current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:

Услуги за контрол по време на експлоатация

Контрол по време на експлоатация - TÜV Rheinland

С нашата услуга за контрол по време на експлоатация ще сте запознати със състоянието на вашите активи

Като собственик или мениджър на предприятието, вашият основен приоритет е да гарантирате безопасността и целостта на активите и да се възползвате от техния потенциал. Събирането на актуална информация за състоянието на вашето предприятие на базата на периодични инспекции е от съществено значение.

С помощта на нашите експерти на място, можете да решите проблемите с качеството на вашите продукти, като по този начин намалявате риска от повреди и непланирани престои. Ние ще ви помогнем да се уверете, че предприятието съответства на изискванията и може да работи безопасно, без дефектни продукти.

Свържете се с нашите експерти. Можем да ви посъветваме кои услуги са подходящи за вашите активи.

Осигурете безопасна експлоатация на вашите инсталации чрез периодична проверка

Нашите услуги за периодична инспекция на вашите промишлени инсталации ще ви помогнат да се предотвратят инциденти и да се избегне опасността за околната среда. Ние предлагаме широка гама от услуги, за да гарантираме, че вашето предприятие работи безопасно, което означава по-малко неизправности и престои. В резултат на това оперативните разходи могат да се намалят и печалбите да се увеличат.

Периодичен контрол по време на експлоатация и подробни доклади за вашите активи

Контрол по време на експлоатация – TÜV Rheinland
Повече подробности за нашите цялостни услуги за периодична проверка на вашите активи

Ние предлагаме периодични проверки на оперативни активи, като електроцентрали, рафинерии или тръбопроводи по време на експлоатационния им живот, за да се оцени състоянието на частите и компонентите и да се определи дали са необходими ремонти. В зависимост от оборудването, неговата възраст, състоянието му и оценката на риска се използват различни подходи за проверка.

След приключване на проверката ние предоставяме изчерпателни доклади, документираме важните констатации и ги съхраняваме в база данни с цел лесно използване и анализиране.

Нашите експерти извършват визуални проверки, които обикновено се допълват от по-сложни услуги в определени области, използвайки методите за безразрушителен контрол .

Освен това, нашият контрол по време на експлоатация формира основата за предоставяне на услуга за управление на целостта на активите (AIM), което ще ви помогне да осигурите, че системата ще работи според изискванията.

Обширни познания и опит по отношение на специализираните услуги за проверка на активите

С широката гама от услуги ние помагаме на собствениците и операторите на индустриални активи, главно в нефтената и газовата промишленост и електроенергетиката, да поддържат съоръженията си работещи. Ние комбинираме нашия опит и знания със съвременни методи за изпитване на материалите и за оценка на риска и безопасността, за да ви предложим оптимизирани и съобразени с вашите изисквания услуги за контрол по време на експлоатация. Ние разполагаме със силна глобална мрежа с местно присъствие на най-важните петролни и газови пазари.

Разберете как можете да се възползвате от нашите услуги за контрол по време на експлоатация и как да поискате оферта за вашия проект.

Други услуги

Надзор на обекта по време на строителството

Надзор на строителната площадка

Защита на проекта чрез осигуряване на качеството и предотвратяване на забавяния с нашите услуги за надзор на строителната площадка

повече

Услуги по експедиция за индустриални проекти

Услуги по експедиция за индустриални проекти

Гарантират, че оборудването, материалите и компонентите пристигат на правилното място, в точното време и функционират подходящо.

повече

Предавателно - приемателни изпитвания и периодични инспекции

Предавателно - приемателни изпитвания и периодични инспекции

Пълна гама от инспекции, извършвани от един единствен доставчик.

повече

Asset Integrity Management

Vendor Inspections

Контакти

Свържете се с нас сега!

Свържете се с нас сега!

Последно посетени страници за услуги