Karrier

Állásbörze

Jövőtervezés és észszerű tevékenységek: kösse össze a kettőt.

Szeretnénk lelkesedést ébreszteni becsvágyó szakértőinkben, a szolgáltatást hivatásnak tekinteni, továbbá know-how, bátor kiállás és őszinteség révén olyan jövőképet megvalósítani, amely manapság világszerte már 20 000 munkatársat köt össze: Eltökélt szándékunk, hogy az ellenőrzés, felülvizsgálat, minősítés, tanácsadás és képzés területén világszerte a legjobb fenntartható és független szolgáltatási konszernné fejlődjünk.

Ha Ön a jövőben tapasztalatait nálunk kamatoztatja, megismerheti a nemzeti és nemzetközi kihívások meglepően széles skáláját, amely kihívások mindegyike biztonsággal, hatékonysággal és fenntarthatósággal fonódik össze. Örömmel fogadjuk a képzett szakembereket, akik bizalmukat a nemzetközi csapatok berkein belül megvalósuló gyümölcsöző eszmecserébe fektetik. Többek között ide sorolhatók a mérnökök, informatikusok, orvosok, természettudósok, tanárok, kereskedők és a jogászok. Ők nemcsak munkakörnyezetünk kiemelkedő sokszínűségét tartják nagyra, hanem egyúttal a biztonságot is, amelynek révén a TÜV Rheinland cégnél egyedi és hosszú távú karriert tudnak építeni.

Hasznosítsa a sikerhez vezető tényezőinket.

Innovációs kapacitás, semlegesség, globális jelenlét, minőség és hatékonyság – a TÜV Rheinland ezeket a fogalmakat tűzte zászlajára. Ha ezeket a jegyeket egyesítjük, olyan erőt kapunk eredményül, amely Önt megbízhatóan repíti szakmai céljai elérése felé.

Állások
Vizsgálómérnök - Budapest
Érdeklődik az iránt, hogy a TÜV Rheinlandnál indítsa karrierjét?

Érdeklődik az iránt, hogy a TÜV Rheinlandnál indítsa karrierjét?

Ha igen, küldje el pályázatát online kérdőívünk kitöltésével.