeti igényeiről. Vegye fel a kapcsolatot szakértőinkkel, és indítsa el a folyamatot még ma!

Média és oktatástan

Média és oktatástan

Korábban soha nem látott technológia vívmányok állnak a didaktika rendelkezésére a legösszetettebb tudás megszerzésének módszereihez. A tanulás (újra) szórakozás lehet.

TEOX

TEOX

Tökéletesítse a munkahelyi biztonságot vállalatánál a legmagasabb munkabiztonsági követelményrendszernek megfelelő munkavédelmi képzéseinkkel – egy egyszerű, intuitív megoldást kínálunk, amely leegyszerűsíti a vezetőség munkabiztonsági feladatokkal kapcsolatos teendőit.

Játékosítás

Játékosítás

Kihívás, ambíció, önmegvalósítás és jutalom. Ezek a játék mechanizmusai, amelyek nap mint nap előre visznek és motiválnak bennünket. Ez ugyanígy működik a munkahelyen is.

AR és VR

AR és VR

A magas szintű szakképzési formák egy teljesen új dimenziója. Hagyja alkalmazottait elmerülni az AR/VR technológiában az oktatási tartalmak eleven megosztásával.

Referenciáink

Referenciáink

Végezze el egy hatalmas Bucket Wheel Excavator karbantartását, szimulálja az ügyfelekkel való kommunikációt egy értékesítés során, vagy végezzen megfelelőségi képzést egy játék keretei között! Vigye be ezt a lenyűgöző új világot projektjeibe a digitális tanulás hatékony felhasználásával.

Mikor dolgozhatunk együtt?

Konzultációink ingyenesek.

Konzultációink ingyenesek.