current language
Bulgaria налично на следните езици:
или изберете вашият TÜV Rheinland регион / страница:
shopping cart
contact

Използвайте времето в домашния си офис за онлайн обучение и сертификация - въпреки вируса.

Използвайте времето в домашния си офис за онлайн обучение и сертификация - въпреки вируса.

Изберете един от нашите многобройни онлайн семинари или изпити и оставете нашите виртуални решения да обучават и валидират вашите знания и умения като професионалист във вашата специализирана област.

TÜV Rheinland Академия – Empowering Technical Competence

Развийте техническата си експертиза! С точните експерти.

Светът без технически специалисти е немислим. Без техническите специалисти нямаше да можете да отворите уебсайта, който гледате в момента. Нямаше да има интернет връзка, която позволява да търсите в мрежата, нито компютър, който Ви позволява да вършите ежедневната си работа. Просто трябва да се откажем от много други неща, които правят живота по-удобен, вълнуващ и сигурен.

Светът на бизнеса преминава през много драматична промяна. Традиционните професии изчезват и се появяват нови. Нуждата от технически познания и добре обучени професионалисти е по-голяма от преди и продължава да се увеличава в световен мащаб.

Ето защо TÜV Rheinland Академия е на Ваше разположение: като водещ партньор за високи постижения в техническата квалификация. С новаторски решения за обучение и придобиване на технически познания и десетилетия опит.Поставяме Ви на пътя към успеха.

На всеки 2 минути има човек, който получава квалификация от TÜV Rhеinland и започва своя път като технически професионалист.

Открийте нашите предложения за обучение

 1. Смесена и виртуална реалност

 2. Игрово обучение

 3. Решения за електронно обучение

 4. Концепции за обучение и консултации

 5. Облачно управление на инструкциите

...

 1. Развитие на работната сила

 2. Управление на учебни центрове

 3. Осигуряване на качество на TVET

 4. Дуална система - Произведено в Германия

...

 1. Сертифициране на персонал

 2. Стандартизирана разработка на тестове

 3. Акредитация по ISO 17024

 4. Независими тестове

...

Учете се от нашите технически експерти - Намерете подходящата за вас категория за обучение.

Придобийте професионална квалификация с нашите обучения. Предлагаме ви професионални обучения в различни предметни области, с които можете да разширите уменията си. Изберете подходяща тема, за да видите всички налични оферти.

71.686 доволни участници през тази година

НОВИНИ

Коронавирус
Тема Коронавирус

Актуална информация за нашите клиенти

Персонализирани семинари на място

Ще обработим индивидуалните Ви изисквания и можем да осигурим подходящо съдържание за обучение. Елате и се възползвайте от нашия успех.

Възползвайте се от нашите семинари на място по различни теми и точно какво можем да предложим. Вие поставяте изискванията, ние персонализираме съдържанието на семинара според индивидуалните нужди на Вашата компания - с индивидуални сесии на обучение, семинари и групови курсове на обучение. Нашите водещи лектори ще Ви помогнат при създаване на точното обучение за Вас спрямо Вашите нужди и изисквания. За да Ви позволим да се концентрирате върху основните си компетенции, можем също да поемем графика, разработването и оценката на допълнително обучение за служителите на Вашата компания, ако това е необходимо. Нека ви предоставим квалифицирани индивидуални съвети.

Най-нова информация

Научете повече относно бъдещи теми, като дигитализация, Leadership 4.0 или управление на компетентността.

Интересувате ли се от бъдещи теми, като Digital Transformation (Дигитална трансформация), Leadership 4.0 (Лидерство) или Управление на компетенциите? Търсите ли мотивация, вдъхновение или задълбочена информация по темите за пригодността за заетост и мобилизиране на потенциала? Тогава сте на правилното място. Предлагаме най-новата информация за най-новите тенденции, стратегии и услуги, както и съвсем нови възгледи и анализи. Съдържанието се актуализира редовно и винаги си струва да се погледне.

За да промотират творчество, виталност и новаторство, хората трябва да действат все по-активно във всички сектори.

За да могат наистина да постигнат това, компаниите трябва да гарантират, че техните служители разполагат с необходимите познания, като например техническа компетентност. Това включва обучение през целия живот, като например целенасочено управление на компетенциите в компанията. Външната подкрепа е най-добрият вариант за тези, които нямат тези ресурси на вътрешно ниво.

TÜV Rheinland Академия е една от водещите компании в областта на квалифицираното техническо обучение. С новаторски решения за техническо познание и десетилетия опит."

Маркус Дом, изпълнителен визепрезидент на TÜV Rheinland Academy & Life Care

Кога ще можем да работим за Вас?

 Предлагаме безплатна консултация.

Предлагаме безплатна консултация.