current language
Hungary Elérhető az alábbbi nyelveken:
vagy válassza ki az Ön TÜV Rheinland régiójának/országának honlapját
translation missing: core_choose_country

GMP+ Szerinti Tanúsítás

GMP+ tanúsítvány

GMP+: takarmányminőség biztosítása a HACCP rendszernek megfelelően

GMP+ tanúsítás a TÜV Rheinlanddal / LGA InterCert GmbH-val
GMP+ tanúsítvány

Az első élelmiszer-fenntarthatóságról szóló szabványt, a Helyes Gyártási Gyakorlat Rendszerét, vagy rövid nevén GMP+-t 2013-ban adták ki. Két modulból áll: „GMP+ Takarmánybiztonság Biztosítása” (takarmánybiztonsággal foglalkozik) és „GMP+ Felelős Takarmánygyártás Biztosítása” (fenntartható takarmánygyártással foglalkozik). A GMP+ a teljes takarmányláncot ellenőrzi, a nyersanyagok előállítóitól kezdve a szállítást végző szervezeteken keresztül az állattenyésztőkig. A szabvány rugalmasan kezeli a takarmánygyártó vállalatokra vonatkozó termelési feltételeket.

A gyakorlati igényeknek való megfelelés érdekében különféle elemeket integráltak a GMP+ FSA modulba. Ez magában foglalja például a minőségirányítási rendszerre vonatkozó szabályozásokat (ISO 9001), valamint a HACCP-t és a termékekre vonatkozó szabványokat.

Ha vállalata takarmánygyártással, -tárolással vagy -árusítással foglalkozik, akkor a GMP+ tanúsítás a megfelelő választás, amelyet LGA InterCert GmbH akkreditációval rendelkező szakértőink végeznek el.

Sok előnnyel járhat az Ön számára magas szintű szakértelmünk a takarmánylánc minden területén, valamint az iparágról szerzett szilárd és átfogó ismereteink. Időt és pénzt spórolhat több szabvány kombinálásával is (pl. HACCP, ISO 9001, 14001, 50001 …).

Többet szeretne megtudni a GMP+ szabványról? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Növelje ügyfelei elégedettségét helyes gyártási gyakorlatunkkal

A GMP+ tanúsítványt az LGA InterCert GmbH állítja ki, amely egy tapasztalt, ellenőrző szolgáltatásokat nyújtó vállalat. A tanúsítvány lehetővé teszi az Ön számára, hogy kielégítse a hazai és nemzetközi kereskedelmi partnerei igényeit. A tanúsítvány emellett további előnyökkel is jár. Minden összefüggő iparágnak megvannak a maga szabályai, amelyek konkrétan meghatározzák az iparág sajátos követelményeit. Olyan auditok koordinálására és elvégzésére is lehetőség van, amelynek a végén egy globális GMP+ tanúsítvány kerül kiadásra.

A GMP+ tanúsítvány megerősíti az Ön takarmányába vetett bizalmat mind vásárlói, mind partnerei részéről. Sok országban és piacon kizárólag a takarmánybiztonság bizonyított biztosítása esetén forgalmazható takarmány, a GMP+ FSA modulban való részvétel pedig pontosan ehhez járul hozzá. A tanúsítvány segítségével megszilárdíthatja pozícióját az európai és globális piacokon. Növelje vállalata termelési folyamatának megbízhatóságát a Helyes Gyártási Gyakorlat Szabvánnyal és csökkentse a felelősségi kockázatot!

A Helyes Termelési Gyakorlatról szóló tanúsítvánnyal járó előnyök – TÜV Rheinland Cert GmbH / LGA InterCert GmbH

A GMP+ tanúsítvánnyal járó előnyök

GMP+ tanúsítvány megszerzése csupán néhány lépésben az LGA InterCert GmbH segítségével

 1. Előzetes audit (opcionális)
  Az auditorok elvégeznek egy előzetes auditot. Ennek során megállapítják, hogy a szabvány mely specifikációit vezették már be a szervezetben.
 2. Dokumentáció átvizsgálása
  Az auditcsapat megvizsgálja, hogy vállalata minőségirányítási rendszerének dokumentációja mennyiben felel már meg a GMP+ követelményeinek.
 3. Tanúsító audit
  A vállalatnak be kell mutatnia a takarmány minőségirányítási rendszerének gyakorlati működését. Ennek hatékonyságát minden auditor ellenőrzi.
 4. Tanúsítvány kiadása
  Ha a szervezet minden kritériumnak megfelel, megkapja a tanúsítványt. Ez igazolja a szabványoknak való megfelelést, valamint a takarmány biztonsági rendszerének megbízhatóságát a GMP+ szabvánnyal összhangban.
 5. Felügyeleti auditok
  Minden évben elvégzünk egy felügyeleti auditot, amelynek segítségével folyamatosan fejleszthetők a vállalati folyamatok.
 6. Újratanúsítás
  Az újratanúsítás háromévente történik, amely segít fenntartani a folyamatos fejlődési folyamatot. Ezáltal hatékonyan tudja vásárlói felé közvetítetni a jobb minőségű takarmány és eleség termelése iránti elköteleződését.

GMP+ tanúsítási folyamat a TÜV Rheinlanddal / LGA InterCert GmbH-val

A tanúsítás során szakértő partnerként állunk rendelkezésére, segítségünkkel időt és pénzt takaríthat meg

Az élelmiszertesztelés terén széles körű tapasztalattal rendelkezünk, melynek köszönhetően hozzáértő partnerei vagyunk a tanúsítási folyamatban. Használja ki az általunk kínált kombinált tanúsítási lehetőséget! Időt és pénzt spórolhat több szabvány kombinálásával is, például ISO 9001, HACCP, 14001 és 50001.

Bízzon széleskörű szakértelmünkben! Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

További szolgáltatások

BRC Globális Élelmiszerbiztonsági Szabvány

BRC Globális Élelmiszer-Biztonsági Szabvány – TÜV Rheinland

Lépjen be a brit piacokra a BRC Globális Szabvány szerint tanúsított élelmiszer-biztonsággal.

Több

HACCP Élelmiszerbiztonság

HACCP Élelmiszerbiztonság – TÜV Rheinland

Tanúsítsa élelmiszerbiztonságát HACCP-rendszerrel a maximális vásárlói bizalomért.

Több

ISO 22000 élelmiszerbiztonsághoz

ISO 22000:2018 élelmiszerbiztonsághoz

Folyamatos minőségbiztosítás az ISO 22000 tanúsítással, a termelőtől a fogyasztóig.

Több

QS tanúsítvány

A QS szabványnak megfelelő hitelesítés

Minőség és biztonság az élelmiszeriparban.

Több

Az utolsó megáltogatott szolgáltatási oldal