current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját

HACCP munkatárs

Kérdés esetén keresse Akadémiánkat az akademia@hu.tuv.com e-mail címen!

ŐSZI KÉPZÉSI IDŐPONTJAINK HAMAROSAN FELKERÜLNEK HONLAPUNKRA.

 

A HACCP (Veszélyelemzés és Kritikus Szabályozási Pontok) jogszabályban előírt követelmény az élelmiszer előállítás, vendéglátás, közétkeztetés  és forgalmazás területén működő vállalatok számára.A HACCP élelmiszerbiztonsági rendszer az élelmiszerbiztonsági veszélyek megelőzését célzó rendszer,  amelyet meghatározott alapelvek szerint kell kidolgozni és a napi gyakorlatban működtetni.

A képzés célja, hogy megismertessük a résztvevőkkel a HACCP rendszerrel kapcsolatos jogszabályokat, különös tekintettel a 852/2004 EU rendeletre és a 2008. évi XLVI törvényre az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletéről. Az elméleti ismeretek birtokában a HACCP rendszert munkahelyükön vagy saját vállalkozásukban is ki tudják építeni és megfelelően tudják működtetni.

 

Képzési díj: 60.000 Ft + ÁFA / fő

Vizsgadíj: 30.000 Ft + ÁFA / fő

 

Megszerezhető dokumentum: tanúsítvány

 

Résztvevőinknek ajánljuk egynapos, gyakorlatorientált kiegészítő képzésünket, a  HACCP rendszergazda kurzust.  A kiegészítő nap során szakoktatónkkal részletesen végigtekintik a veszélyelemzés és kritikus ellenőrzőpontok rendszerének igazolásával és validálásával kapcsolatos követelményeket, és példákat mutatnak be folyamatvalidálásokra is. 

114,300.00 FT

tartalmazza: 38,100.00 FT tanúsítványi díjat
ÁFA nélkül 90,000.00 FT

Áttekintés

  1. Termék szám:: HU-HU-64

  2. Tartalom (napokban):: 2

  3. Formátum: Virtual Classroom

  4. Fokozat: tanúsítvány

  5. Nyelv: Magyar

Order
Dátum
Helyszín
Nyelv
Garantált képzési indulás

Célcsoport

Kinek ajánljuk?

Az élelmiszer előállítás, vendéglátás és forgalmazás területén dolgozó minden szakembernek, élelmiszeripari  beszállítóknak, akár az elsődleges termeléssel, azaz a mezőgazdasággal foglalkozó szakembereknek, akiknek feladatai kapcsolódnak az élelmiszerbiztonsághoz.

Előfeltételek

A képzésbe történő bekapcsolódás feltételei: minimálisan középfokú végzettség vagy élelmiszeripari, mezőgazdasági, vendéglátóipari, közétkeztetési vállalkozásnál olyan betöltött/betöltendő pozíció, amely kapcsolódik a HACCP rendszerhez.

A képzés témái

Főbb témakörök:

1. nap: 

A HACCP rendszer háttere, Európai Úniós jogszabályokHACCP célja és alkalmazhatóságához szükséges ismeretekA Jó Higiéniai és Gyártási Gyakorlat, azaz az előfeltételi programok, mint a HACCP rendszer alap pillérei

2. nap:

HACCP 7 alapelvének általános  áttekintéseHACCP 7 alapelvének részletes ismertetése  egy esettanulmány feldolgozásának segítségével csoport/ pár munkábanHACCP munkacsoport, termékleírás, folyamatábra (fogalom meghatározás és gyakorlat kidolgozása)Veszélyek, kiváltó okaik, kockázat elemzés, szabályozó módszerek ,- fogalom meghatározás és gyakorlat kidolgozása )Kritikus szabályozási pont meghatározása , döntési fa, kritikus határérték meghatározása,-  fogalommeghatározás és gyakorlat kidolgozása)Felügyelet és helyesbítő tevékenységek, - fogalom meghatározás és gyakorlat kidolgozása)Validálás és igazoló eljárások ,- fogalom meghatározás és gyakorlat kidolgozása)Összegzés, kérdések megvitatásaÍrásbeli vizsga feladatsor megoldása

A képzés módszerei:előadás és gyakorlati feladatok megoldása a résztvevők aktív szerepeltetésével, a tanfolyam végén a megszerzett tudás ellenőrzését célzó írásbeli feladatsor  (vizsga)

Fokozat

Certificate of Completion

Információ

Információ

TÜV Rheinland InterCert Kft.

1143 Budapest, Gizella út 51-57.

Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-000993/2014

Nyilvántartási szám: B/2020/001012

 

Ha bármi kérdése van képzéseinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal következő elérhetőségeink egyikén: 

 

Baráth Katalin 

Akadémia terület vezető 

katalin.barath@hu.tuv.com

+36 30 984 0866 

 

Borosán Anita 

szakmai vezető

anita.borosan@hu.tuv.com

+36 30 538 5564

 

Kiss Eszter

képzési koordinátor

eszter.kiss@hu.tuv.com

+36 30 332 2638 

Kapcsolat