current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

Kihelyezett szemináriumok

In-house seminars with TÜV Rheinland

Egyedi kihelyezett szemináriumok az Ön igényeire szabva

Egy cég sikeressége nagyban függ az adott működési területhez tartozó ismeretek és kompetenciák folyamatos fejlesztésétől. A kihelyezett szemináriumok kiváló lehetőséget biztosítanak az Ön számára, hogy a rendelkezésre álló idő- és energiakeret túllépése nélkül tudja elősegíteni munkavállalói fejlődését.

Tapasztalt szakembereink az Ön rendelkezésére állnak, és segítenek megtervezni és kiválasztani az optimális képzési módszereket az ön csapata számára. Szolgáltatásainkat az ön aktuális igényeihez tudjuk igazítani.

Több, mint 2500 oktatót magába foglaló világméretű szakértői hálózatunk révén 72 különböző témakörben tudunk kihelyezett képzéseket nyújtani. Szavazzon bizalmat a személyzet fejlesztés és a magasabb szintű oktatás területén szerzett sokéves tapasztalatunknak és átfogó szakértelmünknek.

Szeretne többet megtudni kihelyezett szemináriumainkról? Kér konzultációt? Lépjen velünk kapcsolatba!

A kihelyezett szemináriumaink előnyei | TÜV Rheinland
Egyedileg kialakított kihelyezett képzések

Kihelyezett szemináriumaink nagymértékben testre szabhatók, így Ön olyan megoldást kaphat, amely pontosan igazodik az Ön cégének igényeihez. Élvezze a saját telephelyén tartott, és az ön igényeihez igazodó szemináriumok előnyeit. Igény szerint a legfeljebb 20 fős létszámú csoportok házon belül megtartott szemináriumai, tanfolyamai és eseti rendezvényei keretében oktatóink és szaktanácsadóink közvetlenül az Ön cégéhez viszik el kivételes gyakorlati tapasztalatukat. Ez lehetőséget biztosít az Ön számára, hogy minimálisra szorítsa a költségeket és maximalizálja a szemináriumokon résztvevők létszámát.

Fejlesszen ki új kompetenciákat elsőrangú oktatóink segítségével

Oktatóink és szaktanácsadóink rengeteg tapasztalatából részesedhet a számos területet felölelő, összesen 72 témakörben tartott kihelyezett szemináriumok révén, többek között az egészségügy (pl. egészségügyi kontrolling, gondozás és ápolás); építőipar (pl. épületkárok és építési technológia); energia és környezet (pl. energiagazdálkodás és hatékonyság); mobilitás; beszerzés; információtechnológia; és még sok más témában. Programjaink egyedileg alakíthatók és közvetlenül az Ön igényeinek megfelelően testre szabhatók. Ön dönti el, hogy vállalkozása aktívan részt kíván-e venni a tervezési folyamatban, vagy egyszerűen továbbra is az alapvető kompetenciáikra összpontosítva ránk bíznak minden teendőt a tervezéstől és a kivitelezéstől kezdve a személyzet fejlődésének és előremenetelének értékeléséig.

Szolgáltatásaink a személyes konzultációtól kezdve az akár 20 fős csoportok számára megtartott szemináriumokig és tanfolyamokig terjednek. Ön választ: A szakértőink látogatnak el az Ön irodájába és ott a helyszínen tartják meg a képzést, vagy használhatják egyik Önökhöz közel eső képzési központunkat is.

Sikeres elvégzésük után számos szemináriumunk révén szerezhet tanúsítványt. Tekintse meg a tanúsítványokat felsoroló Certipedia online adatbázisunkat, és ismerje meg, hogy mely szemináriumok nyújtanak PersCert képesítést.

Szakértő által megtartott optimális kihelyezett képzés

A kihelyezett tanfolyamok biztosításakor a több mint 2500 szakembert és jól képzett oktatót magába foglaló kiterjedt szakértői hálózatunkra támaszkodunk. Ez a hálózat lehetővé teszi, hogy sok különféle területen egyedileg az Önök igényeihez szabott szemináriumokkal tudjunk szolgálni. Merítsen tapasztalatainkból és ismeretanyagunkból, és optimalizálja alkalmazottaik szakmai továbbfejlődését. Független és semleges szolgáltatóként mi vagyunk a jó választás, ha kihelyezett képzésre van szüksége.

Lépjen velünk kapcsolatba most, és tudjon meg többet kihelyezett tanfolyamainkról. Szakértőink szívesen állnak a rendelkezésére!

Szakképesítések listája

Személytanúsítások listája

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További szolgáltatások

Nyílt szemináriumok

Open seminars with TÜV Rheinland

Szerezzen új képzettséget: Ismerje meg a témák széles körét kínáló nyílt szemináriumainkat és workshopjainkat!

Több

Személyi tanúsítás

Szerezze meg nemzetközileg elismert személyi tanúsítását a segítségünkkel.

Több

Cloud-Based Learning Worlds

Educational Media and Learning Games

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal