current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
Felkészítjük vállalatát a Working World 4.0-ra, a TÜV Rheinland Akadémia üzleti megoldásaival, vállalata működésének kiválóságáért.

Üzleti megoldásaink: Felkészítjük vállalatát a Working World 4.0-ra.

A digitális átalakulás és a dinamikus technológiai fejlődés világában a vállalatok és intézmények számára soha nem volt ilyen fontos megválaszolni a következő kérdést: Tényleg eléggé felkészültek a csapataink? Rendelkeznek azokkal a kompetenciákkal, amelyek felvértezik őket a jövő kihívásaival szemben? Rendelkezünk-e a vállalatunk üzleti céljainak eléréséhez szükséges összes kompetenciával?

A TÜV Rheinland Akadémia a megfelelő megoldást nyújtja a kompetenciák megteremtéséhez és fenntartásához, minden olyan műszaki témában, amely növeli a szervezetek és az egyének működését és megfelelve a jövőben elvárásoknak is. Az iparhoz kapcsolódó témákkal való szoros integrációnknak köszönhetően a műszaki fejlesztéseket éppúgy ismerjük, mint az egyének igényeit.

A TVET és Digital Learning teljes körű üzleti megoldásainkat a magánvállalkozók és közintézmények igényeinek megfelelően terveztük meg. A csoportvezetőktől és humánerőforrás vezetőkön át, az alkalmazottakon és felsővezetőkön keresztül az oktatóközpontok és a közigazgatási intézmények is egyaránt kamatoztathatják azt a tapasztalati tudást, melyet vállalatunk többéves projektmenedzsment során szerzett a legkülönbözőbb iparágakban. Szakértőink tudása valós projektek kivitelezésén alapul és folyamatosan naprakészek a technológiai újítások terén. Örömmel állunk rendelkezésére a világ minden pontján megtalálható oktatóközpontjainkban.

Kérjen digitális tanulási stratégiát. E-learning, online képzés vagy gamification-Ingyenesen tanácsot adunk.
Téma Digitális tanulás: interaktív, innovatív, hatékony és szabadon elérhető világszerte

A továbbfejlesztett szakképzés egy új dimenziója: iparágakon átívelő, azonnal bevezethető szabványosított megoldásokat vagy személy- és témakör-specifikus képzési megoldásokat is egyaránt kínálunk.

Kompetenciafejlesztés német minőségben.
Téma TVET: kompetenciafejlesztés, „Made in Germany”

Közigazgatási intézményeket, vállalatokat és felnőttképzési/oktatási szolgáltatókat támogatunk műszaki szakképzéssel a német kettős oktatási rendszer követelményrendszere alapján.

Mikor dolgozhatunk együtt?

Konzultációink ingyenesek.

Konzultációink ingyenesek.